This version of the page http://oridu.odessa.ua/index.pl?rozd=foto (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-05. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України Написати листа
Меню

Про інститут
Керівництво
Ліцензії
Прийом до інституту
Дистанційне навчання
Факультети
Кафедри
Підвищення кваліфікації
Дорадчі органи
Видавнича діяльність
Науково-дослідницька діяльність
Наші випускники
Міжнародне співробітництво
Бібліотека
Державні закупівлі
Студентське самоврядування
Слухацьке самоврядування
Пам’ятні дати
Запобігання проявам корупції
Співпраця з органами влади Півдня України
Пріоритетні напрямки розвитку інституту

Розклад занять

Державне управління
      денна
      заочна
      вечірня
      заочно-дистанційна
 
Управління проектами
      денна
      заочна
 
Менеджмент організацій
      денна
      заочна
 
Підвищення кваліфікації
      ЦПКК


ФОТОГАЛЕРЕЯ:


В Центрі ПКК в період з 26 по 30 жовтня 2009 року проведено навчання керівників та заступників керівників структурних підрозділів органів публічної влади півдня України за програмою семінару "Якісне управління: загальні правила, лідерство"
День українського козацтва
В Центрі ПКК в період з 5 по 9 жовтня 2009 року проведено навчання сільських, селищних, міських (міст районного, республіканського в АР Крим, значення) голів за програмою семінару "Організаційно-правові механізми діяльності органів місцевого самоврядування
Відбулося виїзне практичне заняття за участю слухачів Центру ПКК в апараті Одеської обласної ради
День першокурсника
В Центрі ПКК в період з 21 по 25 вересня 2009 року проведено навчання керівників та заступників керівників структурних підрозділів органів публічної влади півдня України за програмою семінару "Регіональна політика в галузі фізичної культури та спорту: шляхи формування та реалізації"
Загальні збори трудового колективу інституту
Круглий стіл відповідно до Указу Президента України В. Ющенко "Про винесення на всенародне обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України"
Загальні збори слухачів денної форми навчання факультету державного управління.
Круглий стіл з нагоди 20-ї річниці створення Народного Руху України за перебудову
Круглий стіл з нагоди 70-ї річниці початку Другої світової війни
День фізичної культури і спорту
З 31 серпня по 5 вересня 2009 року делегація слухачів факультету державного управління та аспірантів інституту перебувала з навчальним візитом в м. Білосток Підляського воєводства (Польща) в рамках реалізації проекту «Прозора Польща»
7 вересня 2009 р. розпочалася установча сесія першого курсу заочної форми навчання факультету державного управління.
Урочисті збори з нагоди початку нового навчального року
27 червня 2009 року відбулася урочиста церемонія з нагоди випуску спеціалістів та бакалаврів спеціальності “Менеджмент організацій”
3 червня 2009 року відбулось засідання «круглого столу» з питань обговорення змін до Основного Закону – Конституції України, внесених Президентом України
29 травня відбулася науково практична конференція "Економічні та фінансові процеси в регіоні в умовах прогнозної невизначеності"
В Центрі ПКК в період з 25 по 29 травня 2009 року проведено навчання осіб, які зараховані до кадрового резерву на посади ІV категорії за програмою семінару «Організаційно-правові механізми державного управління на місцевому рівні»
21-23 травня 2009 року відбувся візит до Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України
В Центрі ПКК в період з 18 по 22 травня 2009 року проведено навчання осіб, які зараховані до кадрового резерву на посади ІV категорії за програмою семінару «Організаційно-правовий механізми державного управління на місцевому рівні»
Щодо підсумків роботи Школи педагогічної майстерності
Спортивне свято, присвячене 64-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
Виїзд представників інституту до Миколаївської області.
Урочисті заходи з нагоди 64-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
30 квітня 2009 року відбувся робочий візит до Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України делегації експертів Баварського дому в Одесі.
23 квітня 2009 року група слухачів, аспірантів та викладачів Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України взяла участь у заходах, які були організовані в рамках Днів Республіки Польща в Україні.
13 квітня 2009 року відбувся робочий візит делегації Посольства Франції в Україні на чолі з Надзвичайним і повноважним послом Франції в Україні п. Жаком Фором.
11 квітня 2009 року відбувся День відкритих дверей
30 березня 2009 року відбувся музичний шоу-конкурс "Міс та Містер ОРІДУ НАДУ при Президентові України 2009".
26 березня 2009 року – зустріч колективу інституту з одеським письменником В.Р. Файтельберг-Бланком
В період з 3 по 15 березня 2009 року група слухачів І курсу факультету державного управління взяла участь у навчальній подорожі в рамках програми "Групові поїздки до Німеччини" Німецької служби академічних обмінів DAAD.
Робочий візит менеджера проекту ”Тренінгові програми для підготовки державних службовців України (V-VII категорій посад) з питань європейської інтеграції”
