This version of the page http://www.uosa.uar.net/ua/etc/rekreacija (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-30. The original page over time could change.
Національний університет «Острозька академія» | Рекреація
 
 
 
Рекреація
ПРЕС-РЕЛІЗ
м. Острог                                                                                                                                                                               1.06.09

Рекреація у Національному університеті « Острозька академія»

Традиційне щорічне культурно-спортивне свято «Рекреація» відбудеться 16 червня 2009 року у Національному університеті «Острозька академія» на території спортивного комплексу університету.

Студентські рекреації сягають давнини, а саме періоду XV-XVII століття. Видатний український історик І.Крип’якевич писав: «Свято Великої Рекреації тривало три дні. Тоді вся школа під керівництвом префекта і учителів вирушала до лісу. Там відбувалися студентські ігри і забави. Студенти влаштовували викладачам імпровізовані сценки, співали на їх честь створені ними канти».

Взявши за основу святкування студентських рекреацій у навчальних закладах України XV-XVII століття, ректорат спільно з кафедрою фізичного виховання, культурно-мистецьким центром, спортивним клубом започаткували проведення студентських рекреацій у Національному університеті «Острозька академія». Ці свята стали традиційними і проводяться вже впордовж чотирьох років Вони присвячені закінченню навчального року і відбуваються на стадіоні університету. Ректорат, спортивний клуб, Братство спудеїв допомагають у придбанні пам’ятних призів для нагородження переможців, відзначення кращих спортсменів, кращих колективів та студентів, які відзначилися у культурно-мистецькій діяльності.

Студентській рекреації передують змагання з шахів, волейболу, баскетболу, футболу, настільного тенісу між факультетами Острозької академії. А сама рекреація стає підсумком фізкультурно-спортивної та оздоровчої роботи. Після закінчення занять всі студенти, вболівальники, гості збираються на стадіоні університету. До присутніх з вітальним словом звертається ректор академії Ігор Пасічник і дає дозвіл розпочати рекреацію.

Культурно-спортивне свято «Студентська рекреація» допомагає молоді реалізувати себе як у спортивних змаганнях, так і в організації різноманітних культурно-масових заходів. Студенти і викладачі із захопленням вболівають за свій факультет. Отримати першість у рекреації є великою честю для кожного студента.



За додатковою інформацією звертатися за телефонами:
8(03654)2-34-96, відділ зв’язків з громадськістю НаУ «Острозька академія»
або за електронною адресою
e-mail: press@uosa.uar.net

Анонс
5 вересня 2009 року
Пізнавальна телепрограма «Vivat Академія» на «5-му КАНАЛІ» та кабельному телебаченні міста Рівного «Сфера-ТВ»
30 вересня 2009 року
Круглий стіл присвячений 120-річчю від дня народження Мартіна Гайдеґґера

Всі анонси
Конкурси
Конкурс "Витоки"

Стипендіати Фонду ім. Віктора Пінчука

Приймальна комісія
Загальна інформація
Правила прийому
Бакалаврат
Магістеріум
Аспірантура
Довузівська підготовка

Веб-сайти
Вакансії
Увага! Акція!
Подаруй автобус Альма-матер

Науковий блог
Науковий блог

Відео ресурс
Спеціальність "політологія" НауОА
Пошта

Логін: @uosa.uar.net
Пароль: