This version of the page http://tabloid.pravda.com.ua/focus/486cb2a6b1f00/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-02. The original page over time could change.
Депутатка Януковича відірвалася на футболі у стилі VIP | ТаблоID
Архів  | Реклама на сайті  | RSS  | Зворотній зв'язок
  • ГОЛОВНА
  • СКАНДАЛ
  • ФОКУС
  • ЛАУНЖ
  • БРЕНД
  • ПЕРСОНА
Фокус
Версія для друку


Депутатка Януковича відірвалася на футболі у стилі VIP

03.07.2008, 14:06
Tablo ID

Українські політики жваво цікавляться футболом. Ющенко і Янукович часто приїжджають подивитись на гру "Шахтаря", який належить Ахметову, або "Динамо". Семенюк збирається вболівати за українського боксера.

А от "регіоналка" Ірина Бережна вирішила довести дружбу з Росією справою і відправилась підтримати російську футбольну команду у півфіналі Євро-2008.

"Я палка вболівальниця, при цьому вболівальниця зі стажем. Була в 2006 у Німеччині на чемпіонаті світу на матчі Італія - Франція, коли сталася ця історія з Зіданом", - розповіла депутат.

 

Як виявилось, вона не є надійною вболівальницею. Серце жінки - мінливе. Два роки тому вона підтримувала Італію, тепер - Росію, а у фіналі переметнулась на бік Іспанців.

 

"Уболівала за Італією, тому що люблю цю країну, і це поширюється і на футбольні пристрасті", - розповіла вона.

"Цього ж разу я приїхала у Відень на півфінал Росія - Іспанія. Я вважаю, що росіяни - великі молодці. Гра, яку вони показали з Голландією, - це взагалі новий футбол. Але, на жаль, у півфіналі з Іспанією це була вже інша команда, невпізнавана, грали вони просто жахливо", - поділилася своїми спостеріганнями Бережна.

 

Вона також розповіла, що на матчі Іспанія-Німеччина вона була у VIP-зоні. Можна собі тільки уявляти, скільки міг коштувати такий квиток, якщо на півфінал прохід у зону для дуже важливих персон коштував від 10 до 20 тисяч євро.

За словами Бережної, в цій ложі "більшість підтримували німців", повідомляє газета "Сегодня".

 

"Але я уболівала за іспанців, кричала "Віва, Іспанія!". Німецькі вболівальники навіть вирішили, що я іспанка і попросили перекласти іспанський гімн. Були дуже здивовані, коли виявилося, що я іншої національності", - з гордістю зазналась Ірина.

Також "регіоналка" - палка прихильниця і російської команди пожалілась, що було дуже важко придбати символіку футболістів.

 

"Купити щось було просто нереально! Я купила останню футболку збірної Росії у фірмовому магазині за 100 євро. Росіян на той момент у Відні була неймовірна кількість... На матчі я знаходилася в російському секторі, розмахувала прапором, підхоплювалася, ми усі кричали: "Росія, уперед! Ми з тобою!" - поділилась враженнями Бережна.

У Відень вона приїхала не сама, а з цілою командою - дев'ять осіб. Бережна каже, що це друзі з Києва та Москви. Однак вона не конкретизувала, чи був там співвласник телеканалу "1+1" Борис Фуксман. Кажуть, що вона вже якийсь час має з ним стосунки. Водночас сама Бережна називає його лише другом.

Всі фото газети "Сегодня"

Коментарі
Л****
18.09.2008 15:54
Ну Вы и завистники. Красивая девочка, красиво живет, ну представился ей такой шанс в жизни, - не отказалась. Да и кто бы из нас отказался? Многие хотят быть на ее месте, просто он не всем выпадает. Ну и уж оскорбления женщины на почве зависти - это вообще демонтрация низменных чувств, душевной и интеллектуальной ущербности. А вообще это обычная реакция одних, не прощающих успех другим. Извините, никого не хотела обидеть, просто высказала своё мнение.
КОСОЙ
16.09.2008 12:56
А что она вообще делает в украинском парламенте? Косит бабло? Русская подстилка! Вали в свою РАСЕЮ и там на каждом углу фотографируйся с их флагами!
Алла
04.09.2008 15:53
А фоток на её сайте уже нет... Интересно...
Виктория
03.09.2008 16:06
Депутатский мандат-это маленький презент девочке. Да, что тут еще сказать..... Фотографии тоже говорят сами за себя. Обидно за наше государство и за профессию нотариус! Я сама нотариус и знаю насколько это ответственная, серьезная профессия, занимающая много времени и сил..... а тут посмотрела на вот это недоразумение в розовой кофточке..... и ужаснулась..... или это издевательство над всеми нотариусами страны, пародия на нотариуса и депутата в одном лице?! Хорошо стараются россияне.....
Ботаник
31.08.2008 14:16
Я бы ее выебал во все дыры!!
Подивитися всі (95) або додати свій
www.goldenman.com.ua
Интересные Факты от RedTram
Загрузка...
Місячний гороскоп

У суботу поподорожуйте, а неділю присвятіть коханню

3-4 жовтня 2009

 
Новини

Майкл Джексон помер здоровим [ 3 ]

Кустуриця і "Gogol Bordello" їдуть до Києва [ 5 ]

Малахов і Собчак одружаться через 10 років [ 10 ]

Харчишин з "Другої ріки" опинився у лікарні [ 3 ]

За 10-річну голу Брук Шилдс взялись борці з порнографією. ФОТО [ 18 ]

Молодята Симоненки разом з Шуфричем сходили на "Любэ" [ 20 ]

Усі новини
Фоторепортажі

01.10.2009

Дружина Симоненка: "Ми мріємо про другу дитину" [ 114 ]

 

01.10.2009

У Писанки буде п'ятеро дітей навіть без Шварцнеггера [ 34 ]

 

29.09.2009

Шуфрич приніс Джамалі оберемок троянд, а вона зазвіздилася? [ 123 ]

 

29.09.2009

"Дика Орхідея" представляє новий формат магазинів "Дефіле" [ 31 ]

 

28.09.2009

Окунська і Єрмаков з хрестом на пузі на "Fashion party" [ 145 ]

 

28.09.2009

Люди Черновецького, Бережна і Кульбаба на "Fashion party" [ 682 ]

 
Стрічка фоторепортажів
www.dress-code.com.ua
Новости Marketgid
Загрузка...



Интернет магазин загрузка...

Алонсо в Ferrari. Офіційно

 
Головна  |  Скандал  |  Фокус  |  Лаунж  |  Бренд  |  Персона
Архів  |  Реклама на сайті  |  RSS  |  Зворотній зв'язок
©2005 — 2008, Табло ID. У разі використання матеріалів сайту
посилання на tabloid.com.ua є обов'язковим.
Дизайн — студія