This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=308 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

{nocache:b8dea930647cf01def16e1b20c5b5506#0}
ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  26.11.2008 13:17:52 Юрій
  Інше
  Коли планується виплата заробітньої плати за жовтень місяць працівникам львівської залізниці? Адже вже кінець листопада, а навть авансу ніхто не отримав!
  Відповідь: Шановний п.Юрію! Повідомляємо Вас що, станом на 10.12.2008р. року заробітна плата за жовтень виплачена в повному обсязі.

  26.11.2008 13:08:42 Олена
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Доходи на 1 відправлений поїзд склали 434,4 грн., а витрати - 3228,9 грн. Тобто на 1 відправлений поїзд збитки складають 2794,5 грн. Цікава статистика! Для кого і для чого така відверта брехня. Порахуйте скільки пасажирів сідає тільки у Вишневому до Києва. Вартість квитка 3 грн. Отримуємо, що весь поїзд битком набитий людьми, їде з безквитковими пасажирами? Тоді що роблять ті контролери та охоронники, які стоять на турнікетах в м. Києві, та й по всіх станціях залізниці? Чи коли-небуть велась статистика по проданим квиткам з окремої станції в певний час, наприклад, з 6.30 до 8.00? Порахуйте скільки електричок було за цей час (відкиньте ел. підвищеного комфорту - туди людей не пускають)і ви хочете сказати, що це правдиві цифри? Коли в нашій країні почнуть менше брехати? Так от, працівники Укрзалізниці, якщо ви будете подавати такі цифри, то вам жити з кожним днем буде гірше і гірше. Тому що ви робите зло простим людям, якими ви є теж. І те, що вам затримують заробітну плату - зробили ви самі, тому що саме прості працівники і являються зачатком цієї брехні. Питання: Коли збільшать кількість електричок в час пік до станції Вишневе (Фастів)? Тільки не брешіть, що немає рухомого складу ел. поїздів.(ел.поїзд Київ-Вишневе весь час стоїть) Чи ви тримаєте гарні поїзди для того, щоб коли міністр накінець-то вирішить побачити в яких поїздах люди їдуть на роботу, то ви покажите парочку таких, як Київ-Вишневе. А потім дивуєтесь, чому ми всі так погано живемо. Так точно хтось бреше, що ви отримуєте велику зар.плату та вчасно.
  Відповідь: Шановна Олено Юріївно ! Наведені статистичні дані стосуються всієї Південно-Західної залізниці, а не окремо взятого напрямку чи дільниці, враховуючи поїзди денні, вечірні та нічні, населеність яких від 20 до 40%. За 10 місяців 2008 року залізницею перевезено 50,1 млн. пасажирів, з них платно - 28, 6 млн. та 21, 5 млн. - пільгових категорій. На даний час згідно чинного законодавства існує 24 пільгові категорії населення, які користуються залізничним транспортом. З початку року по Києво-Святошинському району (куди входить і ст.Вишневе) перевезено громадян пільгових категорій 741,9 тис. пас., компенсація від місцевих органів виконавчої влади склала 12%. Всього компенсація з початку року по залізниці за перевезення пільгових категорій пасажирів склала 40%. З 6-ї до 8-ї години ранку через станцію Вишневе курсує 14 електропоїздів приміського сполучення, реалізація квитків в обидва напрямки складає в середньому 400 шт., на 1 поїзд припадає близько 29 квитків. По закінченню ремонтних робіт та зарежимлення станції Вишневе буде переглянуто розкладу руху та кількість поїздів на даній дільниці.

