This version of the page http://tabloid.pravda.com.ua/horoscope/4a4a48a6c1f31/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-03. The original page over time could change.
Четвер - день збереження традицій | ТаблоID
Архів  | Реклама на сайті  | RSS  | Зворотній зв'язок
  • ГОЛОВНА
  • СКАНДАЛ
  • ФОКУС
  • ЛАУНЖ
  • БРЕНД
  • ПЕРСОНА
Місячний гороскоп
Версія для друку


Четвер - день збереження традицій

2 липня 2009
Tablo ID

Місячний гороскоп від астролога міжнародної категорії Олени Осипенко та її учня і чоловіка Юрія.

2 липня 2009, Четвер

З 1 по 6 липня - період, що передує місячному затемненню.

У період до і після місячного (7 липня), сонячного (22 липня) і місячного (6 серпня) затемнень, а також між ними: c 1 липня до 10 серпня, по можливості, не починайте ніяких нових проектів і заходів, не робіть важливих покупок.

10-й день місяця.

З 17:07 - 11-й день місяця.

Місяць у Скорпіоні.

14-й день сонця.

Місяць у Королівському градусі з 06:09 до 08:03.

Місяць у Руйнівному градусі з 17:44 до 19:39.

Протягом усього робочого часу продовжується десятий місячний день.

Він вважається днем вірності, збереження традицій, захисту справедливості та домовленостей. Плин енергії життя в людському організмі посилюється, сили можуть почати бити фонтаном.

Їх треба спрямувати на зміцнення стосунків у сім‘ї, на благоустрій житла. День гарний для створення нової сім‘ї, одруження.

Рекомендується зміцнювати родину, сімейні стосунки, відвідати батьків, звернутися до традицій роду, можливо, встановити свої закони, переглянувши свої взаємини з домашніми.

Уникайте будь-яких конфліктів з родичами, виявляйте тільки позитивні емоції. Також рекомендується закладати початок, фундамент для якої-небудь справи. Це може бути будівництво будинку або інших будівель.

Ремонт, що розпочався в цей день, не тільки очистить і оновить ваше житло, але й дасть новий виток стосунків з домашніми.

Рекомендується також будувати плани і закладати цикли важливих заходів, організовувати фірми, складати договірні зобов'язання, що будуть відрізнятися своєю міцністю. Не можна бути корисливими і поверхневими.

Головний девіз цього дня - творення у всіх сенсах.

Рекомендується медитація над власною кармою і кармою роду, з метою з'ясування лінії життя, зміцнення сімейних уз. У цей день відбуваються спонтанні виходи на таємні джерела знань. День досить успішний для ораторів, лекторів, учителів.

Цей день найкращий для російської парової лазні.

У 17:07 починається одинадцятий місячний день.

Найбільш енергетично потужний день з усього місячного циклу. Усі бажання, серцеві прихильності, як до людей, так і до справ нестримно прагнуть до втілення в життя. В організмі людини прокидаються могутні сили. Якщо ви не вмієте ними керувати, можете собі нашкодити.

Не плануйте на цей день дуже великі інтелектуальні або фізичні навантаження. Усе, що ви починаєте в цей день, треба робити усвідомлено.

Важливо доводити почате до кінця, бути готовим до несподіванок і перепон долі. Переходьте до дій тільки в тому разі, якщо розумієте весь процес від початку до кінця. Обов'язково доведіть почату справу до логічного результату.

Це день старанності й обережності в усьому. Одна з головних задач цього дня - утриматися від надмірної гордині, власництва і марнославства.

Період перевірки людини на твердість духу, істинність намірів і планів, чесність і витримку. Він жадає від людини рухливості й уміння досягати поставленої мети. У медичному аспекті це прекрасний день для роботи зі своїм здоров'ям. Рекомендується почати голодування. Постарайтеся бути милосердним, оберігаючи природу та її творіння.

