ДИТБ - Обучение с удовольствием




Правила прийому до Д╤ТБ у 2009 роц╕

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ДО
ПРИВАТНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ
└ДОНЕЦЬКИЙ ╤НСТИТУТ ТУРИСТИЧНОГО Б╤ЗНЕСУ■
в 2009 р.

1. Правила прийому до Приватного вищого навчального закладу └Донецький ╕нститут туристичного б╕знесу■ (дал╕ - Д╤ТБ) розроблено на основ╕ Умов прийому до вищих навчальних заклад╕в Укра╖ни незалежно в╕д форми власност╕ та п╕дпорядкування, що акредитован╕ за ╤-╤V р╕внями або отримали л╕ценз╕ю на надання осв╕тн╕х послуг з п╕дготовки фах╕вц╕в за напрямами (спец╕альностями), затвердженими постановами Каб╕нету М╕н╕стр╕в Укра╖ни в╕д 24.05.97 р. N 507 ⌠Про перел╕к напрям╕в та спец╕альностей, за якими зд╕йсню╓ться п╕дготовка фах╕вц╕в у вищих навчальних закладах за в╕дпов╕дними осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йними р╕внями■ (╕з зм╕нами), в╕д 13.12.2006 N 1719 ⌠Про перел╕к напрям╕в, за якими зд╕йсню╓ться п╕дготовка фах╕вц╕в у вищих навчальних закладах за  осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йним р╕внем бакалавра■ (╕з зм╕нами). 

2. До Донецького ╕нституту туристичного б╕знесу приймаються громадяни Укра╖ни, як╕ мають в╕дпов╕дний осв╕тн╕й (осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йний) р╕вень та виявили бажання здобути вищу осв╕ту.

3. Прийом до Д╤ТБ зд╕йсню╓ться для п╕дготовки фах╕вц╕в за напрямами осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йного р╕вня бакалавра, спец╕альностями осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йних р╕вн╕в спец╕ал╕ста,  маг╕стра.

4. До участ╕ в конкурс╕ щодо зарахування на   навчання за осв╕тньо-профес╕йними програмами п╕дготовки бакалавр╕в  допускаються особи, як╕ мають документ державного зразка про повну загальну середню осв╕ту.
Прийом на п╕дготовку фах╕вц╕в осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йних р╕вн╕в спец╕ал╕ста, маг╕стра  зд╕йсню╓ться на баз╕ здобутого осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йного р╕вня бакалавра.
Прийом на п╕дготовку за кошти ф╕зичних (юридичних) ос╕б фах╕вц╕в осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йного р╕вня маг╕стра зд╕йсню╓ться також на основ╕ здобутого осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йного р╕вня спец╕ал╕ста.

5. При прийнятт╕ на навчання за осв╕тньо-профес╕йними програмами спец╕ал╕ста, маг╕стра  ос╕б, як╕  подають документ про здобутий  в ╕ноземних державах осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йний р╕вень, обов▓язковою ╓ процедура ностриф╕кац╕╖ документа про здобутий осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йний р╕вень, що проводиться М╕н╕стерством осв╕ти ╕ науки  в установленому порядку. Ностриф╕кац╕я цих документ╕в зд╕йсню╓ться протягом першого року навчання.

6. Прийом до Д╤ТБ для п╕дготовки за осв╕тньо-профес╕йними програми п╕дготовки бакалавра, спец╕ал╕ста, маг╕стра зд╕йсню╓ться за конкурсом.

7. Ф╕нансування п╕дготовки фах╕вц╕в у Д╤ТБ зд╕йсню╓ться за рахунок кошт╕в  ф╕зичних, юридичних ос╕б.
 
