This version of the page http://skoda.lutsk.ua/?area_id=68 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-20. The original page over time could change.
Шкода (Skoda). Octavia A5
Події
Новини Акції
Автосалон
Прайс-лист
Автомобілі
New Fabia New Fabia Combi Octavia Scout New Superb Roomster Octavia Tour Octavia Tour Combi Octavia A5 Octavia RS Заказ автомобіля
Cервіс
Аксесуари Запчастини СТО Дисконтна система
Кузовний ремонт
Ціни на фарбування
Послуги
Трейд-Ін Кредит Лізинг
Про компанію
Корисне
Фотогалерея Обмін силками
Контакти Історія Skoda Карта сайту Зворотний зв`язок

Главная > Автосалон > Octavia A5

Octavia A5
» Ціни на Skoda

SKODA Octavia A5

Життя повне рішень. Рішення приводять речі в рух. Вони змінюють світ і ваш спосіб життя. Вибираючи Octavia, Ви вибираєте потужний екологічний автомобіль з низькими експлуатаційними витратами, відповідний як для сім'ї, так і для бізнесу. Автомобіль також сповна може використовуватися для відпочинку.

Вибір машини – це питання життєвого стилю. Щоб ви змогли вибрати автомобіль, який відповідає особливим умовам вашого життя, ми пропонуємо моделі Octavia і Octavia Combi не лише в декількох версіях і з різним устаткуванням, але і в спеціальних варіантах. Незалежно від того, чи віддаєте перевагу ви спорту або комфорту, Octavia завжди буде хорошим рішенням.

Екстер'єр

Зовнішність і форма грають дуже важливу роль в нашому житті. Часто вони є визначальним чинником при виборі рішення. Тому ми упевнені, що Octavia і Octavia Combi сподобаються Вам з першого погляду так, що Ви захочете продовжити знайомство.

Це застосовно як до версії хетчбек, так і до Combi. Корпус може похвалитися низьким аеродинамічним опором, що робить позитивний вплив на експлуатаційні витрати і рівень шуму усередині салону.

Інтер'єр

Нею зручно управляти, в ній зручно їхати. Елегантний, просторий і ретельно продуманий салон Octavia створює затишок для всіх, хто знаходиться усередині.

Панель приладів Octavia підкорить вас з першого погляду своїм неповторним дизайном і високою якістю обробних матеріалів. Всі засоби управління розташовані дуже ергономічно. Підвищенню комфортності сприяє велика кількість вбудованих відсіків для речей.

Для Octavia пропонується велика кількість типів і кольорів оббивки