This version of the page http://www.horowitzv.org/ukr-home/news/toronto-star.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-08. The original page over time could change.
horowitzv.org

  • Головна
  • Контакти
  • Форма заявки
УКР | ENG
Про конкурс
Історія
Наступний конкурс
Переможці
Тури
Новини
Проекти




ЧЛЕНИ:









ПАРТНЕРИ



Міжнародні інформаційні системи, щодо запобігання вродженим вадам розвитку













Новини

"...парад виняткових молодих талантів.." Торонто Стар"

06.04.2008
"Зворушливо! Магічно! Винятково!" Вашингтон Пост

П'ять надзвичайно обдарованих молодих музикантів із колишнього Радянського Союзу приїжджають до Канади цього квітня, щоб приєднатися до молодих канадських колег у захоплюючому концерті МОЛОДІ ЗІРКИ МОЛОДОГО СТОЛІТТЯ: Четвертого Щорічного Міжнародного Гала Концерту. Компанія Show One Productions презентує цей концерт. Ця подія, яка позиціонує віртуозних виконавців та співаків від 7 до 20 років, відбудеться у суботу 26 квітня 2008 р. о 19:00 у Концертному Залі ім. Джорджа Вестона (George Weston Recital Hall) Центру мистецтв м. Торонто, 5040 вул. Йонге (Yonge Street). Квитки за ціною $30-$50 наявні у Ticketmaster, 416-870-8000 або www.ticketmaster.ca, або у квитковій касі Центру мистецтв м. Торонто. За інформацією та тарифи для груп, заходьте на сайт www.ShowOneProductions.ca або телефонуйте за номером 416-737-6785.

Приїжджими гостями з далеких куточків колишнього Радянського Союзу є п'ять обдарованих митців, всі переможці національних та міжнародних конкурсів, які були відібрані Міжнародних благодійним фондом Володимира Співакова. Ними є скрипачка Лєна Просолупова (Рязань, Росія, 1994), піаніст Арсеній Арістов* (Хабаровськ, Росія, 1990), кларнетист Нарек Арутюнян (Гумрі, Вірменія, 1992) та акордеоніст Йосиф Пуріц (Москва, Росія, 1988). Євгеній Скольченков (Брянськ, Росія, 1992) повертається після свого сенсаційного концерту МОЛОДІ ЗІРКИ - 2006. У вечір «блискучих виступів» приєднаються до них троє відомих молодих канадських музикантів: 9-річна піаністка Анастасія Різіков, яка виграла Конкурс Володимира Горовиця (2006, Київ, Україна), 11-річна скрипачка Юлія Мірзоєв, яка виграла приз Найбільш Перспективний Виконавець у Конкурсі Золота Менора минулого року у Берліні. Бас - баритон Антон Маміне (народився у Москві у 1987 р.), котрий зараз проживає у Торонто, нещодавно здобув першу премію Grand Opera на Музичному фестивалі Kiwanis уже другий рік поспіль.

Спеціальними гостями будуть дві молодіжні музичні компанії. Молодіжний оркестр Mississauga (диригент Грегорі Буртон) складається з молодих музикантів із Торонто віком від 10 до 21 року.

TC3, енергійна компанія м. Торонто «Дитячий концертний хор та виконавські мистецтва» змішує африканські та карибські ритми у вибухову суміш як з церковної музики, так і музики hip-hop під керівництвом її засновника та диригента Rev. Denise Gillard.

Гала концерт молодих зірок за участю 65 музикантів оркестру, 50 співаків ТС3, канадських та російських солістів надовго залишиться у пам'яті глядачів та у стінах Концертного Залу  ім. Джорджа Вестона.

Show One Productions м. Торонто вперше презентували «МОЛОДІ ЗІРКИ МОЛОДОГО СТОЛІТТЯ» у лютому 2005 р. Як і перший концерт, так і другий у березні 2006 та третій у травні 2007 стали аншлагами. Імпресаріо Світлана Дворецька, яка представляє Фонд Володимира Співакова у Північній Америці, очікує, що і четвертий щорічний гала концерт 4травня буде таким же захоплюючим.

«Оркестрові та оперні компанії по всьому світі створюють спеціальні програми, щоб привабити нове покоління, - говорить пані Дворецька. Ми горді бути частиною цієї дуже важливою місії. Молоді Зірки - це вражаюче представлення великого таланту, дисципліни та досягнення разом з великою кількістю гумору і невичерпної енергії. Скільки не тривав би концерт, глядачі не хочуть, щоб він закінчувався!»

Міжнародний благодійний фонд Володимира Співакова (www.spivakov.ru->English) був заснований в 1994 р. і очолюється відомим російським скрипачем та диригентом знаменитих оркестрів «Віртуози Москви» та Російський національний симфонічний оркестр Володимиром Співаковим. Фонд бере участь у проекті ЮНЕСКО «На підтримку культури миру та світу без насилля». З початку свого існування Фонд надав стипендії більше, ніж 800 молодим талантам.
*Арсеній Арістов - лауреат VII Міжнародного конкурсу молодих піаністів пам'яті Володимира Горовиця.

 

 

 

 

 

 

Збiльшити



Збiльшити



 

< повернутись  |  Версiя для друку


Головна | Історія | Наступний конкурс | Переможці | Тури | Проекти
© 1997-2007, Конкурс Горовиця, всі права захищені.