This version of the page http://www.volnov.org.ua/gni39.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-09. The original page over time could change.
ПЕРЕВАГИ НАДАННЯ ЗВІТНОСТІ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ| Волновахский городской портал



Волновахский городской портал
Главная
Добавить новость!
2009-12-09 [23:39:23]
Разделы сайта

ГНИ информирует...

О Волновахе
История города
История города (укр) Информация о районе
Природные территории
Большие и малые села
Села и посёлки (укр)
Карты, схемы
Расписание поездов
Расписание электричек
Расписание автобусов
Банки, банкоматы
Такси
Отдых, развлечения
Провайдеры, сети
Мобильная связь
Телевидение
Кабельное ТВ
Радиостанции
Библиотеки, музеи
Газеты
Учебные заведения
Организации города
Достопримечательности:
Великоанадольский лес
Дендрарий
Лесной колледж
Музей леса
Монастырь

Архив новостей

Друзья сайта

Устав территориальной громады

Форум

Фотогалерея

Поиск работы

Поиск одноклассников

Фирмы, организации

Обьявления

Знакомства

ГНИ в Волновахском районе информирует...

Розвиток сучасних інформаційних технологій робить комфортними звичайні речі. Наприклад, якщо ви бухгалтер, то у вас є нагода скористатися ще однією перевагою інформаційного віку і тим самим покращити умови своєї роботи. Ідеться про можливість відзвітувати в електронній формі. Як це „працює” і що для цього потрібно, а головне, про переваги цього способу, ми й поговоримо. Аби бухгалтеру було легше визначитися, ми наведемо лише сім переваг, які він отримає за такого способу подання звітності.

Економія часу. Погодьтеся, його завжди не вистачає. А тут його не потрібно витрачати, аби дістатися, скажімо, до своєї податкової інспекції, а потім стояти в черзі до віконця, щоб здати звіти. Візувати звіти в інспектора теж не потрібно. Час економиться вже на етапі придбання бланків.

Гарантія доставки звіту. Відправивши його, ви отримуєте доказ (підтвердження) надання та одержання вашої звітності, яким буде перша квитанція в електронному вигляді. У ній зазначаються дата та час подання звіту. Зазвичай вона надсилається протягом 2-х годин з моменту отримання документів. Ця квитанція є аналогом поштового штемпеля на конверті чи на звіті. Зауважте: ДПАУ Держкомстат, ПФУ та інші державні органи визнають дату та час, зазначені у першій квитанції, як час подання звітності. Доказом прийняття звіту стане друга квитанція, у якій з-поміж інших реквізитів вказують дату та час прийняття звіту, його реєстраційний номер.

Цілодобове подання звітів. Надіслати звіти до відповідного органу можете у будь-який час і день. А приймають їх у робочі дні й переважно в робочі години.

Конфіденційність. Коли ви заповнили та підготували звіт, на нього накладається ваш електронно – цифровий підпис (ЕЦП), перевірити та розшифрувати який може лише уповноважений працівник органу - адресата, куди він надісланий. Тому завдяки ЕЦП захист інформації від несанкціонованого доступу та модифікації гарантовано.

Сумісність з бухгалтерськими програмами. Це означає, що ви можете формувати звіти в тому бухгалтерському програмному забезпеченні, яке використовуєте у повсякденній роботі. Адже майже весь цей софт підтримує функцію формування звітності у ХМL - форматі, у якому, зрештою, і подають звітність. Під час підготування звітності програма здатна розпізнавати помилки та хибодруки.

Відпадає необхідність подавати паперові звіти. Саме так, бо з практичної точки зору теж є над чим замислитися. Дивіться: вам не потрібно щораз роздруковувати бланки податкової звітності чи купувати їх, так само як і зникає необхідність накопичувати громіздкі паперові архіви. А відправивши документ зі спеціальним захистом, вам немає потреби дублювати його подання в паперовому вигляді.

„Єдине вікно”. Ми вже призвичаїлися до такого зручного способу державної реєстрації суб’єктів господарювання, як принцип „Єдиного вікна”. Коли, по суті, через один орган реєструють і заразом це фіксують у багатьох інших. Як дві краплі води схожий принцип застосовується й тут. Тобто через одного оператора звітність можна подати відразу до Державної податкової служби України, Пенсійного фонду України, Державного комітету статистики України, Державного центру зайнятості та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності України.



Информация предоставлена отделом массово разъяснительной работы и обращения граждан ГНИ в Волновахском районе


Адрес текущей страницы: www.volnov.org.ua/gni39.php