This version of the page http://www.pfts.com/uk/clearing/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-08. The original page over time could change.
ПФТС » Розрахунки
 
  • Укр |
  • Eng
08/11/200911:14  market: CLOSED 
USD/UAH W. Av.=8.1631 (05.11.2009, дані НБУ)
Інтернет-трейдинг | Підсумки торгів | Біржовий Список | Члени Фондової біржі | Рейтинги

Головна » Розрахунки


Учасник ВАТ «Фондова біржа ПФТС» має можливість укладати біржові контракти з цінними паперами, які обліковуються в депозитарії МФС, Національному депозитарії України та депозитарії Національного банку України.

 

Учасник має можливість укласти біржовий контракт щодо цінних паперів тільки у випадку наявності рахунку у зберігача, який обслуговує учасника або клієнтів-учасника, у відповідному Депозитарії.

 

Згідно Положенню ДКЦПФР №1001 про розрахунково-клірінгову діяльність за договорами щодо цінних паперів, Договори, укладені на організаторі торгівлі, виконуються виключно за принципом «поставка проти оплати».

 

1. Загальна інформація по технологіям розрахунків в торговельній системі ВАТ «Фондова біржа ПФТС».

2. Форма для заповнення заяви на реєстрацію рахунків, по яким будуть здійснюватись операції на ВАТ «Фондова біржа ПФТС». Необхідно заповнити та надіслати до ПФТС.

3. Інструкція щодо зарахування коштів на рахунок МФС в НБУ.

4. Інструкція щодо розрахунків без попереднього резервування цінних паперів та грошових коштів.

5. Презентація «Розрахунки в депозитарії МФС по біржових контрактах, укладених на ВАТ «Фондова біржа ПФТС».

 

За додатковою інформацією щодо розрахунків за біржовими контрактами, укладеними у Торговельній системі Фондової біржі ПФТС, слід звертатися до:

З питань щодо розрахунків та взаємодії з депозитаріями — до Володимира Брюховецького за телефоном (044) 522-94-04 або e-mail: bvl@pfts.com

З питань реєстрації рахунків — до Тетяни Пономарчук за телефоном (044) 522-94-04 або e-mail: ponomarchuk@pfts.com.

 

 

  

© 1998-2009, ПФТС. Всі права захищені. Розробка сайту - Вебекс.Відтворення, поширення й інше використання інформації, розміщеної на Інтернет-порталі ПФТС, чи її частини допускається тільки за умови укладання відповідної угоди з ПФТС.