Сприятливо молитися, піклуватися про близьких, робити їм подарунки, якнайбільше виливати свою любов на інших людей.

Місяць у Руйнівному градусі з 17:44 до 19:39, у цей час краще бути вдома або іншому безпечному місці, контролюйте якість їжі, не починайте нових і ризикованих заходів.

Місяць у Скорпіоні - стихія Води.

Стає активною підсвідомість, зростає інтуїція, здатність розуміти приховане, непояснюване. Емоційна сфера перевантажена, емоції напружені та можуть безконтрольно вихлюпуватися на оточуючих. Збільшується критичність, підозрілість, ревнощі, уїдливість.

Рекомендується займатися творчою, інтелектуальною роботою, що вимагає ентузіазму і багато енергії; гарний час для тренування незвичайних здібностей. Період гарний для випробування нової техніки, робіт пов'язаних з вогнем і металом.

Сприятливий час для розкриття таємниць, віднайдення загублених речей. Можна почати ремонт, пов'язаний з руйнуванням непотрібного і застарілого, але потрібно дотримуватися обережності при роботі з інструментами. Якщо є необхідність, успішним буде лікування горла, верхніх дихальних шляхів, гайморитів, нежиті, ринітів.

Не рекомендується: перевантажувати сексуальну сферу, хірургічне втручання в області паху, полових органів і всієї системи виділення, залоз внутрішньої секреції.

Уникайте великих збіговисьок; сімейні торжества краще перенести на інший період (емоційна напруженість може привести до скандалів). Будьте обережні в метро, при роботі під землею.

За сонячною енергетикою - це день установки мети й активного просування до неї. Він сприятливий для комерції, фінансових відносин, пов'язаний з накопиченням майна, грошей.

Роздавайте милостиню, печіть хліб, моліться за душі померлих предків, піклуйтеся про тварин, не кривдьте нікого. Сприятливо накопичувати знання, знаходитися в піднесеному настрої, активно відпочивати. Не можна порушувати гармонію, вносити хаос у світ, кидати сміття на землю.

Сни в цю місячну добу великого значення не мають, можете не звертати на них уваги.

Додати коментар
www.goldenman.com.ua
Интересные Факты от RedTram
Загрузка...
Місячний гороскоп

У суботу поподорожуйте, а неділю присвятіть коханню

3-4 жовтня 2009

 
Новини

Мадонна розповіла про суїцидальні плани [ 3 ]

Девід Бекхем проміняє спорт на телебачення [ 2 ]

Пугачова переїде жити під Київ [ 9 ]

Майкл Джексон помер здоровим [ 6 ]

Кустуриця і "Gogol Bordello" їдуть до Києва [ 5 ]

Малахов і Собчак одружаться через 10 років [ 14 ]

Усі новини
Фоторепортажі

02.10.2009

Могилевська виклала $4000 при Піскуні, Білик та Залевських [ 11 ]

 

02.10.2009

Неопубліковані фото з вінчання Тимошенко [ 123 ]

 

02.10.2009

На вечірці найсексуальнішої дівчини гостей зустрічали кролики [ 56 ]

 

01.10.2009

Дружина Симоненка: "Ми мріємо про другу дитину" [ 227 ]

 

01.10.2009

У Писанки буде п'ятеро дітей навіть без Шварцнеггера [ 35 ]

 

29.09.2009

Шуфрич приніс Джамалі оберемок троянд, а вона зазвіздилася? [ 128 ]

 
Стрічка фоторепортажів
www.dress-code.com.ua
Новости Marketgid
Загрузка...



Интернет магазин загрузка...

Алонсо в Ferrari. Офіційно

 
Головна  |  Скандал  |  Фокус  |  Лаунж  |  Бренд  |  Персона
Архів  |  Реклама на сайті  |  RSS  |  Зворотній зв'язок
©2005 — 2009, Табло ID. У разі використання матеріалів сайту
посилання на tabloid.com.ua є обов'язковим.
Дизайн — студія