This version of the page http://www.uosa.uar.net/ua/etc/event_week (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-30. The original page over time could change.
Національний університет «Острозька академія» | «Конвокація-2009» в Українському Оксфорді
 
 
 
«Конвокація-2009» в Українському Оксфорді

У Національному університеті «Острозька академія» 21 червня відбулася Конвокація-2009 – урочиста церемонія вручення дипломів спеціалістам та магістрам за участі професорсько-викладацького складу, почесних гостей університету, батьків та родичів випускників.

Своє напутнє слово вчорашнім студентам сказав ректор Острозької академії, професор Ігор Пасічник. «Сьогодні, дорогі мої випускники, кожний з вас усвідомлює, що студентські роки – це найпрекрасніша мить життя. Де б ви не були, пам’ятайте, що є вихованцями Острозької академії. Щастя вам, благополуччя і хорошої пам’яті про вашу Альма-матер», – сказав Ігор Пасічник.

Конвокація проходила за традиціями, відродженими з часів існування Острозької академії XVI ст. У заході взяли участь інсценізовані образи таких відомих історичних персонажів, як князь Василь-Костянтин Острозький – засновник академії, та княжна Гальшка Острозька – фундаторка цього культурно-освітнього осередку. Танцювальний колектив Культурно-мистецького центру подарував для випускників прощальний вальс.
Після святкової церемонії Конвокації випускники на чолі з ректором Ігорем Пасічником та в супроводі деканів створили живий ланцюг і разом зайшли у стіни Острозької академії, що символізувало прощання з Альма-матер.

Ірина Наумець, магістр документознавства та інформаційної діяльності
– Закінчивши навчання в Національному університеті «Острозька академія, я відчуваю сум і ностальгію, тому що це були одні з найкращих років мого життя, протягом яких я здобула значний досвід, знайшла хороших друзів. Хочу дуже подякувати нашому ректору Ігорю Демидовичу Пасічникові, декану факультету політико-інформаційного менеджменту Руслані Володимирівні Каламаж, викладачам кафедри документознавства та інформаційної діяльності за щиру підтримку та розуміння, за ті сили, які вони доклали, щоб сформувати з нас не тільки професіоналів своєї справи, а й особистостей. В Острозькій академії справді почуваєш себе людиною. Тут діє золоте правило: як ти відносишся до людей, так люди відноситимуться до тебе. В університеті, як на мене, панує Божа благодать і природно, що людина, потрапивши сюди, духовно та культурно зростає, соціалізується у суспільстві. З дипломом магістра Острозької академії я впевнено можу йти до будь-якого роботодавця, адже імідж навчального закладу досить високий і в Україні, і за рубежем.  У свою рідну Альма-матер я завжди приїжджатиму, про неї завжди писатиму у своєму виданні (оскільки працюю журналістом), адже кращого університету, ніж Острозька академія в Україні немає.

Вікторія Назарук, магістр української філології
– До своєї мети – отримати диплом магістра Острозької академії я йшла п’ять років. Зараз я надзвичайно хвилююся і відчуваю водночас як задоволення, так і ностальгію. Усвідомлюю, що багатьох своїх друзів я вже не зможу побачити. Попри те, я дуже щаслива, що саме з такими людьми йшла до цієї мети. Саме вони мені допомогли досягнути того, що я зараз маю. Я свідомо вступала на гуманітарний факультет на українську філологію. Вважаю, що зможу реалізувати свої амбіції, свій потенціал і виправдати сподівання своїх наставників.

Ярослав Ковальчук, магістр англійської мови і літератури
– Отримання диплому – це закінчення п’ятирічного марафону навчання в Острозькій
академії – періоду, який формував у нас висококваліфікованих фахівців та високі моральні й культурні цінності. В Острозькій академії ми отримали знання і навички, які допоможуть нам у майбутньому. Сподіваюся, диплом Острозької академії буде запорукою реалізації мого потенціалу, престижної роботи на благо нашої Батьківщини.

Наталія Антонюк, спеціаліст права
– Я надзвичайно щаслива, що отримала диплом Національного університету «Острозька академія» – найкращого вищого навчального закладу не лише в Україні, а за кордоном. В академії можна здобути високі знання, які допоможуть реалізувати себе в майбутньому. Дякую своїм викладачам за розуміння, за вкладення в нас часточку своєї душі.  

Микола Бирук, магістр історії
– Дуже не хочеться усвідомлювати того, що вже не буду студентом Острозької академії, адже спогади про студентське життя надзвичайно світлі, сповнені цікавих подій. Ті знання і досвід, які я отримав в університеті є неоціненним скарбом , який допоможе реалізувати себе в житті. Думаю, що знайти престижну роботу з дипломом магістра не буде жодних проблем.

Анна Климчук, магістр фінансів
– Тримаючи в руках диплом Острозької академії, я надзвичайно щаслива. У майбутньому планую займатися науковою та викладацькою діяльністю. Дуже вдячна долі, що навчалася саме в цьому університеті, адже отримати якісні знання, отримати масу задоволення від студентського життя можна далеко не в кожному навчальному закладі.

Анонс
5 вересня 2009 року
Пізнавальна телепрограма «Vivat Академія» на «5-му КАНАЛІ» та кабельному телебаченні міста Рівного «Сфера-ТВ»
30 вересня 2009 року
Круглий стіл присвячений 120-річчю від дня народження Мартіна Гайдеґґера

Всі анонси
Конкурси
Конкурс "Витоки"

Стипендіати Фонду ім. Віктора Пінчука

Приймальна комісія
Загальна інформація
Правила прийому
Бакалаврат
Магістеріум
Аспірантура
Довузівська підготовка

Веб-сайти
Вакансії
Увага! Акція!
Подаруй автобус Альма-матер

Науковий блог
Науковий блог

Відео ресурс
Спеціальність "політологія" НауОА
Пошта

Логін: @uosa.uar.net
Пароль: