This version of the page http://www.gorenje.ua/12804 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-11-05. The original page over time could change.
Водонагрівачі - Gorenje

Водонагрівачі

Чому Gorenje не застосовує функцію "половинна потужність?

Дана функція економії електроенергії не дає в принципі. Вона дозволяє лише знизити струмове навантаження на електромережу.

Чому водонагрівач Gorenje такі важкі?

Справа в тому, що для виготовлення внутрішнього бака застосовується сталевий лист збільшеної товщини (до 2,25 мм). При роботі водонагрівача під впливом надлишкового внутрішнього тиску такий бак менше деформується й захисна емаль усередині бака не тріскається.

Чому всі водонагрівачі Gorenje мають нагрівальні елементи потужністю 2 кВт?

Потужність 2 кВт є оптимальною, як з погляду навантаження на електричну мережу, так і з погляду часу нагрівання.

Що таке технологія DigiTech?

Використання цифрових технологій надає можливість з надзвичайною точністю підтримувати температуру води, яка задана користувачем, і заощадити на споживанні електроенергії до 10%, у порівнянні зі звичайними водонагрівачами. Інноваційна система діагностики водонагрівачів DigiTech вчасно надасть необхідну інформацію для запобігання виникненню проблем з водонагрівачем.

Який мінімальний та максимальний робочий тиск у водонагрівачах Gorenje?

Мінімальний робочий тиск, при якому буде забезпечуватися нормальна робота водонагрівача - 2 бар. Окрім цього, є безтискові електричні водонагрівачі (серія TGR SN). Спеціальний повітряний клапан у них дозволяє використовувати запас води з нагрівача у випадку, якщо тиск у системі водопостачання слабкий або зовсім відсутній.
Щодо максимального робочого тиску, те водонагрівач можна підключати до водопровідної мережі в будинку без редукційного клапана, якщо тиск у мережі нижчий за 8 бар.
Назад