8. Орган╕зац╕ю прийому вступник╕в до Д╤ТБ зд╕йсню╓ приймальна ком╕с╕я, склад яко╖ затверджу╓ться наказом Президента Д╤ТБ, який ╓ ╖╖ головою.
Приймальна ком╕с╕я д╕╓ зг╕дно з положенням про приймальну ком╕с╕ю Д╤ТБ, затвердженим Президентом Д╤ТБ.
Конкурсний в╕дб╕р вступник╕в зд╕йсню╓ться приймальною ком╕с╕╓ю за  сумою бал╕в, зазначених у сертиф╕катах Укра╖нського центру  оц╕нювання якост╕ осв╕ти з укра╖нсько╖ мови ╕ л╕тератури та ╕ноземно╖ мови, виданих вступникам у поточному роц╕.
Додаткових вступних випробувань ╕з загальноосв╕тн╕х предмет╕в Д╤ТБ не проводить.
Для проведення вступних випробувань для окремих категор╕й вступник╕в, визначених пунктом 11 цих Правил створюються предметн╕  екзаменац╕йн╕  ком╕с╕╖.
Для проведення прийому на навчання за осв╕тньо-профес╕йними  програмами п╕дготовки спец╕ал╕ста та маг╕стра створюються атестац╕йн╕ ком╕с╕╖.
Склад предметних екзаменац╕йних ╕ атестац╕йних ком╕с╕й затверджу╓ться Президентом Д╤ТБ. Повноваження приймально╖ ком╕с╕╖, предметних екзаменац╕йних ╕ атестац╕йних ком╕с╕й та структурних п╕дрозд╕л╕в вищого навчального закладу з питань орган╕зац╕╖ прийому до Д╤ТБ визначаються Президентом Д╤ТБ в╕дпов╕дно до положення про приймальну ком╕с╕ю.
Д╤ТБ оголошу╓ прийом вступник╕в в╕дпов╕дно до л╕ценз╕╖ сер╕╖ АБ
N 363603 в╕д 08.11.2007 р., сертиф╕кату про  акредитац╕ю сер╕╖ Н╤-╤V N 051697 в╕д 08.11.2007 р.
Прийом на навчання за програмою п╕дготовки фах╕вц╕в за осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йним р╕внем бакалавра зд╕йсню╓ться за галуззю знань 0306 └Менеджмент ╕ адм╕н╕стрування■, напрямом п╕дготовки 6.030601 └Менеджмент■, в╕дпов╕дно до затверджено╖ Постанови Каб╕нету М╕н╕стр╕в Укра╖ни в╕д 13.12.2006 р. N 1719 └Про перел╕к напрям╕в, за якими зд╕йсню╓ться п╕дготовка фах╕вц╕в у вищих навчальних закладах за осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йним р╕внем бакалавра■ та наказу М╕н╕стерства осв╕ти ╕ науки N 58 в╕д 27.01.2007 р. └Про порядок введення в д╕ю перел╕ку напрям╕в, за якими зд╕йсню╓ться п╕дготовка фах╕вц╕в у вищих навчальних закладах за осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йним р╕внем бакалавра■.
Прийом на навчання за програмами п╕дготовки фах╕вц╕в за осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йним р╕внем спец╕ал╕ста та маг╕стра за напрямом п╕дготовки 0502 └Менеджмент■, спец╕альностями 7.050201, 8.050201 └Менеджмент орган╕зац╕й■ спец╕ал╕зац╕╖ └Менеджмент туристично╖ ╕ндустр╕╖■ зд╕йсню╓ться в╕дпов╕дно до затверджено╖ постанови каб╕нету М╕н╕стр╕в Укра╖ни N 507 в╕д 24 травня 1997 р. └Про перел╕к напрям╕в та спец╕альностей, за якими зд╕йсню╓ться п╕дготовка фах╕вц╕в у вищих навчальних закладах за в╕дпов╕дними осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йними р╕внями■.



Шифр та назва спец╕альност╕

Л╕цензований обсяг, ос╕б

Денна форма

Заочна форма

Напрям п╕дготовки

6.030601 ⌠Менеджмент орган╕зац╕й■

150

150

Спец╕альн╕сть

7.050201 └Менеджмент орган╕зац╕й■

90

150

Спец╕альн╕сть

8.050201 └Менеджмент орган╕зац╕й

60

-

Факт ознайомлення вступника з правилами прийому, наявною л╕ценз╕╓ю ╕ сертиф╕катом про  акредитац╕ю в╕дпов╕дно╖ спец╕альност╕ певного напряму ф╕ксу╓ться в заяв╕ вступника ╕ п╕дтверджу╓ться його особистим п╕дписом.

