This version of the page http://www.ngo.donetsk.ua/ukrsociety/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-17. The original page over time could change.
Портал неполітичних новин NGO.DONETSK.UA

Мода на буккросинг дісталася України

Київ  мода  книги  Україна  
Коментарі (0)
Столичні студенти та офісні службовці захопилися новою грою: буккросинг - передача книг незнайомцям. Як пише тижневик Корреспондент, це можливість читати книги безкоштовно і знайти нових друзів. Світовий рух буккроссер - практика залишати книгу в громадському місці, щоб інші знайшли її і прочитали, а потім у свою чергу залишили ще десь, - докотилася до української столиці, пише Корреспондент.

Вчені відкрили саркофаг Ярослава Мудрого

П`ятниця, 11 вересня, 14:34
У Софійському соборі у Києві відкрили саркофаг, де зберігаються останки князя Ярослава Мудрого, який помер тисячу років тому. Науковці планують провести аналіз кісток на ДНК. Саркофаг зараз стоїть напіввідкритий і порожній. Як пояснили працівники музею, останки київського князя, які зберігаються в дубовій домовині, забрали на дослідження.
Україна  археологія  вчені  історія  
Коментарі (0)

У Києві створять туристичну поліцію

П`ятниця, 11 вересня, 14:32
У Києві планують створити туристичну поліцію, яка здійснюватиме нагляд за правильним паркуванням туристичних автобусів, контролюватиме наявність ліцензій в екскурсоводів на проведення екскурсій, а також наглядатиме за пам`ятками культури тощо. Відповідний проект рішення ухвалила постійна комісія Київради з питань культури і туризму.
Україна  туризм  Київ  
Коментарі (0)

Через кризу українки стали частіше одружуватися з іноземцями

П`ятниця, 11 вересня, 14:29
Криза змушує українських жінок брати курс на Захід. Перспективу для себе вони дедалі частіше бачать не в роботі за кордоном, а в заміжжі. Знайти заморського чоловіка цього року забажали майже в 1,5 рази більше жінок, ніж торік.
Україна  гроші  економічна криза  жінка  чоловік  
Коментарі (0)

Ветерани спецслужб оцінили можливість війни між Україною та Росією

Четвер, 10 вересня, 15:14
Ветерани українських та російських служб відкидають можливість війни між Україною та Росією. Про це вчора у Києві під час круглого столу на тему Чи можлива війна між Україною і Росією заявили колишні генерали спецслужб двох країн, голова міжнародного фонду Національної і міжнародної безпеки при Державній думі Росії Леонід Шершнєв і почесний голова об'єднання ветеранів розвідки України, у минулому заступник голови СБУ Олександр Скіпальський. "Я вважаю тему, постановку питання про війну між Росією та Україною, провокаційною", - сказав Шершнєв.
Україна  Росія  війна  НАТО  СБУ  
Коментарі (0)

За продаж алкоголю підліткам пропонують ввести кримінальну відповідальність

Четвер, 10 вересня, 15:10
Депутати пропонують ввести штрафи за продаж алкоголю і тютюну особам, що не досягли 18 років.
Україна  алкоголь  Верховна Рада  діти  торгівля  
Коментарі (0)

Україна завоювала найпрестижніший міжнародний трофей у стрітболі (ФОТО)

Четвер, 10 вересня, 15:07
6 вересня 2009 року чоловіча збірна команда України зі стрітболу вперше в історії національного стрітболу завоювала золоті нагороди Міжнародного кубку з вуличного баскетболу «MOSCOW OPEN» (неофіційна континентальна першість) – найпрестижніший міжнародний трофей у цьому виді спорту. Найкращим снайпером змагання та заслуженим MVP-гравцем став безумовний лідер українців — Тимур Арабаджи (Харків). На змаганнях були представлені збірні 16 європейських країн, а також збірна Сполучених Штатів Америки.
Україна  спорт  Росія  
Коментарі (0)

Росія зробить ЧФ символом дружби з Україною

Четвер, 10 вересня, 14:50
Спікер Ради Федерації РФ Сергій Миронов пропонує Україні об'єднатися навколо історії російського флоту. Україна та Росія можуть перетворити Севастополь і Чорноморський флот на символ співробітництва. До цього Україну закликав спікер Ради Федерації РФ Сергій Миронов. "Україну і Росію все-таки поєднує набагато більше, ніж роз'єднує, і сучасна Україна має не менше підстав, ніж сучасна Росія, пишатися героїчною обороною Севастополя під час Кримської війни, стійкістю і мужністю захисників морської фортеці", - відзначив політик.
Росія  Україна  Крим  
Коментарі (0)

Міносвіти перевірить документи першокурсників-пільговиків

Четвер, 10 вересня, 13:46
Міністерство освіти України з 10 вересня починає перевірку всіх вузів щодо достовірності посвідчень і меддовідок, які дають право абітурієнтам на вступ поза конкурсом. Про це повідомив Міністр освіти і науки Іван Вакарчук. Так, міністерство перевірить посвідчення про інвалідність, посвідчення дітей-сиріт, дітей шахтарів і чорнобильців, медичні довідки, надані абітурієнтами для позаконкурсного вступу. Перевірка буде здійснюватися із залученням представників прокуратури, Міністерства охорони здоров'я, Державної інспекції з навчальних закладів.
освіта  навчання  внз  Україна  
Коментарі (0)

