This version of the page http://www.optima-c.com.ua/services/privat/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-21. The original page over time could change.
ОПТІМА. ОПТИМА. OPTIMA / Послуги / Приватним особам:
Ми знаємо природу фінансів   
На даний момент сторінка в розробці----- На даний момент сторінка в розробці---- На даний момент сторінка в розробці---- На даний момент сторінка в розробці----
ПослугиПриватним особам
Приватним особам


Швидше за все, Ви не ремонтуєте самі пральну машину, не збираєте на колінах CD-програвач чи компютер, а для укладання паркету звертаєтеся до професіонала.

Вашим грошам теж потрібен хтось, хто би про них професійно піклувався, хто був би зацікавлений у тому, щоб вони росли.

Якщо Ви не є великим фахівцем в області фінансів, не маєте у своєму розпорядженні достатню кількість часу, а також не володієте професійними знаннями для управління власними фінансовими засобами, то в такому випадку завдання по збільшенню Ваших коштів краще довірити професійним управляючим – компанії з управління активами (КУА) «Оптіма-Капітал».

Аналітики та інвестиційні менеджери КУА візьмуть на себе турботу з управління Вашими грішми та грішми інших клієнтів. КУА зацікавлена в отриманні Вами максимального прибутку, оскільки від цього напряму залежить її заробіток.

Тобто, Ви спокійно займаєтеся своїми справами, працюєте чи відпочиваєте, а Ваші гроші під мудрим керівництвом «Оптіма-Капітал» працюють і збільшуються у кількості. Гроші роблять гроші.

 

КУА працює через пайові інвестиційні фонди – ПІФи. Це – відносно новий фінансовий інструмент на українському фондовому ринку. Якщо вкладник не бажає обмежуватися лише банківськими депозитними програмами, а шукає альтернативних способів інвестування, він купляє інвестиційний сертифікат пайового інвестиційного фонду КУА «Оптіма-Капітал».

 

Ми називаємо цей продукт портфельною інвестицією в одному цінному папері. Портфельні інвестиції, відрізняються від прямих інвестицій тим, що інвестор не сподівається отримати вигоди від контролю над компанією й участі в її господарській діяльності.

Мета портфельного інвестора обмежується підвищенням вартості інвестованого капіталу та/або отриманням поточного прибутку, який цей капітал може давати. У такому випадку інвестору не можна зосереджувати свою увагу на вкладенні в якийсь один-єдиний актив, а треба створити портфель з великої кількості активів.

Створення і ефективне управління портфелем пайового інвестиційного фонду – джерело як Вашого прибутку (тепер Ви вже інвестор), так і джерело заробітку КУА «Оптіма-Капітал». Управління портфелем здійснюють інвестиційні менеджери. Вони аналізують ситуацію на ринку цінних паперів і нерухомості й вирішують, які цінні папери або об'єкти нерухомості в цей момент треба купувати, а які – продавати.

 

ПІФи поділяються на закриті, відкриті та інтервальні; диверсифіковані, недиверсифіковані та венчурні.



ЗМІ про нас

20.03.2006 - Журнал Комп&ньон
Музыка в камне

23.11.2005 - KYIVPOST
Asset managers getting ready for future

03.10.2005 - Українські Новини
"Галнефтехим" начал продавать облигации на 5 млн. грн.

27.09.2005 - Инвестгазета
Облигации становятся интереснее вкладов

16.09.2005 - Инвестгазета
Облигационная альтернатива: 100 млн. за год

02.09.2005 - Журнал Комп&ньон
Стратегия с подкреплением

16.08.2005 - Телеканал ICTV
В Україні бум на корпоративні облігації

16.08.2005 - FINANCE.UA
Компания "Оптима-Инвест" начала размещение облигационного займа ТК "Интермаркет"

15.08.2005 - Львівська газета
“Інтермаркет” випустив облігацій на 50 мільйонів

12.08.2005 - Інтерфакс-Україна
Оптима-Инвест" будет размещать облигации ТК "Интермаркет" с доходностью не более 15%


© ОПТІМА-КАПІТАЛ, 2004