This version of the page http://www.volnov.org.ua/gni23.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-09. The original page over time could change.
Вимоги до подачі звернень громадянами України і термін їх розгляду | Волновахский городской портал



Волновахский городской портал
Главная
Добавить новость!
2009-12-09 [22:39:17]
Разделы сайта

ГНИ информирует...

О Волновахе
История города
История города (укр) Информация о районе
Природные территории
Большие и малые села
Села и посёлки (укр)
Карты, схемы
Расписание поездов
Расписание электричек
Расписание автобусов
Банки, банкоматы
Такси
Отдых, развлечения
Провайдеры, сети
Мобильная связь
Телевидение
Кабельное ТВ
Радиостанции
Библиотеки, музеи
Газеты
Учебные заведения
Организации города
Достопримечательности:
Великоанадольский лес
Дендрарий
Лесной колледж
Музей леса
Монастырь

Архив новостей

Друзья сайта

Устав территориальной громады

Форум

Фотогалерея

Поиск работы

Поиск одноклассников

Фирмы, организации

Обьявления

Знакомства

ГНИ в Волновахском районе информирует...

«Всі мають право направляти індивідуальні або колективні письмові звернення, або особисто звертатися в органи державної влади, органи місцевої самоврядності і до посадових і службових осіб цих органів, які зобов'язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом термін», - стаття 40 Конституцій України.

Права вносити до органів державної податкової служби пропозиції по поліпшенню їх діяльності, оскарження дій посадових осіб державних і суспільних органів регулюються Законом України "О зверненнях громадян" від 02.10.1996 року і Інструкцією №393/96-ВР “Про порядок розгляду звернень і особистого прийому громадян в органах державної податкової служби, затвердженій наказом ДПА України від 18.06.2008г. №395.

Відповідно до вищезгаданих законодавчих актів, при подачі письмового звернення повинно бути вказано наступне: прізвище, ім'я, по батькові, місце мешкання, суть питання заяви, пропозиції або скарги. Звернення має бути підписане заявником з вказівкою дати.

Звернення, оформлене без дотримання вищезгаданих вимог, повертається заявникові з відповідним роз'ясненням не пізніше 10 календарних днів з дня його вступу.

Якщо питання, підняте у зверненні, не входить в компетенцію органів державної податкової служби, звернення в строк не більше 5 календарних днів пересилається за належністю відповідному органу, про що повідомляється громадянинові, що подав звернення. Звернення розглядається в строк не більше одного місяця з дня його вступу. Якщо в місячний термін розглянути звернення неможливо, термін розгляду може бути продовжений до сорока п'яти днів, про що повідомляється заявник.

Відповідно до вищезгаданої Інструкції Державної податкової інспекції у Волноваському районі функціонує приймальня громадян, де кожен громадянин має право звернутися на особистий прийом до посадової особи. Посадові особи ДПІ у Волноваському районі здійснюють прийом громадян, згідно затвердженому графіку. Попередній запис на прийом до посадових осіб ДПІ у Волноваському районі здійснюється в 125 кабінеті.



Информация предоставлена отделом массово разъяснительной работы и обращения граждан ГНИ в Волновахском районе


Адрес текущей страницы: www.volnov.org.ua/gni23.php