This version of the page http://www.edu.kvazar-micro.com/rights.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-02. The original page over time could change.
Учебный Центр i-klass

   Список курсов
   Расписание тренингов
info@i-klass.com
тел.: +380 44 2275150
факс: +380 44 2808899
Как нас найти (площадка i-klass)

   Центр Тестирования
Bura.Kateryna@kvazar-micro.com
тел.: +380 44 2399999
Как нас найти (площадка КМ)

    ИТ-специалистам         Школа управления         Для Пользователей         Оформить заказ    
    Microsoft, Oracle, Cisco,
    IBM Lotus, IBM AIX,
    Novell, Linux-FreeBSD
    Управление проектами
    Управление разработкой ПО
    Управление ИТ-услугами
Autodesk AutoCAD
Офисные продукты
Microsoft Project

   Заказать тренинг
   Заказать тест

 
Когда планируем на год -                   
сеем зерно.
Когда планируем на десятилетия -
сажаем деревья.
Когда планируем на всю жизнь -
обучаем и воспитываем людей.

Китайская пословица

Правила пользования ресурсом

  • Веб-сайт www.edu.kvazar-micro.com (далее - веб-сайт) является официальным веб-сайтом Учебного Центра Квазар-Микро (далее - Учебный Центр).

  • Вся размещенная на сайте информация об услугах Учебного Центра соответствуют действующим регламентам, тарифам и другим официальным докуменам, утвержденным руководством Учебного Центра.

  • Все права относительно информационного содержания сайта защищены. Любой способ воспроизведения, полный или частичный, оригинальных текстов или иллюстраций веб-сайта (в том числе торговых марок, логотипов и знаков) без письменного разрешения Учебного Центра является незаконным.

  • Любое использование материалов веб-сайта должно быть выполнено со ссылкой на Учебный Центр.

  • Учебный Центр отвечает за достоверность информации, касающейся только его деятельности и берет на себя обязательство поддерживать актуальность и достоверность информации именно такого рода.

  • Относительно материалов, заимствованных на других Интернет-ресурсах, Учебный Центр не гарантирует их полноты, актуальности и точности, в том числе - не гарантирует работоспособности веб-ресурсов Интернет, деятельность которых от нас не зависит и ссылки на которые размещены на веб-сайте только для удобства пользователей.

  • Любая информация, поступившая к нам через опции "Обратной связи" рассматривается нами как открытая, т.е. неконфиденциальная.

  • Учебный Центр оставляет за собой право без согласования с клиентами изменять объем и стоимость предоставляемых услуг.



ДОПОЛНЕНИЕ

В УК Украины предусмотрена ответственность за нарушения авторского права:

Стаття 176. Порушення авторського права і суміжних прав

1. Незаконне відтворення, розповсюдження творів науки, літератури, мистецтва, комп'ютерних програм і баз даних, а так само незаконне відтворення, розповсюдження виконань, фонограм і програм мовлення, їх незаконне тиражування та розповсюдження на аудіо- та відеокасетах, дискетах, інших носіях інформації, а також інше використання чужих творів, комп'ютерних програм і баз даних, об'єктів суміжних прав без дозволу осіб, які мають авторське право або суміжні права, якщо ці дії завдали матеріальної шкоди у великому розмірі, -

караються штрафом від ста до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, з конфіскацією всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, програм мовлення та обладнання і матеріалів, призначених для їх виготовлення і відтворення.

2. Ті самі дії, якщо вони вчинені повторно або завдали матеріальної шкоди в особливо великому розмірі, -


караються штрафом від двохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією всіх примірників, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, програм мовлення, аудіо- та відеокасет, дискет, інших носіїв інформації та обладнання і матеріалів, призначених для їх виготовлення і відтворення.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені службовою особою з використанням службового становища щодо підлеглої особи, -


караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Примітка.
Матеріальна шкода вважається завданою у великому розмірі, якщо вартість примірників незаконно відтворених чи розповсюджених творів, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, виконань фонограм і програм мовлення, аудіо- та відеокасет, дискет, інших носіїв інформації або сума доходу, отриманого в результаті незаконного опублікування, виконання, показу чи публічного оприлюднення творів, комп'ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, програм мовлення, продажу аудіо- та відеокасет, дискет, інших носіїв інформації у сто і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян, а завданою в особливо великому розмірі - якщо їх вартість або сума доходу у тисячу і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян.
   Все права защищены
   ©Учебный Центр Квазар-Микро
   2009


   Словари, Аббревиатуры, Ссылки, Гостиницы Киева, Расписание поездов
   Как нас найти (схема)
    
наверх    


  Компания "Квазар-Микро"