This version of the page http://www.volksbank.ua/page/disclaimer/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-29. The original page over time could change.
VOLKSBANK — Disclaimer

Автокредити

Ощадний рахунок

Депозити

Грошові перекази
Карта вiддiлень
Контактна iнформацiя
Головний офiс:
79000, м. Львiв
вул. Грабовського, 11
(032) 297-13-82
Вся контактна інформація
Партнери

Disclaimer

Авторське право

Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю ВАТ «ФОЛЬКСБАНК». Забороняється використовувати матеріали з цього сайту у комерційних та інших цілях без дозволу ВАТ «ФОЛЬКСБАНК». Якщо Ви бажаєте використати якісь матеріали, сконтактуйтесь з нами за електронною поштою contact@volksbank.ua. Несанкціоноване використання будь-якої інформації з цього веб-сайту є порушенням законів про авторське право, торгову марку та іншого законодавства.

 

Застереження

Усі тексти, документи та пов'язані ілюстрації, інша інформація опубліковані на цьому веб-сайті, можуть містити технічні неточності чи орфографічні помилки. ВАТ «ФОЛЬКСБАНК» може змінювати і/або покращувати все наповнення даного веб-сайту.

 

Лінки на сайти третіх осіб

Ми даємо посилання на сайти третіх осіб для забезпечення зручності сприйняття інформації. МИ НЕ НЕСЕМО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА БУДЬ-ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ, ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЧИ ЛІНКИ НА ВЕБ-САЙТАХ ТРЕТІХ ОСІБ ТА ЗА ВИКОРИСТАННЯ ДАНОЇ ІНФОРМАЦІЇ.

 

Обмеження відповідальності

ВАТ «ФОЛЬКСБАНК» не несе відповідальності за будь-яке пряме, непряме, спеціальне чи неспеціальне ушкодження, чи інші ушкодження, викликані використанням цього сайту чи пов'язаних із ним сайтів, а також за несвоєчасність поновлення інформації розміщеної на сайті. ВАТ «ФОЛЬКСБАНК» залишає за собою право змінювати чи поновлювати ці умови використання без повідомлення.