9.  Прийом документ╕в та сертиф╕кат╕в Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти на денну форму навчання в Д╤ТБ розпочина╓ться 29 червня ╕  зак╕нчу╓ться 29 липня.
Конкурс  сертиф╕кат╕в Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти та вступн╕ випробування (для визначених у пункт╕ 11 цих Правил прийому категор╕й вступник╕в) на денну форму навчання  проводиться з 30 липня.
Зарахування на денну форму навчання  проводиться не п╕зн╕ше
10 серпня.
Прийом документ╕в,  проведення конкурсу та зарахування на навчання за осв╕тньо-профес╕йними програмами спец╕ал╕ста та маг╕стра  проводяться до 5 серпня (за згодою  М╕н╕стерства осв╕ти ╕ науки, наданою на прохання Президента Д╤ТБ, √ до 30 серпня).
Прийом документ╕в та сертиф╕кат╕в Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти  на навчання без в╕дриву в╕д виробництва (заочне) розпочина╓ться не ран╕ше н╕ж за 30 дн╕в до початку конкурсу. Зарахування проводиться не п╕зн╕ше н╕ж через 10 дн╕в п╕сля зак╕нчення конкурсу.

10. Вступники особисто подають  заяву про вступ до Д╤ТБ, у як╕й вказують напрям п╕дготовки (спец╕альн╕сть √ у раз╕ вступу на навчання за програмами спец╕ал╕ста, маг╕стра), форму  навчання.
До заяви вступник дода╓:
документ державного зразка про повну загальну середню осв╕ту (документ про здобутий осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йний р╕вень або документ про базову загальну середню осв╕ту) ╕ додаток до нього, за особистим вибором ориг╕нали або  зав╕рен╕ коп╕╖;
медичну дов╕дку за формою 086-о (ориг╕нал або ╖╖ зав╕рену коп╕ю);
6 фотокарток розм╕ром 3 х 4 см;
сертиф╕кати Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти (ориг╕нали або зав╕рен╕ коп╕╖) з укра╖нсько╖ мови ╕ л╕тератури та ╕ноземно╖ мови.
Ус╕ коп╕╖ документ╕в зав╕ряються за ориг╕налом у Д╤ТБ або в установленому порядку.
Паспорт (св╕доцтво про народження для ос╕б, як╕ за в╕ком не мають паспорта), в╕йськовий квиток (посв╕дчення про приписку до призовно╖ д╕льниц╕), ориг╕нал документа про осв╕тн╕й (осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йний) р╕вень та додатка до нього, ориг╕нали сертиф╕кат╕в та ориг╕нал медично╖ дов╕дки за формою 086-о (при поданн╕ ╖х коп╕й) вступник пред▓явля╓ особисто.
╤нш╕ документи подаються вступником, якщо в╕н претенду╓ на п╕льги, встановлен╕ чинним законодавством Укра╖ни або викликан╕ обумовленими обмеженнями для вступу на навчання за в╕дпов╕дними напрямами п╕дготовки (спец╕альностями), установленими   нормативно-правовими актами, у терм╕ни, визначен╕ для подання документ╕в.
Для зарахування на навчання за кошти ф╕зичних або юридичних ос╕б вступник ма╓ право подати до приймально╖ ком╕с╕╖ зав╕рен╕ коп╕╖ документа про осв╕тн╕й (осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йний) р╕вень державного зразка та додатка до нього, коп╕╖  сертиф╕кат╕в Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти та медично╖ дов╕дки за умови його одночасного навчання у цьому або ╕ншому навчальному заклад╕ за ╕ншою осв╕тньо-профес╕йною програмою ╕ формою навчання. Зазначен╕ коп╕╖ документ╕в збер╕гаються у вищому навчальному заклад╕  протягом усього терм╕ну навчання разом з ориг╕налом дов╕дки вищого навчального закладу, у якому збер╕гаються ориг╕нали документ╕в.
Дов╕дка вида╓ться на вимогу студента вищим навчальним закладом, у якому збер╕гаються ориг╕нали вищезазначених документ╕в.

