This version of the page http://www.fxcompany.com.ua/invest/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-12. The original page over time could change.
Як це працює

Як це працює

Ексклюзивні інвестиційні можливості на фінансових ринках.


Міжнародна фінансово-інвестиційна компанія Fxcompany Financial Group Ltd. пропонує своїм клієнтам послуги з довірчого управління активами на фінансових ринках.


Метою довірчого управління активами є забезпечення їх збереження і приросту на користь Клієнта. Розміщення засобів здійснюється виключно виходячи з принципів надійності, збереження, ліквідності, прибутковості і диверсифікації.


Детальніше ознайомитися з основними поняттями, цілями і ризиками довірчого управління можна, прочитавши статтю "Що таке довірче управління ?"

В рамках послуги довірчого управління активами компанія пропонує своїм клієнтам різні стратегії торгівлі залежно від бажаних термінів інвестицій і рівня ризику, який готовий узяти на себе інвестор. Детальніше познайомитися з пропонованими стратегіями довірчого управління можна в розділі "Інвевтиційні портфелі".

Ми удосконалюємо наші стратегії, наші керівники володіють всіма необхідними знаннями і досвідом, компанія має необхідні ліцензії на здійснення діяльності по довірчому управлінню. Ми дорожимо своїм ім'ям та своєю репутацією.

З результатами управління, ви можете ознайомитися в розділі "Результати довірчого управління ".


Ми готові запропонувати вам досвід наших професіоналів в торгівлі на фінансових ринках для збільшення власних капіталів.


Отримати додаткову інформацію або поставити свої питання ви можете через форму або по ICQ.
      ICQ: 410-411-132

Ваше Им`я:

Ваш e-mail:

Повідомлення:

 
Вхід до кабінету :
Логін
Пароль
  Спреди від 0.5 пунктів
  Більше ніж 400 торгових інструментів
  Кредитне плече від 1:1 до 1:500
Мультивалютні рахунки у USD, EUR, GBP, CHF, RUB
Мінімальний депозит від 100USD
Регульовано та ліцензовано FSC
     Докладніше
  Високі комісійні
  Зручне ПЗ агентам
  WEB-сайт для партнерів
  Персональний IB менеджер
     Дізнатися як стати нашим партнером
Онлайн-котуровання
Розрахунок вартості пункту

Торгова марка "Fxcompany" належить фінансовій компанії Fxcompany Financial Group Ltd, реєстраційний номер 087139. Компанія ліцензіює на надання фінансових, інвестиційних і консалтингових послуг і регулюється FSC (Комісією з Фінансових Послуг).

Ліцензія № C109007280 видана 25.03.2009. Ліцензія дає право на надання інвестиційних і фінансових послуг на всій території Євросоюзу і інших країн.

Официальное представительство в Украине: 49030, м. Дніпропетровськ, вул.Ісполкомовська 24,
3 поверх тел. 8(056)790-24-50, 8(056)790-24-51

© FxCompany 2004-2009