This version of the page http://www.mdau.mk.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-24. The original page over time could change.
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ - привітання ректора

Пошук по сайту:

Адреса університету:

54010, м. Миколаїв,
вул. Паризької комуни, 9
Тел.: +38 (0512) 34-10-82
Факс: +38 (0512) 34-31-46
rector@mdau.mk.ua



ПРИВІТАННЯ РЕКТОРА

Привітання ректора

Радий вітати Вас на сайті Миколаївського державного аграрного університету – провідного вищого навчального закладу півдня України. За результатами рейтингу серед вищих аграрних навчальних закладів України III-IV рівнів акредитації наш університет посідає друге місце і виборов почесне звання "Лідер сучасної науки та освіти".

Аграрний університет має потужну матеріально-технічну базу, якісний науково-педагогічний склад, тісні зв´язки з виробництвом та плідно співпрацює з багатьма зарубіжними партнерами. Але найбільшою нашою гордістю є студенти, які мають змогу здобути не тільки престижну освіту, а й всебічний духовний розвиток.

З повагою,
Шебанін В´ячеслав Сергійович, ректор Миколаївського державного аграрного університету

НОВИНИ

Вітаємо ректора Миколаївського державного аграрного університету Шебаніна В´ячеслава Сергійовича з перемогою в обласному конкурсі "Людина року Миколаївщини" за 2008 рік в номінації "Освіта і наука"!
Бажаємо Вам міцного здоров´я, оптимізму, витримки, сімейного благополуччя і виконання всіх життєвих планів і надій. Нехай Ваш професіональний досвід, творчий підхід до виконання своїх обов´язків сприяють подальшому розвитку університету, міста, держави!

Колектив університету

------------------------------------------

Миколаївський державний аграрний університет оголошує прийом в аспірантуру та докторантуру. Документи приймаються до 16 жовтня 2009 року. Вступнi іспити зі спеціальної дисциплiни, фiлософiї та iноземної мови – з 30 жовтня 2009 року.

Далі...

1.09.2009 відбулося відкриття нового навчального корпусу Миколаївського державного аграрного університету, що стало важливою подією не тільки для студентів університету, але і для Миколаєва.

Далі...

2-3.10.2009 відбудеться в Києві Ярмарок вищих навчальних закладів Німеччини. Німецькі університети пропонують широкий вибір спеціалізованих навчальних програм, у яких тісно взаємопов´язані дослідження, викладання і практика.

Далі...

До уваги студентів старших курсів, аспірантів та пошукачів! Однорічна стипендійна міжнародна програма Вільної землі Баварія для студентів з країн Центральної, Східної та Південно-Східної Європи.

Далі...

До уваги студентів магістерських програм, аспірантів та науковців зі ступенем кандидата наук! Оголошено нову стипендійну програму DAAD/OSI (OSI = Open Society Institute). Стипендії надаються для навчання на максимально дворічних магістерських програмах, на трирічну аспірантуру, а також на наукове перебування, яке розподіляється на два періоди по три місяці кожний.

Далі...

Програма стипендій Чівнінг для післядипломного навчання на 2009/2010.

Далі...

ОСТАННІ ТЕМИ ФОРУМУ

ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ

Річний планДалі...

ОголошенняДалі...

Усі зауваження та побажання щодо сайту відправляйте сюди © 2008-2009 МДАУ