This version of the page http://skoda.lutsk.ua/?area_id=77 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-21. The original page over time could change.
Шкода (Skoda). Octavia Scout
Події
Новини Акції
Автосалон
Прайс-лист
Автомобілі
New Fabia New Fabia Combi Octavia Scout New Superb Roomster Octavia Tour Octavia Tour Combi Octavia A5 Octavia RS Заказ автомобіля
Cервіс
Аксесуари Запчастини СТО Дисконтна система
Кузовний ремонт
Ціни на фарбування
Послуги
Трейд-Ін Кредит Лізинг
Про компанію
Корисне
Фотогалерея Обмін силками
Контакти Історія Skoda Карта сайту Зворотний зв`язок

Главная > Автосалон > Octavia Scout

Octavia Scout
» Ціни на Skoda

SKODA Octavia Scout

Вам подобається долати перешкоди, йдучи при цьому по найскладнішій дорозі? У нас є машина, яка відповідає вашому стилю життя, – Octavia Scout. Для неї буде задоволенням приймати щоденні виклики точно так, як їх приймаєте ви.

Екстер'єр

Міцній спойлер на передньому бампері надає зовнішності Scout впевненості, а також покращує аєродінамічні якості Вашого автомобіля.

Продольні багажні рейки є основою для закріплення вантажів та спортивного обладнання.

Спойлер на задньому бампері є ознакою дінамізму, потужності та надійності. Інтегровані у спойлер відображувачі світла, що повторюють "Очі кішки", збільшують відімість авто в темну пору добі.

7.0j x 17’’ легкосплавні диски Proteus – орігінальне обладнання тільки для даної моделі.
Полірована подвійна вихлопна труба зі сталі доповнює елегантну та спортивну зовнішність автомобіля.

Інтер'єр

Ексклюзивне 4- спицеве рульове колесо Scout в комбінації м'яка шкіра/ пресована шкіра (на окремих ділянках) - приємне для очей і на дотик. Крім того, воно чудово гармонує з сучасною і добре спроектованою панеллю інструментів.

Ручка важеля коробки передач прикрашена емблемою 4x4. Манжета зроблена зі шкіри. Автомобіль обладнаний механічною 6-ступінчатою коробкою передач для бензинового двигуна 2,0 FSI/110 kW .

Ручка з емблемою Scout на панелі інструментів допоможе пасажиру на передньому сидінні втримати рівновагу на поворотах та на нерівній дорозі.

Інтер'єр Scout Onyx з тканинною оббивкою – стандартне обладнання.

Декоративні накладки на пороги з емблемою Scout входят в перелік Оригінальних аксесуарів і мають естетичне та практичне призначення.