Директор інституту Іжа М.М. взяв участь в нараді у форматі відеоконференцзв’язку
НАВЧАЛЬНА ПОДОРОЖ СЛУХАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ДО НІМЕЧЧИНИ
21-23 січня 2009 року відбулися зустрічі слухачів ІІ курсу денної форми навчання спеціальності "державне управління" з відповідальними особами органів державної влади регіонів Півдня України щодо працевлаштування.
Участь слухачів Центру ПКК у виїзному семінарі-практикумі в Біляївській райдержадміністрації 15 жовтня 2008 року.
Засідання трудового колективу ОРІДУ НАДУ при Президентові України
Урочисті збори з нагоди початку нового навчального року
30 травня 2008 року представники (викладачі та слухачі) нашого інституту відвідали науково-практичну конференцію за міжнародною участю
29 травня 2008 року в читальній залі інституту відбулася лекція на тему «Інститут градоначальства»
До Дня слов’янської писемності та культури бібліотекою спільно з кафедрою української та іноземних мов була проведена бесіда та зроблений бібліографічний огляд відповідної літератури зі слухачами факультету державного управління (денне відділення).
22-23 травня 2008 р. відбулась семінар - нарада для управління з навчальної роботи і навчально-методичних відділів
СПОРТИВНЕ СВЯТО
Святкування 63-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні
7 травня 2008 року у читальній залі бібліотеки відбулася "Зустріч з піснями воєнних років"
12 квітня 2008 року в інституті пройшов День відкритих дверей для вступників на навчання за спеціальностями "Державне управління", "Управління проектами" і "Менеджмент".
11 квітня 2008 року в інституті пройшла олімпіада "Обираю професію менеджера" для учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій Південного регіону України.
з 31 березня по 4 квітня проведено тематичний короткотерміновий семінар «Державне управління у сучасних умовах та його кадрове забезпечення»
21 березня 2008 року відбувся виїзний короткотерміновий семінар
20 березня 2008 року проведено виїзний короткотерміновий семінар
з 3 по 7 березня 2008 року було проведено тематичний короткотерміновий семінар
Святкування 8 березня 2008 року
Перші випускники спеціалізації "Управління в інституціях Європейського Союзу".
Урочисті збори з нагоди випуску магістрів управління проектами 1 березня 2008 року
Урочисті збори з нагоди випуску магістрів державного управління 29 лютого 2008 року
З 11 по 15 лютого 2008 року було проведено тематичний короткотерміновий семінар за темою «Впровадження ДСТУ ISO 9001-2001 в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування»
З 4 по 8 лютого 2008 року було проведено тематичний короткотерміновий семінар за темою «Впровадження ДСТУ ISO 9001-2001 в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування»
13 лютого 2008 року в залі засідань Ананьївської районної ради відбувся виїзний короткотерміновий семінар для посадових осіб органів місцевого самоврядування та державних службовців Ананьївського району.
з 28 січня по 1 лютого 2008 року було проведено тематичний короткотерміновий семінар за темою «Організаційно-правовий механізм діяльності органів місцевого самоврядування»
Захист магістерських робіт з державного управління та управління проектами (2008 рік)
з 14 по 18 січня 2008 року було проведено тематичний короткотерміновий семінар за темою «Комунікації в публічній адміністрації»
21 грудня 2007 року перебував з візитом Генеральний консул Китайської Народної Республіки в Одесі пан Сунь Ліньцзян та віце-консул пан Лі Цзюнь
Навчання за професійною програмою з 3 по 14 грудня 2007 року
Відкриття роботи Одеської обласної школи кадрового резерву
З 27 листопада 2007 року розпочато заняття з вивчення французької мови для науково-педагогічних працівників, державних службовців, аспірантів та докторантів ОРІДУ.
19 листопада 2007 року відбулося організаційне засідання Громадської ради ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
Проведено навчання за професійною програмою з 12 по 23 листопада 2007 року для заступників начальників відділів кадрової роботи апаратів обласних державних адміністрацій, начальників відділів кадрової роботи міських рад міст обласного (республіканського для АРК) значення.
20 листопада 2007 року відбулися заходи, присвячені 75-м роковинам Голодомору 1932-1933 років в Україні.
Проведення акції "Озеленення країни - спадщина для майбутніх поколінь"
з 5 по 9 листопада 2007 року для заступників керiвникiв структурних пiдроздiлiв органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, мiнiстерств АР Крим проведено короткотерміновий тематичний семінар за темою: "Підготовка та прийняття управлінських рішень у державному управлінні"
8 листопада 2007 року в залі засідань Фрунзівської районної ради відбувся виїзний короткотерміновий семінар для посадових осіб органів місцевого самоврядування та державних службовців Фрунзівського району
Візит пані Моніки Барб'є - директора Регіонального інституту управління м. Нант (Франція).
