This version of the page http://www.volnov.org.ua/gni36.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-10. The original page over time could change.
Власники земельних ділянок| Волновахский городской портал



Волновахский городской портал
Главная
Добавить новость!
2009-12-10 [00:21:00]
Разделы сайта

ГНИ информирует...

О Волновахе
История города
История города (укр) Информация о районе
Природные территории
Большие и малые села
Села и посёлки (укр)
Карты, схемы
Расписание поездов
Расписание электричек
Расписание автобусов
Банки, банкоматы
Такси
Отдых, развлечения
Провайдеры, сети
Мобильная связь
Телевидение
Кабельное ТВ
Радиостанции
Библиотеки, музеи
Газеты
Учебные заведения
Организации города
Достопримечательности:
Великоанадольский лес
Дендрарий
Лесной колледж
Музей леса
Монастырь

Архив новостей

Друзья сайта

Устав территориальной громады

Форум

Фотогалерея

Поиск работы

Поиск одноклассников

Фирмы, организации

Обьявления

Знакомства

ГНИ в Волновахском районе информирует...

Земля – це об’єкт права власності українського народу і є основним багатством, що перебуває під особливою охороною держави. Тому у відповідності з вимогами Закону України “Про плату за землю” використання землі на Україні є платним.

Об’єктом оподаткування земельним податком є земельна ділянка, земельна частка (пай), яка перебуває у власності або користуванні громадян.

Нарахування земельного податку громадянам ( облік платників, земельних ділянок, земельних часток (паїв), на рахування їм податку і надання пільг) проводять державні податкові інспекції на місцях.

За 6 місяців цього року до місцевого бюджету надійшло плати за землю – 1,8 млн.грн.

Облік громадян - платників земельного податку, а також орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності та нарахування відповідних сум проводиться щороку станом на 1 травня.

До 15 липня кожного року податкові органи видають громадянину платіжне повідомлення про сплату земельного податку. Він сплачується рівними частками до 15 серпня та до 15 листопада.

Працівники інспекції постійно проводять роз’яснювальну роботу серед платників плати за землю шляхом проведення робочих зустрічей, семінарів, розміщення матеріалів роз’яснювального характеру в місцевих ЗМІ та надання особистих консультацій на звернення громадян.

Отже, по всіх питаннях, що стосуються платежів за землекористування, платники податків можуть отримати відповіді, скориставшись допомогою фахівців відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у Волноваському районі за телефоном 41443, а також інспекторів відділу адміністрування майнових податків 41904.



Информация предоставлена отделом массово разъяснительной работы и обращения граждан ГНИ в Волновахском районе


Адрес текущей страницы: www.volnov.org.ua/gni36.php