  26.11.2008 12:39:26 Олена
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Ви пишете, що у зв"язку з нестачею вагонів неможливо збільшити кількість електропоїздів до станції Фастів. Цікаво, о 17.33 з Києва іде поїзд до Вишневого, потім він повертається назад до Києва і стоїть. А не дорого коштує українській залізниці утримувати ел. поїзд, який робить лише одну поїздку вдень? По-друге, часто чую по телевізору про нерентабельлість пригородних електропоїздів. Це чиста брехня. Тому що електропоїзди, які возять простих людей на роботу до Києва зверхприбуткові. Ви продаєте квитки, а люди не можуть ввійти в ту електричку! Навіть по техніці безпеки не можливо перевозити людей
  Відповідь: В зв"язку з реконструкцією станції Вишневе були відмінені приміські електропоїзди № 6076 та № 6077 сполученням Київ - Вишневе - Київ, в звязку з цим електропоїзд № 6074 Вишневе - Київ, прибуваючи на станцію Київ Пасажирський, стоїть до 21 год. та відправляється під № 6079 на станцію Фастів. Призначити додаткові електропоїзди на дільниці Київ - Фастів немає можливості, так як відсутня пропускна спроможність.

  26.11.2008 12:33:31 Петро
  Щодо роботи контролерів-ревізорів
  Здравствуйте. Меня интересует такой вопрос: "Ревизоры производили проверку электропоезда, при этом не было предъявлено предписания на проверку, при составлении актов в них не были указаны номера открытых листов. Акт был написан на провоз безбилетных пассажиров, при этом обьяснения с массажтров взяты не были, и еще в актах присутствуют некие ошибки. После разбора решили проводинков уволить." Скажите на основании таких вот актов можно ли увольнять проводников????
  Відповідь: Для виключення можливості зловживання службовим становищем з боку провідників пасажирських вагонів, які обслуговують МВРС, на залізниці існує штат ревізорів-інструкторів, які забезпечують функції контролю на залізничному транспорті відповідно до законодавства України, а саме: Кодексу України про адміністративні правопорушення, постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1997 року №252 «Про порядок обслуговування громадян залізничним транспортом», наказів Мінтрансзв’язку та Укрзалізниці. Провідників, які порушили свої посадові обов’язки, звільняють не на підставі актів ревізорів, а після рішень керівництва структурних підрозділів, прийнятих на проведених оперативних нарадах з участю цих провідників. Керівник структурного підрозділу має право розірвати контракт з провідником, якщо для цього є підстави передбачені цим контрактом.

  26.11.2008 11:53:53 Антоніна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  На залізничній станції "Біличі" закрили зручні низькі виходи на платформу. "Дбаючи" про пасажирів,керівництво зовсім забуло про людей похилого віку,людей з особливими потребами, дітей та інших, для кого тепер посадка у електричку перетворилась на екстремальну ситуацію, бо чистити сходи в снігопад ніхто не збирається.Багато років міст не ремонтувався,а в негоду він просто травмонебезпечний.Чому немає зручних підходів та входів-виходів на платформу залізничної станції "Біличі"?
  Відповідь: Повідомляємо, що для запобігання випадкам травматизму по ст. Біличі 30.10.2008 р. було проведено комісійну перевірку стану пішоходного мосту, пасажирських платформ, території станції за участю Голови селищної ради смт. Коцюбинське Садовського В.І. По результатах перевірки заплановані ремонтні роботи були виконані. Згідно з наказом начальника Київської дирекції залізничних перевезень по станції Біличі призначено закріплення за підприємствами залізниці для очищення від снігу та льоду пішохідного мосту та високої пасажирської платформи.

  26.11.2008 11:04:37 Юлія
  Інше
  Скільки цифр повинен мати код вантажовідправника та вантажоотримувача,хто і за якими правилами його призначає
  Відповідь: Шановна пані Юліє! На Ваш запит повідомляється. Відповідно до п. 3.5 Правил оформлення перевізних документів, затверджених наказом Мінтрансу від 21.11.2000 № 644 та зареєстрованих в Мін’юсті 24.11.2000 за № 863/5083, порядок кодування інформації у перевізних документах установлюється Укрзалізницею. Порядок надання коду відправникам та одержувачам вантажів встановлено Інструкцією по кодуванню вантажовідправників і вантажоодержувачів, яка затверджена розпорядженням Укрзалізниці від 29.04.2004 № ЦЗМ-18/740. Відповідно до Інструкції для кодування застосовується чотирьохзначний цифровий код, якій надається Єдиними технологічними центрами з обробки перевізних документів залізниць (ЄТехПД) після укладання договору "Про організацію перевезень вантажів і проведення розрахунків за перевезення та надані залізницею послуги". У випадку, коли вантажовідправник (вантажоодержувач) здійснює разову відправку (отримання) вантажу та сплачує належні залізниці платежі готівкою без укладання зазначеного вище Договору, йому надається код 2000. При перевезенні вантажів у міжнародному сполученні коди відправника та одержувача зазначаються відповідно до Додатку 12.5 СМГС. При цьому: код відправника заповнюється порядком, встановленим внутрішніми правилами залізниці відправлення, код одержувача – за вказівкою залізниці призначення. Перший заступник начальника Головного комерційного управління С.П. Алєнічев

