This version of the page http://www.uosa.uar.net/ua/important/vupysk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-30. The original page over time could change.
Національний університет «Острозька академія» | Асоціація випускників Острозької академії
 
 
 
Асоціація випускників Острозької академії

Шановний випускнику!

У кожної людини час від часу виникає бажання повернутися у минуле, де залишено багато незабутніх і хвилюючих моментів. Ми впевнені, що Національний університет «Острозька академія» викликає у вас найкращі спогади, які так приємно переживати знову і знову.

Можливо, саме тому, на зустрічі випускників, що відбулася 31 травня та 14 червня, випускники 2000-2007 років проголосували за створення Асоціації випускника Острозької академії. Таке волевиявлення ще тісніше об’єднає минулі і сучасні покоління студентів в одну велику родину.

Як сказав ректор Острозької академії Ігор Пасічник, «кожен член Асоціації випускника Національного університету «Острозька академія» зобов’язується любити свою альма-матер до глибини душі, пишатися своїм навчальним закладом та підтримувати його у майбутньому. Нехай це буде основа статуту та програми асоціації випускників».

Для тих, хто має змогу підтримувати рідний навчальний заклад не тільки морально, але й матеріально, кошти можна перерахувати на:

Міжнародний благодійний фонд
Відродження «Острозької академії»

Код 26009760
Р/р 26001360044001
МФО 333391
В Острозькому відділенні
Рівненської філії КБ «Приватбанк»
Призначення платежу:
Безповоротна фінансова допомога у Фонд випускників

З повагою,
відділ зв’язків з громадськістю НаУОА


За додатковою інформацією
звертатися за телефоном

8(03654) 2-34-96
або e-mail: vypusknyk@uosa.uar.net

Катерина ІВАНОВА, випускниця факультету романо-германських мов 2003 року:
З роками все більше цінуєш те, що отримав, тому я хочу ще раз подякувати людям, які так багато зробили для нас за роки нашого навчання в Острозькій академії. Подякувати Ігорю Демидовичу за те, що Ви нас надихали і надихаєте, подякувати викладачам за науку і вимогливість, подекуди за поблажливість. Ми жили тут як в одному домі. Сьогодні у нас гарна нагода, бо ми можемо пройтися місцями бойової слави і обмінятися спогадами.

Павло БІЛЬМОВИЧ, випускник 2001 року, старший консультант з питань оподаткування ТОВ «Ернстенд Янг»:
Так несподівано було побачити стільки знайомих людей, яких не бачив багато років. Ідея організувати подібну зустріч – просто супер.

Валентин ШЕСТАЛЮК, випускник 2003 року, заступник директора ТОВ «Укрмілкінвест»:
Я, мабуть, на такій зустрічі вперше за 5 років. Приємно побачити всіх людей. Шкода, що не всі змогли приїхати, адже нас доля розкидала по всіх куточках. Я завжди поважав Ігоря Демидовича, тому записав його привітання на диктофон і буду показувати тим, хто не приїхав.

Алла ГУМЕНЮК, співробітник відділу маркетингу Регіональних комунальних систем:
Дуже все урочисто і на високому рівні – в стилі Острозької академії.

Володимир ХАРЧУК, випускник 2002 року, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник державного архіву Рівненської області:
Дуже приємно бачити таку кількість людей, хоча хотілося, щоб було більше організувати зустріч випускників – справді хороша ідея. Важливо, що організатори об’єднали кілька випусків. Таким чином можна зустріти всіх тих людей, з якими вчився, жив у гуртожитку. Звичайно я підтримую ідею створення асоціації. Це справді дуже позитивно.

Випускники 2005-2007 років підтримали ідею, запропоновану на першому етапі зустрічі випускників, де зібралися ті, хто закінчив університет у 2000-2004 роках.

Андрій СКОКОВСЬКИЙ, випускник 2006 року, провідний юрист РФВАТ АБ «Укргазбанк»:
Я перебуваю під впливом великих почуттів, адже, дивлячись на Альма-матер, у пам’яті спливають спогади про студентські роки. З моменту нашого випуску пройшло не так вже й багато часу, проте я впевнений, що кожен з нас згадував наш університет. Сьогодні, почувши слова Ігоря Демидовича про створення асоціації, я надзвичайно зрадів, адже всі ми живемо у сучасному світі і кожен з нас знає , яку роль відіграють різні асоціації. Варто тільки згадати «однокласники» чи «контакт». А тут ми маємо можливість створити реальну організації, яка справді могла б здійснювати власний внесок для розвитку Острозької академії. Я думаю, що ми всі підтримаємо цю ідею, я підтримую її в першу чергу.

Ольга РЕШЕТИЛОВА, ВИПУСКНИЦЯ 2007 року, ЗАТ «Українська прес-група», редактор відділу кореспондентської мережі всеукраїнської газети «День»:
Всі ми підтримуємо контакт, часто бачимося, але все одно зустріти всіх людей, з якими провів шість років це дуже важливо. Академія, окрім досвіду та знань, дала нам найкращих друзів. Ми постійно допомагаємо один одному, тому можна сказати, що неформальна асоціація випускників Острозької академії вже створена. Проте якщо ми хочемо задекларувати її формальною, то хотілося б, щоб це була справді робота. Наприклад, варто було б створити координаційний комітет з працевлаштування наших випускників, з часом – стипендійний фонд випускника Острозької академії. Дуже хотілося б, щоб академія йшла нам на зустріч і ми співпрацювали так і на далі.
 

Анонс
5 вересня 2009 року
Пізнавальна телепрограма «Vivat Академія» на «5-му КАНАЛІ» та кабельному телебаченні міста Рівного «Сфера-ТВ»
30 вересня 2009 року
Круглий стіл присвячений 120-річчю від дня народження Мартіна Гайдеґґера

Всі анонси
Конкурси
Конкурс "Витоки"

Стипендіати Фонду ім. Віктора Пінчука

Приймальна комісія
Загальна інформація
Правила прийому
Бакалаврат
Магістеріум
Аспірантура
Довузівська підготовка

Веб-сайти
Вакансії
Увага! Акція!
Подаруй автобус Альма-матер

Науковий блог
Науковий блог

Відео ресурс
Спеціальність "політологія" НауОА
Пошта

Логін: @uosa.uar.net
Пароль: