Львівська газета Поступ BRAMA - News - Weather - Elections - Business - Sports - Brama Press - Calendar - Classifieds
    Перша сторінка.    Погляд.    Поступ у Львові.    Поступ з краю.    Поступ у світі.    Політика.    Аналітика.    Точка зору.    Тема.    Спорт-Поступ.    Пост-Factum.    Кримінал.    КуПол: Новини.    Сьогодні у світі.    postup.in.ua.   
  Цитата Поступу
 
17 вересня 2009 р.
   ·  на головну  · 1999-2002  · архів  · архів світлин  · форум
Купол
Львів
  16:33 18-09-2009 -   У Львові боротимуться з використанням мобілок під час ЗНО  
  15:36 18-09-2009 -   У Дрогобичі пограбували банкомат на 160 тисяч гривень  
  15:0 18-09-2009 -   На Львівщині обговорили проект Програми підтримки розвитку малих міст  
  14:52 18-09-2009 -   У Львові затримали чоловіка, який у власній квартирі облаштував нарколабораторію  
  13:59 18-09-2009 -   У Львові для людей з особливими потребами створили соціальне таксі  
Україна
  16:29 18-09-2009 -   Губернатором Київщини став Віктор Вакараш  
  13:56 18-09-2009 -   Сьогодні за хабар затримано заступника мера міста Вишневе на Київщині  
  11:28 18-09-2009 -   На Рівненщині через пожежу загинуло 4 дитини  
  10:35 18-09-2009 -   Путін відмовився зустрічатися з Тимошенко  
  10:28 18-09-2009 -   Україна одержить від Всесвітнього банку $400 мільйонів  
Світ
  10:31 18-09-2009 -   Італія має намір вивести війська з Афганістану - Берлусконі  
  10:17 17-09-2009 -   Турка визнано найвищою людиною у світі  
  10:41 16-09-2009 -   Іспанські рибалки озброяться проти сомалійських піратів  
  10:31 15-09-2009 -   Армія США знищила одного з ватажків Аль-Каїди  
  10:48 14-09-2009 -   На Сонці прискорився ядерний синтез  

ПАРТНЕРИ



Знайомства
Загрузка
Погода у Львові
Загрузка
Новини

РЕКЛАМА

Современное коммерческое обозрение "Респект"
ЕСКУЛАП: Лучше быть здоровым и богатым
Новини шоу-бізнесу
Каталог статтей
Останні надходження
Публикации
Карта сайта
Карта сайта 1
Карта сайта 2
Карта сайта 3
Карта сайта 4
Карта сайта 5
Карта сайта 6
Карта сайта 7
Карта сайта 8
Карта сайта 9
Карта сайта 10
Карта сайта 11
регистрация доменов reg.ru


Breeders Cup Betting
www.sportsbook.com/horses/ - everybody bets on horses at sportsbook.com
 

Перша сторінка  » 
В пам'ять про совість української журналістики
Юлія СОКИРКА, ПОСТУП
 
16 вересня в усьому світі вшановують пам'ять українського журналіста Георгія Гонгадзе – символу свободи слова, чиє коротке, але яскраве життя обірвалося дев’ять років тому. За стільки років ні Генеральна прокуратура, ні вище керівництво країни не спромоглося поставити крапки в цій ганебній для держави справі, і сміливо подивитися у вічі його близьких, де безмовно застигли запитання «хто і навіщо забрав у них Гію?»

Українське суспільство чекає на розкриття цієї резонансної кримінальної справи, за якою стоїть не лише жахливе вбивство професійного журналіста, але намагання придушити таким чином залишки свободи слова в Україні.
Детальніше>>

Погляд  » 
УПЦ КП та УПЦ МП можуть розпочати діалог. Коментарі
 
Непрості відносини Української православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП) і Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) зрушилися з мертвої точки. УПЦ КП заявила про свою готовність почати діалог з Московським патріархатом.

У понеділок, 14 вересня, Священний синод Київського патріархату створив робочу групу для діалогу з УПЦ МП. Це відбулося після того, як синод УПЦ МП ухвалив рішення вести переговори з Київським патріархатом і Українською автокефальною православною церквою (УАПЦ). «Ми вважаємо, що створення робочої групи УПЦ МП щодо підготовки діалогу з УПЦ КП відкриває шлях до подолання розділення українського православ'я», - йдеться у рішенні синоду Київського патріархату.
Детальніше>>

Поступ у Львові  » 
У Львівській облраді відбулось переформатування політичних сил
 
Першим заступником голови Львівської облради став бютівець Роман Ілик, заступником голови обрано свободівця Петра Колодія. Про результати таємного голосування повідомила в. о. голови тимчасової лічильної комісії Мирослава Костюк під час сесії Львівської облради 15 вересня.

З її слів, отримали бюлетені та взяли участь у голосуванні 107 депутатів, 7 бюлетенів визнані недійсними. За обрання Ілика та Колодія на посади заступників проголосували 74 депутати, проти 19, утрималися – 7.

Обласна рада присвоїла обраним заступникам ранг держслужбовця.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Львівщина шукатиме в Італії кошти на противірусну терапію для хворих на гепатит В і С
   »  Львів’яни проголосують за найкращу каву
   »  Депутати Львівщини просять Польщу не висловлювати територіальних претензій до України
   »  У місті Лева функціонує 22 заклади позашкільного виховання
Поступ з краю  » 
Бюджет під вибори, чи для країни?
 
Кабінет Міністрів України затвердив проект Державного бюджету на 2010 рік. Відповідне рішення було ухвалено у понеділок, 14 вересня на позачерговому засіданні Кабміну. Виконуючий обов`язки міністра фінансів Ігор Уманський після засідання Кабміну на брифінгу повідомив журналістам, що після затвердження проекту Держбюджету основні його показники залишилися на колишньому рівні, проте документ буде відредагований з урахуванням результатів обговорення, зокрема, буде уточнено перерозподіл коштів.

Він відзначив, що витрати бюджету в 2010 році становитимуть 324 млрд. грн., обсяг надання кредитів - майже 12 млрд. грн. і 4,5 млрд. грн. – обсяг повернення кредитів.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Голова КС заявляє, що для звинувачень про змову суду з Ющенком немає підстав
   »  ЄБРР розгляне виділення «Нафтогазу» $300 млн. на закупівлю газу в листопаді
   »  Населення України продовжує скорочуватися
Поступ у світі  » 
Підведено попередні підсумки президентських виборів в Афганістані
 
В Афганістані 16 вересня були підведені попередні підсумки президентських виборів, повідомляє агентство Reuters. Діючий президент Афганістану Хамід Карзай набрав 54,6 відсотка голосів, його основний суперник екс-міністр закордонних справ Абдулла Абдулла - 27,8 відсотка. Явка на виборах склала 38,7 відсотка.

Набраних Карзаєм голосів достатньо для перемоги в першому турі, проте, відзначає агентство, для того, щоб результати підрахунку бюлетенів були визнані офіційними, необхідне схвалення незалежної комісії, що розслідує випадки фальсифікацій. Ця комісія вже закликала провести перерахунок бюлетенів з десятої частини виборчих ділянок.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Європарламент затвердив Баррозу на другий термін
   »  Барак Обама вирішив не зустрічатися з Далай-ламою
   »  Нащадки імператорів зажадали права обиратися в президенти Австрії
Політика  » 
Симоненко об'єднався з Медведчуком?
Мілан ЛЄЛІЧ, Олександр МИХЕЛЬСОН, «Главред»
 
«Нехай ліва твоя рука не знає, що робить права».

Цю заповідь Христову явно забули автори Декларації про об'єднання лівих сил, хоча «правої» руки у них наче й не повинно бути.

14 вересня Компартією України було заплановано урочисте підписання угоди про спільну участь лівих сил у президентських виборах. Саме було заплановано, бо підписи під відповідними документами поставили аж ніяк не всі сили, які вважають себе лівими. І саме у президентських виборах, оскільки аж ніяк не всі сили, бажаючі блокуватися з комуністами, розуміли цю домовленість так само, як її розуміли в КПУ.
Детальніше>>

Аналітика  » 
Чий «коник» прудкіший?
Майбутнє як вдала політтехнологія
Леся БАЛУЦЬКА, ПОСТУП
 
Центральна виборча комісія оголосила нарешті дату з якої офіційно стартує президентська передвиборча кампанія. Агітаційний бум мав би розпочатися 19 жовтня. Така дата відповідає новим термінам передвиборчого процесу, що згідно із внесеними змінами до закону про вибори скоротився із 120 днів до 90. Щоправда, на зазначені строки ніхто особливої уваги не звертає: щонайменше два місяці агітаційна компанія вже у повному розпалі і з наближенням офіційного дня все більше активізується. Усі хто намітив шлях до крісла глави держави тим чи іншим способом заявили про свої наміри й розпочали роботу з виборцями.
Детальніше>>

Точка зору  » 
Чому Мєдвєдєв учить Україну?
Данило МОКРИК, 4post.com.ua
 
Минулого тижня Кремль провів новий майстер-клас зі спілкування політичного лідера із своїм народом. Стаття Дмітрія Мєдвєдєва «Росія, вперед!» мала б стати для українських політиків уроком, який давно вже час вивчити.

Подібні майстер-класи Кремль регулярно проводить уже віддавна – ще з часів приходу до влади Владіміра Путіна. Саме він зробив національний пафос наріжним каменем своєї внутрішньої політики і побудував на ньому свій дискурс. Так ВВП досягнув основної мети будь-якого політичного лідера: надихнув суспільство гордістю за свою державу та націю.