  26.11.2008 10:16:02 Анна
  Пропозиції
  До Вашої уваги! ЗАТ "ЕРГО" є виробником електротехнічного обладнання: комплектні трансформаторні підстанції КТП1,2; КТПЖ; КТПГС; КТПОБ; в комплекті з трансформатором (ТМ, ТМЖ, ТСЗ,ОМС,ТМГ,ТМОБ) ; а також комірки серії КСО; дроселі. Виготовляєм нестандарті замовлення. Контакти: (044)520-97-07 (04472)5-39-71 (067)740-30-98 Анна. www.ergo.biz.ua Сподіваємось на Ваше співробітницство.
  Відповідь: З пропозиціями щодо постачання обладнання просимо звертатись безпосередньо на залізниці. Закупівля здійснюється залізницями відповідно до Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, затвердженого постановою КМУ від 17.10.2008 №921.

  26.11.2008 09:51:08 Елена
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Когда появится новое расписание движения электропоездов? Спасибо.
  Відповідь: Шановна Олено Григорівно! Розклад руху у пасажирському сполученні (як у дальньому, так і у приміському) розробляється терміном на рік та вводиться в дію наприкінці травня – початку червня кожного року. Зміни у розкладі руху (як оперативні, так і сезонні) здійснюються у межах діючого розкладу руху. Відповідно до Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України. п.33.3. Начальник вокзалу (станції) зобов’язаний забезпечити оперативне внесення змін до розкладу руху поїздів та інформацію про призначення додаткових поїздів шляхом оновлення інформації на стенді розкладу руху. Інформація про одноразові зміни в розкладі руху, призначення приміського поїзда на один рейс вивішується на окремих оголошеннях поруч зі стендом розкладу руху та в інших місцях.

  26.11.2008 09:20:18 Олег
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрий день! скажіть будьласка, коли буде запущена в дію станція "Лівий берег"
  Відповідь: У віповідності до розпоряджень КМУ від 10.12.2003 р. № 755-р та від 13.07.2004 р. № 490-р здійснюється будівництво залізнично-автомобільного мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві (з підходами) на залізничній дільниці Київ-Московький - Дарниця. Проектом будівництва передбачено виконання робіт по влаштуванню Березняківського шляхопроводу та будівництву нових 3-х високих пасажирських платформ на зупинці "Лівий берег" В даний час проводяться роботи по спорудженню платформи № 2. Згідно з вимогами правил техніки безпеки та правил виконання робіт вікрити зупинку електропоїздів до закінчення робіт неможливо. У відповідності з календарним графіком роботи по будівництву платформ повинні бути виконані в другому кварталі 2009 року.

  26.11.2008 09:16:26
  Інше
  Чи планує Укрзалізниця електрифікувати ділянку Вінниця-Гайворон? Чи планується створення дизельних депо по обслуговуванні дизель-поїздів у Вінниці і Гайвороні?
  Відповідь: Згідно з Програмою електрифікації залізниць України на 2008-2020 роки, електрифікація дільниці Гребінка – ст.ім. Шевченка Одеської залізниці запланована в 2016-2017 роках. Електрифікація дільниці ст. Шевченко – ст. Христинівка до 2020 року не передбачена.
1... 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 ...1034