11. Для конкурсного в╕дбору вступник╕в зараховуються результати зовн╕шнього незалежного оц╕нювання  навчальних досягнень, п╕дтверджен╕ сертиф╕катами Укра╖нського центру  оц╕нювання якост╕ осв╕ти з укра╖нсько╖ мови ╕ л╕тератури та ╕ноземно╖ мови (за шкалами оц╕нювання  в╕д 100 до 200 бал╕в).
Приймальна ком╕с╕я Д╤ТБ  допуска╓ до участ╕ у конкурс╕ щодо вступу на навчання вступник╕в, як╕ подають сертиф╕кати Укра╖нського центру  оц╕нювання якост╕ осв╕ти з цих предмет╕в з результатами оц╕нювання знань у поточному роц╕ не нижче 124 бал╕в.
Вступники, як╕ до заяви про вступ на навчання додають сертиф╕кати з к╕льк╕стю бал╕в нижче встановленого  р╕вня, до участ╕ у конкурс╕ щодо зарахування не допускаються.
Приймальна ком╕с╕я Д╤ТБ може встановити б╕льш високу к╕льк╕сть бал╕в сертиф╕кат╕в з ╕ноземно╖ мови, з якими аб╕тур╕╓нт допуска╓ться до участ╕ у конкурс╕ щодо зарахування на навчання.
При вступ╕ на навчання за осв╕тньо-профес╕йними програмами п╕дготовки бакалавра подання сертиф╕кат╕в Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти з результатами проходження у поточному роц╕ незалежного оц╕нювання ╓ обов▓язковим.
Категор╕╖ вступник╕в з числа громадян Укра╖ни, як╕ здобули повну загальну середню осв╕ту за межами Укра╖ни, в╕йськовослужбовц╕в Збройних Сил Укра╖ни, ╕нших  утворених в╕дпов╕дно до закон╕в Укра╖ни  в╕йськових формувань, а також правоохоронних орган╕в спец╕ального призначення та державно╖ спец╕ально╖ служби транспорту, зв╕льнених з в╕йськово╖ служби в р╕к вступу до вищого навчального закладу, в╕йськовослужбовц╕в рядового, сержантського та старшинського складу, як╕ проходять в╕йськову службу за контрактом,  беруть участь у конкурс╕ щодо зарахування на навчання на власний виб╕р - з  к╕льк╕стю бал╕в сертиф╕кат╕в Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти  або з  к╕льк╕стю бал╕в вступних випробувань з укра╖нсько╖ мови ╕ л╕тератури та ╕ноземно╖ мови.
Категор╕╖ ос╕б з обмеженими ф╕зичними можливостями (╕нвал╕ди 1 та 2 груп, д╕ти-╕нвал╕ди)   за бажанням беруть участь у конкурс╕ щодо зарахування на навчання на власний виб╕р - з  к╕льк╕стю бал╕в сертиф╕кат╕в Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти  або з  к╕льк╕стю бал╕в вступних випробувань ╕з укра╖нсько╖ мови ╕ л╕тератури та ╕ноземно╖ мови за 100-бальною шкалою оц╕нювання в╕д 100 до 200 бал╕в.
При прийом╕ на навчання за осв╕тньо-профес╕йними програмами п╕дготовки спец╕ал╕ста, маг╕стра Приймальною ком╕с╕╓ю Д╤ТБ проводиться конкурсний в╕дб╕р. П╕д час проведення конкурсного в╕дбору враховуються середн╕й бал диплома осв╕тньо-квал╕ф╕кац╕йного р╕вня бакалавр, участь у науково-досл╕дн╕й робот╕, наявн╕сть наукових роб╕т.

12. Особи, як╕ без поважних причин не з▓явилися на вступн╕ випробування у зазначений за розкладом час, т╕, знання яких було оц╕нено балами нижче  встановленого р╕вня, а також особи, як╕ забрали документи п╕сля дати зак╕нчення прийому документ╕в, до участ╕ в наступних вступних випробуваннях ╕ в конкурс╕ не допускаються.

