This version of the page http://www.volnov.org.ua/gni18.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-10. The original page over time could change.
Переходимо на звітність в електронному вигляді | Волновахский городской портал



Волновахский городской портал
Главная
Добавить новость!
2009-12-10 [02:39:47]
Разделы сайта

ГНИ информирует...

О Волновахе
История города
История города (укр) Информация о районе
Природные территории
Большие и малые села
Села и посёлки (укр)
Карты, схемы
Расписание поездов
Расписание электричек
Расписание автобусов
Банки, банкоматы
Такси
Отдых, развлечения
Провайдеры, сети
Мобильная связь
Телевидение
Кабельное ТВ
Радиостанции
Библиотеки, музеи
Газеты
Учебные заведения
Организации города
Достопримечательности:
Великоанадольский лес
Дендрарий
Лесной колледж
Музей леса
Монастырь

Архив новостей

Друзья сайта

Устав территориальной громады

Форум

Фотогалерея

Поиск работы

Поиск одноклассников

Фирмы, организации

Обьявления

Знакомства

ГНИ в Волновахском районе информирует...

Подання податкової звітності в електронному вигляді є пріоритетним напрямком у розвитку партнерських стосунків між органами державної податкової служби та платниками податків, тому податкова служба приділяє велику увагу питанню впровадження платниками податків цієї форми звітування.

Система подання звітності в електронному вигляді діє вже більше 2 років. За цей час відбулися певні зміни, удосконалення механізму системи. Державною податковою адміністрацією України розроблено ) програмне забезпечення «Податкова звітність» для і набору звітності в електронному вигляді, яке безкоштовно можна отримати в податкових органах або на їх сайтах. Програмне забезпечення постійно оновлюється та удосконалюється відповідно до побажань платників. На сьогодні діє версія 1.21 програми «Податкова звітність».

З 1 січня 2009 року подання та приймання звітності в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв'язку здійснюється лише з використанням ключів електронного цифрового підпису посадових осіб та печатки. Це зроблено відповідно до Законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронний цифровий підпис».У недалекій перспективі, планується запроваджен ня подання звітності засобами телекомунікаційного зв'язку через Центр обробки електронної звітності. Іншими словами, на рівні ДПА України буде створено централізований пункт прийому звітності від усіх платників України. Саме на рівні ДПА України буде здійснюватись прийом та реєстрація звітності з надсиланням платнику відповідних квитанцій — квитанції про доставку та квитанції про обробку звіту.

Запровадження єдиного Центру обробки електронної звітності дасть змогу повністю автоматизувати її приймання, зменшити навантаження на органи ДПС районного рівня і таким чином збільшити швидкість обробки та надсилання квитанцій-відповідей і платнику. Шановні платники податків! Якщо ви прийняли рішення перейти на електронну систему подання податкової звітності, звертайтеся до ДПІ у Волноваському районі, де фахівці обов'язково нададуть вам кваліфіковану допомогу.
Чекаємо Вас за адресою: м. Волноваха, вул. Менделеєва 4. кім 206, довідки за тел. 80624442107.



Информация предоставлена отделом массово разъяснительной работы и обращения граждан ГНИ в Волновахском районе


Адрес текущей страницы: www.volnov.org.ua/gni18.php