This version of the page http://www.uosa.uar.net/ua/important/day_school (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-30. The original page over time could change.
Національний університет «Острозька академія» | Літня школа журналістики газети «День»
 
 
 
Літня школа журналістики газети «День»
Шановні колеги!
Раді, що для підвищення власної журналістської майстерності та розширення світогляду, Ви обрали Літню школу журналістики газети «День». Під час стажування Ви матимете можливість безпосередньо долучитися до роботи щоденної всеукраїнської двомовної газети, що є неоціненним досвідом. На Вас чекають знайомства з цікавими людьми, нові знання, незабутні зустрічі, важливі події. Літня школа журналістики стане ще одним, дуже важливим кроком на шляху Вашого професійного зростання. Але тільки за умови Вашої повної самовіддачі, прагнення здобути якомога більше знань і провести час з користю.
Для відбору до Літньої школи журналістики ми просимо Вас заповнити анкету учасника та надіслати нам невеличке есе про одну з книг Бібліотеки газети «День», що має містити Ваші враження від книги, думки, на які Вас наштовхнуло прочитане тощо.
Також просимо надіслати клопотання про проходження стажування студентами від керівництва Вашого навчального закладу.

Анкета учасника
Літньої школи журналістики газети «День»
1. Сформулюйте текст про себе (назвемо його «творчою біографічною довідкою»).
2. Які власні знання, вміння, можливості можете запропонувати редакції газети? Чим зможете допомогти в її роботі?
3. Чому літній час (в загальноприйнятому розумінні – час відпочинку) Ви вирішили присвятити журналістиці? Чого очікуєте від Школи журналістики «Дня»? Який досвід Вас цікавить в першу чергу?
4. Як давно Ви знайомі з «Днем»? Що знаєте про наші проекти? Які з них здаються Вам найбільш важливими і суспільно значимими? Чому?
5. В якому відділі газети Ви маєте бажання стажуватися?

6. ЕСЕ-РОЗДУМИ (ДО 3500 ЗНАКІВ) ПРО ОДНУ З КНИГ БІБЛІОТЕКИ ГАЗЕТИ «ДЕНЬ».

Довідка: Бібліотека газети «День» була заснована 2002 року з ініціативи головного редактора Лариси Івшиної. Започаткована Бібліотека книгою «Україна Incognita», що дала початок серії книг з аналогічною назвою. Окрім «Україна Incognita» до цієї серії увійшли книги «Дві Русі» та «Війни і мир», що окреслювали історичні аспекти відносин Української Держави з двома найпотужнішими сусідами. Пізніше Бібліотека поповнилася збірками статей двох, за словами головного редактора «Дня», «зіркових» журналістів – «День і вічність Джеймса Мейса» та «Апокрифи Клари Гудзик». Співпраця «Дня» з навчальними закладами країни, поїздки головного редактора українськими університетами стали матеріалом для книги-альбому «Мої університети» Лариси Івшиної. Пізніше Бібліотека поповнилась ще одним виданням – збіркою статей автора газети Станіслава Кульчицького про Голодомор «За что он нас уничтожал?», а минулого року читачам було представлено ще одну збірку статей «Джеймс Мейс: Ваші мертві вибрали мене…», куди увійшли раніше невидані матеріали видатного журналіста і дослідника.


З глибокою шаною
Ольга РЕШЕТИЛОВА,
координатор
Літньої школи журналістики
газети «День»
тел. роб. +38 044 414 99 52
Анонс
5 вересня 2009 року
Пізнавальна телепрограма «Vivat Академія» на «5-му КАНАЛІ» та кабельному телебаченні міста Рівного «Сфера-ТВ»
30 вересня 2009 року
Круглий стіл присвячений 120-річчю від дня народження Мартіна Гайдеґґера

Всі анонси
Конкурси
Конкурс "Витоки"

Стипендіати Фонду ім. Віктора Пінчука

Приймальна комісія
Загальна інформація
Правила прийому
Бакалаврат
Магістеріум
Аспірантура
Довузівська підготовка

Веб-сайти
Вакансії
Увага! Акція!
Подаруй автобус Альма-матер

Науковий блог
Науковий блог

Відео ресурс
Спеціальність "політологія" НауОА
Пошта

Логін: @uosa.uar.net
Пароль: