This version of the page http://www.lemberg.ua/ukr/content/49/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-31. The original page over time could change.
Про Виставковий Центр LEMBERG- оренда офісів, конференц-залів, виставкових площ, організація виставок у Львові
 
   
УКР РУС ENG
 

 

Підписка на новини

Про Виставковий Центр LEMBERG

Виставковий центр "LEMBERG" ("ЛЕМБЕРГ") - перший у Львові, а також у Західній Україні, спеціалізований об’єкт для проведення виставок, ярмарків, презентацій, форумів, конференцій та корпоративних заходів - професійні території для просування Ваших товарів та послуг не тільки в Україні, але й на європейському та міжнародному ринках.

Універсальність території виставкового центру дозволяє проводити виставки, ярмарки, конференції, презентації, форуми, корпоративні заходи і свята, маркетингові акції будь-якого формату та концепції.

Географічне положення виставкового центру "LEMBERG", сучасні будівельні та інженерні технології, близькість і тісні зв’язки Львова з Європою створюють унікальну виставкову площу для демонстрації та обміну новими технологіями, бізнес ідеями, встановлення ділових контактів між представниками бізнесу Європи та України.

Наша концепція - універсальні та гнучкі виставкові території, що здатні конфігуруватися під будь-які завдання та концепції заходів. Наша концепція:

ПРОСТІР, СТВОРЕНИЙ ДЛЯ БІЗНЕСУ

Зручний для Вас, Ваших партнерів і кліентів - простір, створений для Вас.

Лемберг - старовинна назва Львова, яку це прекрасне місто носило у часи Австро-Угорщини з 1772 до 1918 року. Ще раніше зародилася слава Львова як європейського центру виставкової діяльності. Достатньо згадати Святоюрські ярмарки, згадка про які датується 1659 р., Галицькі контракти –друга половина 18 століття. На найбільші львівські ярмарки з’їжджались найбагатші німецькі, угорські, вірменські, турецькі та татарські купці.

Результатом визнання Львова як одного з найбільших виставкових центрів Європи стала його участь у заснуванні разом з іншими 19 європейськими містами найбільшою на сьогоднішній час Глобальної Асоциації Виставкової Індустрії, відомої сьогодні как UFI.

Наша мисія - відродження колишньої слави Львова, як європейського центру виставкової діяльності.

Нашi новини

Ніч студента 2009 у виставковому центрі "LEMBERG"
20 жовтня 2009

KISS FM представляє: НІЧ СТУДЕНТА 2009
Сенсаційний виступ легендарного німецького проекту blank&jones

ВЦ «LEMBERG» отримав нагороду «Обличчя міста»
18 вересня 2009

17 вересня 2009 року виставковий центр «LEMBERG» здобув перемогу у загальноміському конкурсі «Обличчя міста» в номінації «Зелене місто: Львів екологічний»

Відкритий лист Президентові України Ющенку В.А.
14 вересня 2009

Щодо виступу Президента України Віктора Ющенка на «Форумі видавців» про створення виставкового центру у Львові

Усi новини

  Головна Виставковий центр LEMBERG Оренда офісів - БЦ «LEMBERG» Віртуальний офіс LEMBERG Про компанію Заходи Прес-центр Партнери LEMBERG  
 
© Copyright 2004-2007 Виставковий центр “LEMBERG”
Усi права захищено.