This version of the page http://www.volnov.org.ua/gni41.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-09. The original page over time could change.
До уваги платників ПДВ| Волновахский городской портал



Волновахский городской портал
Главная
Добавить новость!
2009-12-09 [23:38:54]
Разделы сайта

ГНИ информирует...

О Волновахе
История города
История города (укр) Информация о районе
Природные территории
Большие и малые села
Села и посёлки (укр)
Карты, схемы
Расписание поездов
Расписание электричек
Расписание автобусов
Банки, банкоматы
Такси
Отдых, развлечения
Провайдеры, сети
Мобильная связь
Телевидение
Кабельное ТВ
Радиостанции
Библиотеки, музеи
Газеты
Учебные заведения
Организации города
Достопримечательности:
Великоанадольский лес
Дендрарий
Лесной колледж
Музей леса
Монастырь

Архив новостей

Друзья сайта

Устав территориальной громады

Форум

Фотогалерея

Поиск работы

Поиск одноклассников

Фирмы, организации

Обьявления

Знакомства

ГНИ в Волновахском районе информирует...

З 1 липня 2009 року набрало чинності розпорядження КМУ від 01.07.2009 р. №757-р "Деякі питання адміністрування податків, зборів (обов’язкових платежів)". Норми зазначеного розпорядження застосовуються, починаючи з 1 липня 2009 року, до всіх операцій платників податку на додану вартість, в тому числі і до операцій з виписування та обліку податкових накладних, незалежно від дати виписки податкових накладних.

Зокрема, другим абзацом пункту 2 розпорядження 757-р встановлено, що платники податку декларують суму податкового кредиту у період виникнення податкового зобов’язання. Таким чином, з метою упорядкування податкового обліку платник податку, крім факторів, які визначають формування податкового кредиту, повинен враховувати ще й фактори, які визначають порядок формування податкових зобов’язань платників податку, за рахунок яких формується його податковий кредит, тобто своїх контрагентів.

Третім абзацом пункту 2 розпорядження 757-р визначено, що у разі виявлення органами державної податкової служби факту виписки податкових накладних, згідно з якими не задекларовано (не сплачено) податкові зобов’язання, обсяг яких за оподатковуваними операціями перевищує суму, визначену підпунктом 2.3.1 пункту 2.3 статті 2 Закону (загальна сума 300 тис.грн. податку на додану вартість), реєстрація платників податку на додану вартість анулюється. Тобто, норми даного абзацу починають застосовуватися, якщо платником виписано податкових накладних, незадекларовані (несплачені) податкові зобов’язання за якими перевищують 300 тис.грн. податку на додану вартість.

Роз’яснення щодо особливостей застосування окремих норм Закону України "Про податок на додану вартість" з урахуванням вимог розпорядження Уряду від 01.07.2009 р. № 757-р надано листом ДПА України від 15.07.2009 №14927/7/16-1517 .



Информация предоставлена отделом массово разъяснительной работы и обращения граждан ГНИ в Волновахском районе


Адрес текущей страницы: www.volnov.org.ua/gni41.php