This version of the page http://txt.newsru.ua/finance/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-01. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Економіка ]]>
]]> Економіка
// Економіка // Четвер, 1 жовтня 2009 р.
пошук
РУС   УКР
ВСІ НОВИНИ
УКРАЇНА
СВІТ
ЕКОНОМІКА
КРИМІНАЛ
СПОРТ
КУЛЬТУРА
ПРЕСА
АРХІВ
ПОШУК

Нові правила паркування призведуть до подорожчання цього виду послуг
Затвердження нових правил паркування призведе до подорожчання цього виду послуг. Такого висновку дійшов тижневик "Комментарии", проаналізувавши проекти урядових постанов "Про затвердження Правил паркування транспортних засобів" і "Про затвердження порядку формування тарифів на послуги з утримання місць платного паркування транспортних засобів".
фото версія для друку зберегти як файл отправить 14:39

Platinum Bank веде переговори з НБУ про купівлю "Укрпромбанку"
Platinum Bank (до грудня 2008 року - Міжнародний іпотечний банк) веде переговори з Нацбанком про купівлю "Укрпромбанку". Керівництво цієї фінустанови вже подало до Нацбанку документи, які регулятор вимагає для перевірки потенційних інвесторів. "Platinum Bank висловив бажання купити "Укрпромбанк", - підтвердив інформацію уповноважений тимчасового адміністратора банку.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 13:49

Найбагатші американці втратили 300 млрд доларів за рік
На 300 млрд доларів стали біднішими за останній рік найбагатші американці, повідомив журнал Forbes. Він традиційно складає список з 400 найбагатших людей Америки. За 12 місяців їхній сукупний статок зменшився з 1,57 до 1,27 трильйона доларів. Причин для цього багато: ринки капіталу, що опинилися в тяжкій ситуації, падіння цін на нерухомість і шахрайство.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12:50

Китайські металурги знизили ціни на свою продукцію
Китайські виробники арматури знизили ціну пропозиції з 530 дол до 480-500 дол за тонну за останній тиждень, посиливши ціновий тиск на виробників в СНД. На ринку смугової сталі китайські експортери гарячекатаного рулону, прагнучи отримати нові замовлення, знизили ціни на 30 дол - до 540-550 дол за тонну на постачання в грудні.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12:07

КС підтримав Ющенка і заборонив Тимошенко продавати шахти
Конституційний суд України визнав неконституційною постанову Кабінету міністрів про відчуження майна державних вуглевидобувних підприємств. Як повідомлялося, з поданням про конституційність постанови Кабміну "Про запобігання кризовим явищам у вугільній промисловості" до КС звернувся президент Віктор Ющенко.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 11:20

Фактично настав дефолт НАК "Нафтогаз України"
Вчора де-факто настав дефолт НАК "Нафтогаз України" за облігаціями на суму 500 млн дол. Проте офіційно про дефолт як про факт можна буде говорити лише через п'ять днів - цей час відводиться на формальне вирішення проблем з держателями. Сам факт зриву оплати відіб'ється на дорожчанні подальших запозичень не тільки для "Нафтогазу", а й для України загалом.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 10:38

Президент Bank of America йде у відставку
Виконавчий директор і президент Bank of America Кеннет Льюіс оголосив про те, що 31 грудня 2009 року йде у відставку. Відповідне повідомлення було опубліковане в середу, 30 вересня, на сайті банку. Рішення про те, хто займе його місце, поки не ухвалено, наголошується в прес-релізі. Раніше в квітні 2009 року Льюіс вже втратив посаду голови ради директорів банку.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 09:46

Кабмін поділився грошима Стабфонду, надавши армії майже 228 млн грн на три місяці
Кабінет міністрів надав з нерозподілених коштів стабілізаційного фонду 227,9 млн грн на забезпечення функціонування Збройних сил у 2009 році. Про це сказано в постанові Кабміну №1018 від 23 вересня. Кабмін ухвалив перерозподілити 46,9 млн грн стабілізаційного фонду на забезпечення речовим майном військовослужбовців і задоволення інших невідкладних потреб ЗС.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 08:18

Офіційний курс валют і банківських металів на 1 жовтня
Офіційний курс валют і банківських металів на 1 жовтня, встановлений Національним банком України. Євро і рубль подорожчали, долар - подешевшав. Золото, срібло, платина і паладій подорожчали.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 07:06

Витрати на обслуговування "боргів Тимошенко" перевищать сумарні витрати на оборону, освіту і медицину
Наступного року витрати бюджету на обслуговування боргів і відсотків за ними будуть більші, ніж витрати на оборону, освіту і медицину разом узяті. Про це заявив сьогодні на прес-конференції Президент України Віктор Ющенко. "У бюджеті ніколи не було 22 млрд грн. тільки на обслуговування державного боргу, створеного в 2009 році", – сказав президент.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 30 вересня 2009 р., 21:28




]]>
]]>
Четвер, 1 жовтня 2009 р.   Остання новина: 15:04
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2009