This version of the page http://www.economclub.com.ua/?cl=i (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-01. The original page over time could change.
Компанія "Економ Клуб"
Економ Клуб Новини Акції Каталог компаній Мій клуб Приєднатись!
Реєстрація
 
Реєстрація
№ картки Економ Клубу :
Повне ім'я (ПІБ) :
Область :
Місто, адреса проживання :
Контактний телефон :
E-mail :

Кожен з Вас може стати членом нашого клубу та отримати реальні інструменти для економії Вашого часу та грошей. З самого початку заснування компанії ми ставили собі завдання, щоб всі наші клієнти були задоволені тими послугами, які ми пропонуємо. За допомогою членської картки Ви отримуєте знижки у 500 компанія по всій Україні.

Ви можете зменшити свої витрати на мобільний зв'язок підключившись до нашої корпорації. Також Ви будете отримувати інформацію про те, де зараз найвигідніше робити покупки. Ми хочемо зробити Ваше життя цікавішим, приємнішим, щоб Ви лише отримували задоволення від тих послуг, які ми пропонуємо зараз і які запропонуємо Вам у майбутньому. Повірте, що ми готуємо для Вас багато приємних несподіванок, які дадуть Вам багато нових можливостей разом з Економ Клубом.

Ми зацікавлені в тому, щоб надати найкращі послуги, які Вам приносять не лише задоволення від покупок, а й реальну економію грошей.

Власники карток Керівники компаній Партнери
Придбати картку Долучити компанію Стати партнером
Останні акції
01.09.2008
Необмежений термін дії!
Акція від Економ Клубу. Усі картки з номерами від 000001 - 003000 мають необмежений термін дії!
07.08.2008
МЕГА Акція Отримай холодильник у подарунок!
Мережа гіпермаркетів електроніки ШОК та Економ Клуб проводять спільну акцію Отримай холодильник у подарунок! Увага! Акція проводиться до 15 серпня 2008 року.
Цікаві новини та події
07/07/2009
5000 учасників
В Економ Клубі вже 5000 учасників
Що цікавого?