This version of the page http://www.buderus.ua/?page_id=2829 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-04. The original page over time could change.
Нова сонячна система
  Головна Контакти
Новини Інновації Нова сонячна система

Нова сонячна система

Збільшити
"Моя нова сонячна система": ідеально пасує до мого майбутнього.

Logasol SKS 4.0 від Buderus - це геліоколектор від справжнього професійного партнера. Сонячні промені і Ви засяєте при знайомстві з найновішою технологією, оптимальним сервісом и багатьма іншими перевагами геліотехніки Buderus.
Переходячі сьогодні на сонячну енергію, Ви робите крок у вірному напрямку. Саме Logasol SKS 4.0 підтверджує таке рішення. Наповненний благородним газом, профільна рамка якого виконана з пластику,підсиленого скловолокном, а також абсорбер геліоколектора, виконанний у формі подвоєної арфи і у завтрашньому дні залишаться найактуальнішими техніко - економічними аргументами.

Геліоколектор Logasol SKS 4.0 наповненний благородним газом. Внаслідок цього утвореня конденсату у ранкові години повністю виключено. І як результат - ефективна віддача абсорберу у вигляді подвоєнної арфи шляхом оптимального поглинання енергії сонця з першим променем і до заходу сонця.
Всі компоненти геліотехніки не тільки повінстю взаємно узгодженні, а й зрозуміло і просто регулюються завдяки інноваційній системі регулювання і керування Logamatic EMS. При цьому мова йде не тільки про керування власне самою геліоустановкою, а і вцілому про керування всією Вашою комплексною системою опалення від Buderus.
Рама геліоколектору Logasol SKS 4.0 виконана з легкого склопластику. Внаслідок цього, разом з неймовірною міцністю і довговічністю,вона не піддається корозії і шкідливому атмосферному впливу.

Характерні особливості:
- Геометрично ідеальне щільне з'єднання з наповненним інертним газом, відсутність роси на склі в ранкові години, а в результаті - більш ефективний енергообмін
- Склопластикова профільна рамка, яка:
- стійка до корозії і атмосферного впливу
- має високу механічну міцність
- міцна, довговічна і легка
"Техніка і привабливий дизайн - та те, що геліоколектор наскрізь пронизаний найсучаснішими технологіями, ще і може виглядати елегантно - це характерно для Buderus"
Опалення сонячною енергією. Простіше не буває: сонячні промені нагрівають рідину у геліоколекторі. Ця рідина транспортує тепло до бойлера для підігріву гарячої води або у буферний бойлер. Саме з цього моменту Ви насолоджуєтесь сонячною енергією, наприклад, приймаючи душ або у опаленні свого будинку.
Інформація
>  Новини
>  Про компанію
>  Продукти
>  Інфоцентр
>  Сервіс
>  Контакти
Контакти