13. Зараховуються до Д╤ТБ за умови подання сертиф╕кат╕в Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти з укра╖нсько╖ мови ╕ л╕тератури та ╕ноземно╖ мови з к╕льк╕стю бал╕в не нижче встановленого пунктом 11 цих Правил р╕вня:
учасники м╕жнародних ол╕мп╕ад з ╕ноземно╖ мови;
призери (особи, нагороджен╕ дипломами ╤-╤╤╤ ступен╕в) ╤V етапу Всеукра╖нських учн╕вських ол╕мп╕ад та ╤╤╤ етапу Всеукра╖нських конкурс╕в-захист╕в науково-досл╕дницьких роб╕т учн╕в-член╕в Мало╖ академ╕╖ наук Укра╖ни з ╕ноземно╖ мови.

14. Д╕я пункту  13 стосовно учасник╕в та призер╕в ол╕мп╕ад ╕ конкурс╕в поширю╓ться в╕дпов╕дно т╕льки на учасник╕в та призер╕в ол╕мп╕ад, що проводилися М╕н╕стерством осв╕ти ╕ науки, як╕ п╕д час проведення ол╕мп╕ад (конкурс╕в) навчались у поточному навчальному роц╕ в 11-х, 12-х класах старшо╖ школи та на випускних курсах профес╕йно-техн╕чних навчальних заклад╕в √ при вступ╕ до вищих навчальних заклад╕в на баз╕ повно╖ загально╖ середньо╖ осв╕ти.

15. За насл╕дками сп╕вбес╕ди зараховуються до Д╤ТБ особи, яким Законом Укра╖ни ⌠Про статус ╕ соц╕альний захист громадян, як╕ постраждали внасл╕док Чорнобильсько╖ катастрофи■ надане таке право.
Програму сп╕вбес╕ди ╕з зазначеною категор╕╓ю ос╕б затверджу╓ голова приймально╖ ком╕с╕╖.
Особи, як╕ за насл╕дками сп╕вбес╕ди не рекомендован╕ до зарахування на навчання, мають право брати участь у загальному конкурс╕ за умови подання сертиф╕кат╕в Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти з  к╕льк╕стю бал╕в не нижче встановленого пунктом 11 цих Правил р╕вня.

16. Поза конкурсом при поданн╕ сертиф╕кат╕в Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти (одержанн╕   в╕дпов╕дно╖ к╕лькост╕ бал╕в на вступних випробуваннях в╕дпов╕дно до пункту 11 цих Правил)  не нижче встановленого цими Правилами р╕вня зараховуються:
особи, яким Законом Укра╖ни ⌠Про статус ветеран╕в в╕йни, гарант╕╖ ╖х соц╕ального захисту■ надане таке право;
д╕ти-сироти та д╕ти, як╕ залишилися без п╕клування батьк╕в, а також особи з числа д╕тей-сир╕т та д╕тей, позбавлених батьк╕вського п╕клування, в╕ком в╕д 18 до 23 рок╕в;
╕нвал╕ди ╤ та ╤╤ груп та д╕ти-╕нвал╕ди в╕ком до 18 рок╕в, яким не протипоказане навчання за обраним напрямом (спец╕альн╕стю);
особи, яким Законом Укра╖ни ⌠Про статус ╕ соц╕альний захист громадян, як╕ постраждали внасл╕док Чорнобильсько╖ катастрофи■ надане таке право;
д╕ти в╕йськовослужбовц╕в Збройних Сил Укра╖ни, ╕нших в╕йськових формувань, прац╕вник╕в правоохоронних орган╕в, як╕ загинули п╕д час виконання службових обов▓язк╕в;
члени с╕мей шахтар╕в та г╕рничорятувальник╕в, що загинули внасл╕док авар╕╖ на орендному п╕дпри╓мств╕ ⌠Шахта ╕мен╕ О.Ф. Засядька■, зг╕дно з додатком 6 до постанови Каб╕нету М╕н╕стр╕в Укра╖ни в╕д 9 с╕чня 2008 року  N 6 ⌠Деяк╕ питання соц╕ального захисту член╕в с╕мей загиблих шахтар╕в та г╕рничорятувальник╕в■.

