This version of the page http://www.pfts.com/uk/astsnews/?n_id=5265 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-08. The original page over time could change.
ПФТС » Новини проекту » Генеральна торговельна угода » Субліцензійний договір » Електронний числовий підпис » FAQ » Новий алгоритм роботи інформаційно-аналітичного сервісу «ПФТС Он-лайн»
 
  • Укр |
  • Eng
08/11/200900:23  market: CLOSED 
USD/UAH W. Av.=8.1631 (05.11.2009, дані НБУ)
Інтернет-трейдинг | Підсумки торгів | Біржовий Список | Члени Фондової біржі | Рейтинги

Головна » Новини проекту » Генеральна торговельна угода » Субліцензійний договір » Електронний числовий підпис » FAQ » Новий алгоритм роботи інформаційно-аналітичного сервісу «ПФТС Он-лайн»


Новий алгоритм роботи інформаційно-аналітичного сервісу «ПФТС Он-лайн»

22.04.09

Шановні користувачі сервісу «ПФТС Он-лайн»,

 

Інформуємо Вас, що у зв’язку із запланованим введенням в експлуатацію нової торговельної системи PFTS NEXT змінюється алгоритм отримання торговельної інформації ПФТС в рамках інформаційно-аналітичного сервісу «ПФТС Он-лайн»:

  • доступ до внутрішньоденної торговельної інформації буде надаватися за допомогою клієнтського терміналу PFTS Trade (версія — спостерігач);
  • доступ до історичної торговельної інформації буде надаватися за допомогою веб-терміналу «ПФТС Он-лайн».

Звертаємо Вашу увагу, що вартість користування інформаційно-аналітичним сервісом «ПФТС Он-лайн», до якого, як Ви вже зрозуміли, додається клієнтський термінал PFTS Trade (версія — спостерігач), залишиться незмінною.

 

Для того, щоб Ви з першого дня роботи нової торговельної системи мали доступ до внутрішньоденної торговельної інформації Вам необхідно:

  • прийняти умови Субліцензійного договору на використання програмного забезпечення PFTS Trade шляхом сплати Субліцензійного платежу у розмірі 1 грн. на рік;
  • підписати Акт про готовність до Субліцензійного договору (Кількість примірників PFTS Trade SE, зазначена Вами у Акті, повинна відповідати кількості Ваших логінів до веб-терміналу «ПФТС Он-лайн»);
  • отримати логін та пароль доступу до клієнтського терміналу PFTS Trade (версія — спостерігач);
  • завантажити з офіційного сайту ПФТС дистрибутив програми PFTS Trade та настроїти його у відповідності до алгоритму підключення.
 

З метою прискорення процесу укладання субліцензійних договорів просимо Вас надсилати сканкопії Актів про готовність на електронну адресу pfts-info@pfts.com. Логін та пароль доступу до клієнтського терміналу PFTS Trade (версія — спостерігач) Вам будуть надіслані відразу після здійснення субліцензійного платежу. Рахунок на сплату субліцензійного платежу надсилається Вам після отримання оригіналу або сканкопії Акту про готовність.

 

З питань щодо приєднання до Субліцензійного договору (оформлення необхідних документів) та видачі логінів/паролів, Ви можете звернутись до Забари Наталії за телефонами: (044) 522-88-08, 522-92-09 або e-mail: pfts-info@pfts.com.

З питань інсталяції та налагодження клієнтського терміналу PFTS Trade (версія — спостерігач), Ви можете звернутись до Шарбатяна Олексія за телефоном (044) 522-85-42 або e-mail: silver@pfts.com.



Всі новини

 

© 1998-2009, ПФТС. Всі права захищені. Розробка сайту - Вебекс.Відтворення, поширення й інше використання інформації, розміщеної на Інтернет-порталі ПФТС, чи її частини допускається тільки за умови укладання відповідної угоди з ПФТС.