This version of the page http://www.olympus.ua/consumer/208_1564.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-31. The original page over time could change.
Olympus - Гарантійне положення
 
 
Дізнайтесь більше про дворічну гарантію на продукцію Olympus.
Прочитайте інформацію в online режимі або завантажте його (для перегляду потрібна програма Adobe Acrobat Reader).
Гарантійне положення Olympus: терміни та умови
Пред'явлення цієї всесвітньої гарантії у авторизованому сервісному центрі Olympus є необхідною умовою надання гарантійного обслуговування. Ця гарантія діє лише за умови пред'явлення у сервісному центрі Olympus гарантійного талона і документа, що підтверджує факт купівлі.

Гарантійний термін складає 2 роки і росповсюджується на техніку, яка придбана на территорії України.

Умови гарантії
1. Якщо у виробі протягом двох років від дати купівлі  виявлена несправність, за рішенням сервісного центра ремонт або заміна виробу відбудеться за умови, якщо її використовували коректно (відповідно до друкованої інструкцій та іншими вказівками щодо експлуатації, що додається до виробу), якщо виріб був придбаний у авторизованого дистриб'ютора Olympus в Україні.
2. Транспортування виробу до сервісного центру або до дилера Olympus власник здійснює самостійно, та несе всі пов'язані з цим витрати і ризики.
3. У перелічених нижче випадках ця гарантія не діє, і власник сплачує ремонт за свій рахунок, навіть якщо ремонт проведено до спливання вищезазначеного гарантійного терміну.
(a) Несправність через неправильне використання (наприклад, дії, що не згадано за вказівками по експлуатації й інших розділах керівництва т. п.).
(b) Несправність в результаті ремонту, модифікації, чистки й інших дій, що були зроблені з виробом будь-ким, крім Olympus і авторизованих сервісних центрів Olympus.
(c) Несправність або пошкодження внаслідок транспортування, падіння, удару і т. д. після придбання вироби.
(d) Несправність або пошкодження внаслідок пожежі, землетруси, повені, урагану й інших стихійних лих, забруднення довкілля і перепадів напруги в електромережі.
(e) Несправність в результаті недбалого або неправильного зберігання (приміром, в  умовах високої температури чи вологості, поблизу репелентів комах, таких як нафталін, небезпечних препаратів і т. п.), неправильного догляду т. д.
(f) Несправність  в результаті виснаження заряду елементів живлення.
(g) Несправність в результаті потрапляння всередину корпусу виробу піску, бруду т. п.
(h) Відсутність гарантійного талона при пред'явленні виробу для ремонту.
(i) Внесення змін у гарантійний талон щодо року, місяця чи дати купівлі, імені власника, назви дилера чи серійного номеру.
(j) Відсутність документа, що підтверджує факт купівлі, при пред'явленні цього гарантійного сертифіката.

4. Ця гарантія поширюється тільки на сам виріб; гарантія не поширюється на аксесуари, наприклад: чохол, ремінець, захисну кришку об'єктива і елементів живлення.
5. Зобов'язання Olympus по гарантії обмежуються виключно ремонтом або заміною виробу. Виключається будь-яка відповідальність за прямі чи непрямі збитки, ушкодження, понесені власником через несправності виробу, зокрема, за збитки і пошкодження об'єктивів, фотоплівок або іншого устаткування та аксесуарів, використовуваних з виробом, а також збитки і ушкодження через затримку ремонтних робіт і втрати будь-якої інформації. Цей пункт не обмежує положень чинного законодавства.
.

Примітка по використанню гарантії
1. Ця гарантія діє лише за умови коректного заповнення гарантійного талона Olympus авторизованим дилером, або в разі наявності інших документів, що містять достатньо даних. У гарантійному талоні повинно бути зазначено Ваше ім'я, назву дилера, серійний номер, рік, місяць і дата купівлі. У противному випадку до нього має додаватися оригінал рахунку-фактури чи товарного чека (із назвою дилера, дати купівлі та типу виробу). Авторизований сервісний центр Olympus має право відмовити в безкоштовному сервісному обслуговуванні, якщо гарантійний талон невірно заповнений, до нього не додається один з вищевказаних документів якщо представлена інформація є неповною чи недостовірною.
2. Оскільки гарантійний талон не видається повторно, зберігайте його у надійному місці.

Заяви про гарантійні зобов’язання

У даному друкованому продукті та програмному забезпеченні, а також щодо них, Olympus не робить ніяких прямих чи непрямих заяв чи гарантій. Olympus не несе відповідальності по будь-яким гарантіям при придбанні, по оригінальному рахунку-фактурі, товарному і касовому чеку, а також прямим, непрямим та випадковим пошкодженням (у тому числі, але не обмежуючись, неотриманням доходів підприємствами, перешкодами до їхньої діяльності і втратою робочої інформації), що виникає результаті використання чи неможливості використання цього друкованого продукту та програмного забезпечення. Законодавство деяких країн не передбачає скасування чи обмеження відповідальності за непрямими і випадковим пошкодження, тому вищевикладені обмеження можуть не застосовуватися до Вас.

Завантажити зараз