17. Особи, допущен╕ приймальною ком╕с╕╓ю до участ╕ у конкурс╕ щодо зарахування  на навчання, беруть участь у конкурс╕ з урахуванням к╕лькост╕ бал╕в,  зазначених у сертиф╕катах Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти, та/або к╕лькост╕ бал╕в вступних випробувань з укра╖нсько╖ мови ╕ л╕тератури та ╕ноземно╖ мови, якщо ╕нше не передбачено законодавством Укра╖ни та пунктами 11, 13, 16, 17 цих Правил. 
За ╕нших р╕вних умов переважне право на зарахування до Д╤ТБ мають :
особи, яким Законом Укра╖ни ⌠Про основи соц╕ально╖ захищеност╕ ╕нвал╕д╕в в Укра╖н╕■ (╕з зм╕нами) надане таке право;
особи, яким надане таке право в╕дпов╕дно до Указу Президента Укра╖ни в╕д  21.02.2002  N 157  ⌠Про  додатков╕  заходи   щодо  посилення  турботи   про захисник╕в В╕тчизни, ╖х правового ╕ соц╕ального захисту, пол╕пшення в╕йськово-патр╕отичного виховання молод╕■;
особи, яким надане таке право в╕дпов╕дно до Указу Президента Укра╖ни в╕д  12.09.2007  N 849  ⌠Про  р╕шення Ради нац╕онально╖ безпеки ╕ оборони Укра╖ни в╕д 4 вересня 2007 року ⌠Про основн╕ напрями ф╕нансового забезпечення заход╕в щодо п╕двищення житт╓вого р╕вня населення у 2008 роц╕■; 
особи, яким Законом Укра╖ни ⌠Про соц╕альний ╕ правовий захист в╕йськовослужбовц╕в та член╕в ╖х с╕мей■ надане таке право при вступ╕ до вищих в╕йськових навчальних заклад╕в та в╕йськових п╕дрозд╕л╕в вищих навчальних заклад╕в;
випускники старшо╖ школи (повна загальна середня осв╕та), нагороджен╕ золотою або ср╕бною медаллю;
 особи, як╕ проживають на територ╕╖ населеного пункту, якому в установленому порядку надано статус г╕рського.  

18. Апеляц╕╖ на результати вступних випробувань, що проведен╕ вищим навчальним закладом, розгляда╓ апеляц╕йна ком╕с╕я Д╤ТБ, склад та порядок роботи яко╖ затверджу╓ться наказом Президента.

19. Особи, як╕ без поважних причин не приступили до занять протягом 10 дн╕в в╕д дня ╖х початку, в╕драховуються з Д╤ТБ. На зв╕льнен╕ при цьому м╕сця може проводитися додаткове зарахування за конкурсом ос╕б, як╕ подали сертиф╕кати Укра╖нського центру оц╕нювання якост╕ осв╕ти (усп╕шно склали вступн╕ випробування) ╕ не пройшли за конкурсом на навчання.

20. Роботи вступник╕в, як╕ не зарахован╕ до Д╤ТБ, збер╕гаються  1 р╕к, пот╕м знищуються, про що  склада╓ться  акт.  Якщо  такий вступник рекомендований до зарахування до ╕ншого навчального закладу за результатами поточних вступних випробувань, то його вступн╕ роботи надсилаються до цього вищого навчального закладу за в╕дпов╕дним запитом.

21. 2 серпня аб╕тур╕╓нти, що зарахован╕ на ╤ курс денного та заочного в╕дд╕лень Д╤ТБ, укладають контракти на навчання. Т╕ аб╕тур╕╓нти, що не склали контракти у встановлений терм╕н, вважаються не зарахованими.

22. Ус╕ питання, пов▓язан╕ з прийомом до Д╤ТБ, розв▓язуються приймальною ком╕с╕╓ю. ╤нформац╕я про правила прийому, л╕ценз╕йн╕ обсяги прийому, повинна сво╓часно оприлюднюватися.  Р╕шення приймально╖ ком╕с╕╖ повинн╕ сво╓часно доводитися до в╕дома вступник╕в засобами наочно╖ ╕нформац╕╖.

 

Ректор Донецького ╕нституту
туристичного б╕знесу, к.т.н., проф.                 В.Ф. Данильчук