This version of the page http://www.horowitzv.org/ukr-home/news/wong.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-09. The original page over time could change.
horowitzv.org

  • Головна
  • Контакти
  • Форма заявки
УКР | ENG
Про конкурс
Історія
Наступний конкурс
Переможці
Тури
Новини
Проекти




ЧЛЕНИ:









ПАРТНЕРИ



Міжнародні інформаційні системи, щодо запобігання вродженим вадам розвитку













Новини

Вон Вай Інь - фортепіано, Китай, 4 квітня, 2008 р.,п'ятниця

27.03.2008
Чотирнадцятирічна піаністка Вон Вай Інь зараз навчається у професора Габріел Квок, декана фортепіанного факультету Гонконзької академії виконавських мистецтв, куди вона була прийнята у віці пяти років.

Чотирнадцятирічна піаністка  Вон Вай Інь зараз навчається у професора Габріел Квок,  декана фортепіанного факультету Гонконзької академії виконавських мистецтв, куди вона була прийнята у віці п'яти років.
У квітні 2007 р. вона стала наймолодшим володарем золотої медалі у середній групі (вік 14-19) VII Міжнародного конкурсу молодих піаністів пам'яті Володимира Горовиця, що проводився в Україні. Вона також була нагороджена спеціальними призами, такими як «Найкраще виконання концерту з оркестром», «Найкраще виконання твору українського композитора» тощо.
Вона здобула численні нагороди як в Гонконзі, так і за кордоном, в тому числі перша премія 60-го Міжнародного музичного конкурсу у місті Лланголен (Уельс, Велика Британія) у липні 2006; третя премія 10-го Міжнародного конкурсу піаністів у місті Еттлінген (Німеччина); перша премія у молодшій групі (до 20 років) 3-го Азійського молодіжного музичного конкурсу у Шанхаї;  перша премія Міжнародного конкурсу піаністів ім..Шопена у Японії у 2005 р. Вона була нагороджена Сертифікатом подяки від Міністра внутрішніх справ у 2006 р. за її видатні досягнення у просуванні мистецтва та культури у Гонконзі.
В останні роки Вон Вай Інь часто виступає як солістка у Гонконзі та за кордоном, в тому числі сольні концерти у Залі Альфреда Корто у Парижі, Китаї, концертні тури в Нью Йорку, Вашингтоні та Чикаго тощо.

 

 


Програма


Д.Чімароза  
                     
 Три сонати
В.A.Моцарт
Соната сі-бемоль, K.570
Ф. Ліст
Балада сі-мінор
 
Антракт

Г. Форе
Ноктюрн No.6&
Ф.Шопен   
                         
Балада No.3        

Х.Туріна 

Danzas Fantasica

 

 

Збiльшити



 

< повернутись  |  Версiя для друку


Головна | Історія | Наступний конкурс | Переможці | Тури | Проекти
© 1997-2007, Конкурс Горовиця, всі права захищені.