This version of the page http://www.gorenje.ua/13780 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-05. The original page over time could change.
Досконала надійність - Gorenje

Досконала надійність

Безпека та зручність спостережень за зростанням Вашої дитини

Електронні дитячі ваги Gorenje – це  прилад, необхідний для перевірки маси Вашої дитини. Стійкий, завдяки ніжкам із гумовим анти ковзним покриттям, він допомагатиме Вам спостерігати за зростанням вашої дитини, поки її вага не перевищить 20 кілограм. Уся необхідна інформація легко і швидко читається  на великому LCD дисплеї, який також зберігає та дозволяє повернутися до попередньої інформації, що стосується попередніх показників.

Висока технологічність при надзвичайній елегантності

Сучасні електронні ваги для ванної кімнати здивують Вас елегантністю корпусу (тонкі моделі) та надмірною кількістю деталей. Сучасні функції. Зовнішні сенсори та сенсорна технологія роблять можливим не тільки вимірювання ваги Вашого тіла (до 180 кг), але і аналізують процентне співвідношення рідини та жиру Вашого тіла. У пам’яті ваг можуть зберігатися показники 12 осіб.

Не обділяйте себе через можливості ваг

Більшість кухонних ваг з точністю до грама розроблені для того, щоб зважувати продукти до 3 кілограм. Кухонні ваги XXL від Gorenje здатні точно зважити до 5 кілограм продуктів, якщо така кількість необхідна для приготування великих кулінарних шедеврів!

Дотримуєтесь дієти? Визначте кількість калорій у страві.

До цього часу Ваші ваги, ймовірно, були здатні тільки зважувати інгредієнти для приготування страв; тепер Ви у будь-який час зможете вираховувати калорії, а також протеїни, жири, вуглеводи та компоненти, що містять холестерин. Це можливо завдяки спеціальному калькулятору, який вже зберігає ці показники для 476 видів продуктів. Такі ваги – це найнеобхідніша річ для дотримування будь-яких видів дієт, приготування страв для діабетиків, тощо.