This version of the page http://www.carlsberg.kiev.ua/ukr/one.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-20. The original page over time could change.
- Carlsberg, Київ, Україна
Легенди футболу в Києві
22 серпня 2006 року відбулася унікальна подія для українського футболу. На київському стадіоні «Динамо» ім. В.В. Лобановського в рамках поєдинку у відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів зійшлися «Маккабі» («Maccabi») з Хайфи та культовий англійський «Ліверпуль» («Liverpool»).


Рахунок матчу на 54-й хвилині відкрив Пітер Крауч, скориставшись навісом Джермейна Пеннанта з правого флангу. І, незважаючи на те, що через дев'ять хвилин ізраїльтяни завдали ударy у відповідь по воротях «Ліверпуля», «Червоні» без особливих зусиль подолали кваліфікаційний бар'єр (підсумок двох матчів – 3:2) і отримали путівку до групового турніру Ліги Чемпіонів.

Матч був цікавою та важливою подією не тільки для ізраїльських і британських уболівальників, але й для українських футбольних фанатів, які насо- лоджувалися грою легенд світового футболу в столиці України. Адже англійський клуб «Ліверпуль», якому вже більше ста років (!), є 18-кратним володарем кубка Ліги Чемпіонів, 5-кратним володарем Кубка Європи, 3-кратним переможцем кубка UEFA і т.д. Мабуть, найкращий футбольний клуб у світі!
Але, напевно, «Ліверпуль» не був би таким, яким він сьогодні є, без спонсорської співпраці з «Carlsberg». Ця співпраця почалася ще 15 років тому, і є, мабуть, найтривалішою у футбольному світі.



Вже більше 18 років «Carlsberg» спонсорує найважливіші події світового футболу. Майбутній EURO-2008, як і декілька попередніх кубків, знову пройде під патронатом «Carlsberg». Також «Carlsberg» є офіційним пивом Анг- лійської збірної з футболу.
«Carlsberg» – мабуть, найфутбольніше пиво у світі.