З 22 жовтня по 2 листопада 2007 року проведено навчання за професійною програмою для заступників начальників загальних відділів апаратів обласних державних адміністрацій, начальників загальних відділів міських рад міст обласного (республіканського в АРК) значення.
2 листопада 2007 року відбулися урочистості з нагоди дня факультету державного управління.
31 жовтня 2007 року проведена щорічна міжнародна науково-практична конференція "Стратегія регіонального розвитку: формування та механізми реалізації"
19 жовтня 2007 року відбулося чергове засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів Одеського регіону
з 8 по 12 жовтня 2007 року відбувся тематичний короткотерміновий семінар за темою "Управління конфліктами" для заступників керівників структурних підрозділів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, міністерств АР Крим.
10 жовтня 2007 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України в рамках Програми Twinning перебували з робочим візитом експерти Європейської комісії пан Марк ван ден Мюзенберг, керівник Місії і пані Анжела Квок, член Місії (Нідерланди).
Візит Президента Національної Академії до ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
20 вересня 2007 року на кафедрі європейської інтеграції ОРІДУ НАДУ при Президентові України відбулася презентація збірника статей та тез доповідей учасників семінару.
з 17 по 21 вересня 2007 року проведено тематичний короткотерміновий семінар за темою "Зв'язки з громадськістю в системі діяльності органу публічної влади"
14 вересня 2007 року проведено науково-практичний семінар за темою "Система управління якістю як засіб підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування"
В період з 10 по 14 вересня 2007 року проведено тематичний короткотерміновий семінар за темою «Державна політика європейської та євроатлантичної інтеграції України» за участю Генерального консулу Румунії в м. Одеса пані Черасела Николаш
11-12 вересня 2007 року відбувся науково-методичний семінар "Модернізація системи професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування: досвід та перспективи впровадження"
Урочиста церемонія з нагоди початку нового 2007-2008 навчального року
6 червня 2007 року відбувся виїзний семінар в м. Білгород-Дністровський
ВІЗИТ ТЕХНІЧНОГО РАДНИКА ПРИ ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ПАНІ АНН АЗАМ-ПРАДЕЙ
25 травня 2007 року відбулась презентація видавництва ОРІДУ НАДУ при Президентові України
24 травня 2007 року відбувся виїзний короткотерміновий тематичний семінар "Актуальні проблеми державотворення" в залі засідань Болградської районної ради.
17 травня 2007 року був проведений виїзний семінар в смт. Хлібодарське, села Великий Дальник та Мирне Біляївського району Одеської області
12 травня 2007 року кафедра європейської інтеграції ОРІДУ НАДУ при Президентові України спільно з Асоціацією болгар України провела науково-практичний семінар "Європейський Союз: 50 років після Римських угод. Євроінтеграційні перспективи України: нові моделі"
Спортивні змагання 16 травня 2007 року
Святкування 62-ї річниці з Дня Перемоги в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України (7 травня 2007 року)
Cтудентська науково-практична конференція . Тема: "СУЧАСНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ: СТРАТЕГІЇ, МОДЕЛІ, ТЕХНОЛОГІЇ" (26 квітня 2007 року)
21 квітня 2007 року для вступників на навчання за спеціальностями "Державне управління", "Управління проектами" та "Менеджмент" відбувся "День відкритих дверей"
19-21 квітня 2007 року працівники редакційно-видавничого та навчально-методичного відділу прийняли участь у І-му міжнародному форумі "Інформаційне забезпечення навчального процесу у Вищій школі".
18 квітня 2007 року відбувся виїзний короткотерміновий тематичний семінар "Актуальні проблеми державотворення"
23 березня 2007 року відбувся виїзний семінар в м. Іллічівськ.
21 березня 2007 року в залі засідань Березівської райдержадміністрації відбувся виїзний короткотерміновий семінар для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування Березівського району.
16 березня 2007 року відбувся круглий стіл за темою: "Пріоритети діяльності обласної ради в період модернізації системи професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування"
Одинадцятий випуск магістрів державного управління
22 лютого 2007 року в приміщенні Комінтернівської районної ради відбувся виїзний короткотерміновий семінар для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування Комінтернівського району.
Круглий стіл “Досвід республіки Польща щодо вступу до Європейського Союзу” за участю Генерального Консула Республіки Польща в м. Одеса та представника Міністерства закордонних справ України в м. Одеса (15 лютого 2007 року)
Щорічна загальноінститутська науково-практична конференція "Регіональна політика на сучасному етапі державотворення: проблеми децентралізації, ризики та перспективи впровадження".



Web-камера
Додатково

 Вакансії
 Фотогалерея
 Відеогалерея
 Карта сайту

Посилання


При гуртожитку інституту є вільні готельні кімнати для поселення.


Проект Відкритість в системі місцевого самоврядування Польщі