This version of the page http://tabloid.pravda.com.ua/focus/4770e990e9fe1/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-03. The original page over time could change.
Наречений Ніколаєнко любить ранкову каву і свої літаки | ТаблоID
Архів  | Реклама на сайті  | RSS  | Зворотній зв'язок
  • ГОЛОВНА
  • СКАНДАЛ
  • ФОКУС
  • ЛАУНЖ
  • БРЕНД
  • ПЕРСОНА
Фокус
Версія для друку


Наречений Ніколаєнко любить ранкову каву і свої літаки

25.12.2007, 14:24
Tablo ID

В американських Штатах вже на повну святкують Різдво. Зокрема, вдома у №220 у топі найбагатших Американців за версією Forbes. У дім нареченого "Міс України-2001" Олександри Ніколаєнко Філіппа Раффіна з‘їхалися купа родичів і друзів.

А сама президент національного конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" розповіла деякі деталі про свій майбутній шлюб із другом і партнером по бізнесу мільярдера Дональда Трампа.

Так, виявилося, що Раффін неодноразово робив пропозицію Ніколаєнко. Однак Олександра трохи потягнула кота за хвіст - довго міркувала, хоча їхні відносини, як з‘ясувалося, тривають вже не один рік.

Американський мільярдер Раффін довго натякав Ніколаєнко на одруження, але вітчизняна красуня тягла час

Однак тепер вже довго з весіллям тягнути "молоді" не будуть. "Весілля буде на початку наступного року", - розповіла Ніколаєнко по телефону "Сегодня".

"Спочатку ми думали зробити все по-скромному, але потім вирішили, що весілля повинне бути шикарним і по-справжньому урочистим", - додала наречена мільярдера.

При цьому за чутками, на святі у 72-річного Раффіна і Ніколаєнко 1981-го року народження будуть виступати всесвітньо відомі зірки. Зокрема, можливо, Селін Діон та Джастін Тімберлейк.

"Гостей буде багато. Окрім моїх близьких родичів, в Штати прилетить і компанія друзів", - додала Саша. Тож розважати буде кого.

Відомо також, що весільну сукню нареченій шиє відомий американський дизайнер Майкл Корс.

Майбутній чоловік старший за Сашу на 46 років, але на їхньому весіллі, можливо, буде Селін Діон

Що ж до нареченого, то невідомо, хто з "молодят" кому буде каву у ліжко подавати, але Філл без цього напою ранок не починає.

Мільярдер не уявляє собі сніданок без міцної кави і японських суші. Дві години на день майбутній чоловік української міски витрачає на читання і жити не може без своїх персональних літаків.

Хобі у одного з найбагатших американців традиційне для людей його кола - гольф. Раффін навіть говорить, що якби не займався бізнесом, став би професійним гравцем у гольф.

А от з релігією Раффін не надто дружить. Мільярдер не релігійний, ніколи не молиться і вірить в науку. А найбільшим своїм упущенням вважає те, що не купив нафтопровід, коли була така можливість.

Номер 220 за версією Forbes обожнює свої персональні літаки, ранкову каву та гольф, а також, вочевидь, українських "Міс"

До Ніколаєнко Раффін мав лише один шлюб, після якого у нього лишилося троє дітей. А серед друзів мільярдера важко не помітити президента конкурсу "Міс Всесвіт" Дональда Трампа. Вони, зокрема, виступили партнерами при будівництві 64-поверхового Trump International Hotel & Tower.

Цього року, як повідомляється на сайті Forbes, статки Філла оцінюються в 2,1 мільярди доларів.

Однак весільні приготування трохи затьмарило те, що Олександра Ніколаєнко виявилася замішаною у скандал з екс-міністром транспорту і зв‘язку Рудьковським.

Весільну сукню Ніколаєнко шиє відомий американський дизайнер Майкл Корс. Однак скандал із Рудьковським трохи затьмарює весільні радощі  

Про скандальний чартерний рейс до Парижа з Миколою Рудьковським, у який, як подейкували, міністр літав з Ніколаєнко, в оточенні міс журналістам сказали:

"Цього дня 9 червня Саша разом з Людмилою Бікмулліною були в Києві на врученні премії Катерини Осадчої "Топ-10 світських леді України". Ніколаєнко абсолютно необґрунтовано втягнули в політичний скандал".

Хоча при цьому сама Олександра відмовилася коментувати все, що з цим пов‘язане.

За матеріалами "Сегодня" та "Forbes"

А також фото Артема Жавроцького та з сайту http://www.sherengovskie.kiev.ua/

Посилання по темі

Ніколаєнко пішла від Рудьковського до мільярдера - 24.12.2007 11:40

Рудьковський стрибнув у гречку на 400 тисяч гривень? - 13.12.2007 18:33

Коментарі
КЫтя
27.05.2009 12:17
бє
sergey
27.01.2009 16:06
ddddfgfdfgvcbcxcbvxcnbvfghdffvbxcvbxfghdfghfghdgfhnvcvnbvcnvcbnvcnvcbnvcbnvcbnvcbncgmfnhjgfhjgfbnvvvbnfgyhjtyepubksrpgvsigds;ogcax';zlidsgfaosgl;xfjbzxcjvczx'ig]a[[dsfoyixofc;kjb;xlvcjb;sdljftopa;xlz;zlwsjpouwaetgf[daosgesoyeid596348673845werigdspifbjxlvcknjbv;xklcjhgf;xlcbvj;xl'cvjn;x'cinjndofvmpxi; 'cziosd'ytgf[id'fjhdgfjgfchjbvcmgkfgkhkjk,bvn,gkhmbvn,mvb,mnbk,vbn,mvbujkmghkfgjngfnbfbjjhcvnbcmvnbmbvnmvbnmbvnmbvnmbvnmvbnmvbnmbvnmbvnmbvnmfgjdfhgdsgbxvcbvxcbvjmkjn.hkl;hjm.nbkughgmbvcbdawee4q25432
patriot
29.03.2008 18:31
что не сделаешь ради денег...
наверное в Украине никто не оценил по достоинству все прелести Николаенко... а может просто указывали ей кто она есть на самом деле...
пришлось в америку продаться...
а ведь мразь она и в америке мразь....
German
18.03.2008 04:45
"хаха - во полилась желчь и зависть человеческая... а мужики потому что им до такой крали не дотянуться..."
Дорогой, хаха. Намекаю: у меня в классе в школе как минимум 5 девочек были намного красивей этой модели и еще с десяток не хуже нее. Я лично дружил, встречался, имел отношения с девочками, девушками и женщинами из которых все без исключения были красивее этой Николаенко. И это правильно, т.к. красивых женщин на Украине больше чем где бы то ни было. Сыновей туда пошлю за невестами... :-))
German
17.03.2008 06:05
У Николаенко состояние в несколько миллионов $ и несколько раскрученных бизнесов. Ей самой этого бы хватило на всю жизнь жить и ни в чем не нуждаться. Это просто смешно, что все видят за этим только деньги - не судите по себе. Багатые люди зачастую люди не ординарные, образованные и приятные в общении, так что ничего не вижу особенного, что у них есть взаимные чувства, несмотря на разницу в возрасте. И 72 здесь это не 72 в Украине даже для обычных людей не говоря о багачах, поверьте...
Подивитися всі (242) або додати свій
www.goldenman.com.ua
Интересные Факты от RedTram
Загрузка...
Місячний гороскоп

У суботу поподорожуйте, а неділю присвятіть коханню

3-4 жовтня 2009

 
Новини

Мадонна розповіла про суїцидальні плани [ 3 ]

Девід Бекхем проміняє спорт на телебачення [ 2 ]

Пугачова переїде жити під Київ [ 9 ]

Майкл Джексон помер здоровим [ 6 ]

Кустуриця і "Gogol Bordello" їдуть до Києва [ 5 ]

Малахов і Собчак одружаться через 10 років [ 14 ]

Усі новини
Фоторепортажі

02.10.2009

Могилевська виклала $4000 при Піскуні, Білик та Залевських [ 11 ]

 

02.10.2009

Неопубліковані фото з вінчання Тимошенко [ 123 ]

 

02.10.2009

На вечірці найсексуальнішої дівчини гостей зустрічали кролики [ 55 ]

 

01.10.2009

Дружина Симоненка: "Ми мріємо про другу дитину" [ 226 ]

 

01.10.2009

У Писанки буде п'ятеро дітей навіть без Шварцнеггера [ 35 ]

 

29.09.2009

Шуфрич приніс Джамалі оберемок троянд, а вона зазвіздилася? [ 128 ]

 
Стрічка фоторепортажів
www.dress-code.com.ua
Новости Marketgid
Загрузка...



Интернет магазин загрузка...

Как заменить фильтр для воды?

Дистилляция против обратного осмоса | 5 отличий и одно сходство.

Как рассчитать производительность фильтра для воды | Шаги расчёта водопотребления

Что такое обратный осмос?

 
Головна  |  Скандал  |  Фокус  |  Лаунж  |  Бренд  |  Персона
Архів  |  Реклама на сайті  |  RSS  |  Зворотній зв'язок
©2005 — 2008, Табло ID. У разі використання матеріалів сайту
посилання на tabloid.com.ua є обов'язковим.
Дизайн — студія