This version of the page http://www.guon.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-03. The original page over time could change.
Головне управління освіти і науки
Нехтувати навігацією .
Головне управління освіти і науки
виконавчого органу Київської міської ради
(Київської міської державної адміністрації)

Працівники освіти отримали нове житло від столичної мерії

У Київському академічному театрі оперети відбулося урочисте святкування Дня працівників освіти. За дорученням Київського міського голови  Леоніда Черновецького заступник голови КМДА Віталій Журавський вручив ордери на житло 10-ом працівникам столичної освіти. Про це повідомляє прес-служба КМДА. 


Привітання Київського міського голови з Днем працівників освіти

Дорогі освітяни! 

Вітаю вас із професійним святом!  

У цей святковий день прийміть найщиріші слова подяки за ваш безцінний вклад у молоде покоління, а, отже, і в майбутнє України. Із року в рік ви передаєте свої знання та мудрість дітям, ви вчите їх не лише читати та рахувати, а, перш за все, мислити. Кожна людина своїми досягненнями та перемогами зобов’язана саме вчителю.  

Привітання Віталія Журавського з Днем працівників освіти

Дорогі вчителі й вихователі!

     Щиро вітаю вас з професійним святом! Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

У столиці вирішена проблема кадрового забезпечення освітньої галузі

Київська міська влада проводить ефективну роботу щодо заповнення вакансій вчителів та вихователів у столиці.

«Нам вдалося призупинити негативні тенденції кадрового забезпечення освітньої сфери. Наприклад, якщо на початку минулого 2008-2009 навчального року вакансій було 208, то зараз їх менше 10», – зауважив заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталій Журавський. 

До уваги журналістів!

1 жовтня 2009 року о 12:00 в навчально-виховному комплексі «Домінанта» відбудеться зустріч з Першим космонавтом України, Героєм України, членом правління УМАКО «Сузір’я» Леонідом Каденюком.

Третій Всеукраїнський конкурс благодійних проектів «Добро починається з тебе»

Міжнародний благодійний Фонд «Україна 3000» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту та Академії педагогічних наук України оголошує Третій Всеукраїнський конкурс благодійних проектів «Добро починається з тебе»

Київські школярі у "Молодій гвардії"

З 5 по 25 вересня в Українському дитячому центрі «Молода гвардія», м. Одеса, відбувся V Всеукраїнський навчально-оздоровчий збір лідерів учнівського самоврядування.

Віталій Журавський: «Наша першочергова задача – щоб діти дійсно розуміли згубність та небезпеку наркотиків»

Опікуючись здоров’ям молодого покоління, столична влада веде активну антинаркотичну пропаганду. 

За ініціативи Головного управління освіти і науки творча група вчителів ЗНЗ № 200 (Святошинський район) розробила шкільну програму «Голосую за здоровий спосіб життя», яка передбачає взаємодію з медичними, науковими та правоохоронними працівниками. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Головне управління освіти і науки впроваджує проект «Безпечна школа – школа без насилля»

У рамках проекту «Безпечна школа – школа без насилля», 26-30 вересня 2009 року для київських вчителів відбудеться другий навчально-практичний семінар, програма якого побудована з метою підготовки та запровадження програми з питань профілактики насилля та агресії у школах міста, з урахуванням українського та з використанням досвіду подібних програм, реалізованих у Польщі.

Головне управління освіти і науки привітало бібліотекарів з професійним святом

24 вересня 2009 року в Головному управлінні освіти і науки відбулася нарада методистів районних науково-методичних центрів управлінь освіти виконавчих органів районних у м. Києві рад (районних у м. Києві державних адміністрацій) та бібліотекарів загальноосвітніх навчальних закладів міста.
123456789наступна ›остання »