У найкращих путінських традиціях цим пафосом просякнута й стаття Мєдвєдєва.
Детальніше>>

Тема  » 
Севастополь - столиця російських спецслужб
Денис ІВАНОВ, Севастополь, журнал «Главред»
 
Севастополь по праву можна назвати столицею російських спецслужб.

Завдяки перебуванню Чорноморського флоту в місті на формально-законних підставах працюють представники практично всіх розвідок сусідньої держави. Проте від своїх підопічних джеймс бондів Кремль вимагає не лише інформації про події з України. Через цих людей Москва хоче впливати і впливає на ситуацію на всьому Кримському півострові, і, зокрема, в самому Севастополі.

Тихе, спокійне місто біля моря. Саме таким вважають його місцеві жителі, саме таким бачать відпочивальники і численні гості.
Детальніше>>

Спорт-Поступ  » 
Ліга Чемпіонів. "Динамо" перемогло російський "Рубін"
champion.com.ua
 
Зізнатися чесно, давно не доводилося бачити настільки два різних тайми у одні грі, а тим більше на рівні Ліги чемпіонів. Якщо перший тайм "Динамо" й не провалило, то повністю програло "Рубіну". У другому ж таймі всі київські вболівальники отримали привід для шаленої радості не тільки від голів та позитивного рахунку, але й від гри команди Газаєва.

Весь перший тайм можна охарактеризувати одним словом – "нудьга". Задні лінії як "Динамо", так і "Рубіна" добре справлялися з атаками суперників. Так і вийшло, що боротьба точилася у найкращому випадку на підступах до штрафного майданчика.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Ліга Європи. "Брюгге" - "Шахтар" - 1:4
Пост-Factum  » 
Австралієць гвалтував рідну дочку протягом 30 років
 
Австралійцю, який впродовж 30 років гвалтував рідну дочку, поліція пред'явила офіційні звинувачення. Про це повідомляє у четвер, 17 вересня, мельбурнське видання Herald Sun.

Імена фігурантів кримінальної справи не називаються. За даними видання, житель Мельбурну почав гвалтувати свою 11-річну дочку в 1970-х роках минулого століття. Зараз обвинуваченому 60 років, потерпілій - 40 років. Джерела в поліції розповіли, що згвалтування припинилися тільки в 2007 році, після того, як потерпіла стала жити окремо від батьків.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Українець поступився туркові титулом найвищої людини світу
   »  Новини кіно
   »  Призначено режисера вампірського фільму ''Затемнення''
Кримінал  » 
На Волині ревнивий чоловік жорстоко вбив дружину
 
У селі Бубнів Володимир-Волинського району Волинської області чоловік убив дружину. Правоохоронці наголошують, що лише за останні два тижні це вже четверте побутове вбивство на Волині, скоєне на ґрунті ревнощів. Про це повідомили у ВЗГ УМВС у Волинській області.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  На Рівненщині брат вбив брата через гроші
КуПол: Новини  » 
Оперативні новини зі Львова
 
Оперативні новини зі Львова в режимі реального часу
Детальніше>>

  Читайте також
   »  У Львові в обмінниках долар зростає щогодини
   »  Комп'ютерний експерт
Сьогодні у світі  » 
Цікаві новини у світі
 
Цікаві новини у світі
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Президент Ізраїлю став ведучим телешоу
   »  Планета тварин
   »  Пес з'їв 17 предметів одягу
   »  Економічні новини
postup.in.ua  » 
Що пишуть про Україну західні ЗМІ
 
Що пишуть про Україну західні ЗМІ
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Взаємини між Росією і Україною є заплутаним клубком альянсів і кровної помсти
   »  Науковий всесвіт
   »  Учені знайшли на Землі місце з найчистішим небом
Робота та Кар'єра
Загрузка...
Загрузка...
Новини науки
Загрузка...
работа на дому
Поступ 1999-2002 рр. у попередній версії

Відео
Загрузка...

ШОВБІЗУА: Новини шоу-бізнесу
продажа ссылок, биржа ссылок

Партнери
 
 
 
 
   
 
Новини високих технологій   
 
НАТО: Львівський погляд   
Корейские запчасти на различные марки и модели со склада. Возможность установки на месте.   
 
Бензогенераторы, дизель-генераторы, закрытые паевые инвестиционные фонды    
 
   
   

Галицький інтелектуальний сепаратизм
   
 
   
Реклама
 
   
 
   
 
   
   
 
   
   
 
 

 
Керівник інтернет-проекту – Любомир Скочиляс
Адмініструється Суспільно-гуманітарним
консорціумом "Генеза"
тел.: (0322) 97-55-70, e-mail: consort@geneza.lviv.ua
Адреса в Інтернеті:
http://postup.brama.com
E-mail для реклами: cu_pol@yahoo.com
Сайт створений за сприяння Фонду розвитку ЗМІ посольства США в Україні
Думки, висловлені авторами матеріалів, є їх власною позицією і не обов'язково збігаються з позицією Посольства США в Україні