This version of the page http://www.liderstvo.org.ua/mission/results/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-30. The original page over time could change.
Вища освіта: лідерство для прогресу - Місія / Очікувані результати E-mail Мапа серверу Головна сторінка сайтобудівництво: dela design




Місія / Очікувані результати
  1. На основі теоретичного аналізу матеріалів навчального характеру (навчальні плани, робочі програми, моделі курсів, бібліографічні списки) під час стажування в західних університетах викладачі Педагогічної Академії підготуються до викладання нового циклу предметів, які мають розширити кваліфікацію випускників за рахунок відкриття магістерської програми “Менеджмент у сфері освіти”.

  2. Запровадження нового блоку курсів дасть можливість готувати спеціалістів нової генерації, здатних вирішувати питання управління закладами освіти різ них рівнів.

  3. Розширення кваліфікації фахівців з лінгвістики та педагогіки надасть більше можливостей випускникам для працевлаштування, а саме дозволить крім викладання окремих предметів займати адміністративні посади, маючи для цьго необхідну теоретичну підготовку та лідерські якості.

  4. Запровадження нових курсів вимагає розробки нового навчального плану і офіційної реєстрації Магістерської Програми. Отже, Педагогічна Академія має підготувати пакет документів для ліцензування нової Магістерської Програми “Менеджмент у сфері освіти” для лінгвістичного та психолого-педагогічного факультетів та спеціальності “Менеджмент непрофесійної сфери”.

  5. Викладачі та студенти Педагогічної Академії будуть ознайомлені з ефективними методиками та новими технологіями навчання, викладання та організації навчального процесу та отримають навички управлінців, навички кваліфікованих академічних практиків, здатних втілювати нову освітню політику. Викладачі отримають досвід науковців-теоретиків, які розвиватимуть теоретичні основи та готуватимуть новий потенціал педагогічної галузі.

  6. Як результат взаємодії кафедри “Навчання та Лідерство” з Центром та іншими кафедрами-партнерами передбачається розвиток глибоких творчих звязків (проведення семінарів, наукових конференцій, літніх шкіл, розробка методичних рекомендацій, колективне написання підручників, та ін.) які дадуть можливість консолідувати зусилля на шляху реформування освіти в Україні.

  7. Будуть розроблені нові теоретичні курси та практичні семінари для підготовки адміністраторів освіти, які після опробації в Педагогічній Академії та ВНЗ-партнерах будуть запропоновані для запровадження в інших ВНЗ України за умови схвалення Міністерством освіти та науки.

  8. Педагогічна Академія розпочне цикл публічних лекцій з менеджменту освіти та розвитку лідерських якостей для адміністраторів виших та середніх навчальних закладів Кіровограду та області.

  9. Для реалізації проекту буде обладнана лекційна аудиторія за новими технічними стандартами.

Місія
Мета
Пріоритети
Очікувані результати
 







Motor Banner Network
  Copyright © Педагогічна Академія 2001
  E-mail: kpa@kw.ukrtel.net
  Проект створено за підтримки фонду “Відродження”
  Сайтобудівництво — студія dela design