В Києві з`явився фонтан бажань

Четвер, 10 вересня, 13:43
На стіні найдорожчого готелю Києва, який міститься на Михайлівській площі, з'явився фонтан бажань, повідомляє газета Сегодня. Оригінальний фонтан складається з 21-ї позолоченої чаші із зображенням переможної богині Ніки, пише видання.
Україна  культура  готель  
Коментарі (0)

Мешканці країн НАТО стурбовані політикою Росії щодо України (опитування)

Четвер, 10 вересня, 13:38
Серед громадян США та країн ЄС - союзників по НАТО - зростає занепокоєння у зв'язку із "поведінкою Москви щодо її сусідів". За даними опитування, більшість висловлюються за надання допомоги Україні та Грузії у сфері безпеки з боку ЄС, НАТО і США.
Україна  Росія  війна  опитування  
Коментарі (0)

Інтелігенція просить світ захистити Україну від зазіхань Кремля

Четвер, 10 вересня, 13:28
Українська інтелігенція закликала США, Велику Британію, Францію і Китай скликати міжнародну конференцію країн-гарантів Будапештського меморандуму для забезпечення гарантій безпеки України. Про це йдеться у відповідному зверненні української інтелігенції, яку підписали Юрій Андрухович, Оксана Забужко, В'ячеслав Брюховецький, Семен Глузман, Микола Жулинський, Василь Кремінь, Сергій Комісаренко, Мирослав Попович, Леонід Кравчук, Левко Лук'яненко тощо.
Юрій Андрухович  війна  Росія  Україна  
Коментарі (0)

Дешеві авіалінії набувають поулярності в українців, але закривають внутрішні рейси

Четвер, 10 вересня, 13:20
Подорожувати літаком – не лише швидко, безпечно, але й недорого, переконує українців перша низькобюджетна або так звана «low-cost» авіакомпанія, яка вже більше року працює на українському ринку. Мінімальна вартість квитка - 169 гривень плюс збір за оплату. Наскільки популярними стали за цей час дешеві авіаперевезення? Чи склали вони конкуренцію автобусам і поїздам? Які перспективи цього бізнесу в Україні? І наскільки популярні низько бюджетні авіакомпанії в країнах Євросоюзу?
Україна  гроші  аеропорт  літак  
Коментарі (0)

Що врятує газову галузь України?

Четвер, 10 вересня, 13:11
«Газову галузь України врятує лише державний підхід до організації системи газових господарств відповідно до вимог Закону України «Про трубопровідний транспорт»», - вважає колишній головний інженер Республіканського об'єднання «Укргаз» Михайло Васильович Мелець.
паливо  газ  гроші  Україна  
Коментарі (0)

Українське кіно в комі через неінтерес держави

Четвер, 10 вересня, 13:06
Кінематографісти України звернулися до влади з проханням зупинити процес нищення українського кіно, як вони кажуть. Відкритий лист до керівництва держави вони написали незадовго до того, як в Україні відзначатимуть день кіно.
Україна  кіно  фільм  гроші  
Коментарі (0)

Що професійно захистить державні інтереси в газовій галузі?

Четвер, 10 вересня, 13:03
Створення дочірнього підприємства НАК «Нафтогаз України» - ДП «Нафтогазмережі» забезпечить газівників в областях стабільною зарплатою і наведе лад у газовій галузі України. Експерти вважають, що Америка досягла свого світового лідерства на гребені нафтової хвилі. Україна на початку своєї незалежності мала шанс увійти до числа європейських лідерів за допомогою газового потоку. Ще б пак – наша країна має одну з найпотужніших газотранспортних систем в Європі, а по рівню газифікації ми взагалі займаємо перше місце. Проте, після 18 років з моменту прийняття незалежності, питання, пов'язані з газом, є одними з найболючіших для України.
Україна  газ  паливо  гроші  Росія  
Коментарі (0)

Титул Міс Україна - 2009 завоювала дніпропетровчанка (ФОТО)

Понеділок, 7 вересня, 14:16
У конкурсі "Міс Україна - 2009" перемогу отримала 20-річна жителька Дніпропетровська Євгенія Тульчевська.
Україна  мода  конкурс  
Коментарі (0)

СБУ розсекретила документи КДБ про Народний рух України

П`ятниця, 4 вересня, 14:59
Під час історичних слухань, що відбулися у Києві з нагоди 20-річчя Народного Руху України, було розсекречено архівні документи КДБ СРСР, зібрані наприкінці 80-х років минулого століття стосовно діяльності НРУ.
Україна  СБУ  історія  
Коментарі (0)

Долар на міжбанку наближається до позначки в дев`ять гривень

П`ятниця, 4 вересня, 14:22
Сьогодні, 4 вересня, торги на міжбанківському валютному ринку знову характеризуються зростанням курсу долара та євро.
Україна  гроші  банк  
Коментарі (0)

У Криму відбудуться перші в Україні тракторні перегони

Понеділок, 31 серпня, 14:48
Перші всеукраїнські тракторні перегони заплановано на початок вересня у Криму. Змагання пройдуть 5 вересня в балці Тубай у Сімферопольському районі під патронатом голови Верховної Ради Криму Анатолія Гриценка, повідомили у прес-центрі парламенту автономії.
Україна  змагання  Крим  
Коментарі (0)

В Україні зростає народжуваність

Понеділок, 31 серпня, 14:45
В Україні зростає народжуваність. Однак варто було б знизити смертність. Щороку в Україні майже 700 тисяч людей передчасно помирають від серцево-судинних хвороб, раку та СНІДу.
діти  Ющенко  президент  Україна  
Коментарі (0)
Архів

Популярні в розділі

  • по переглядах
  • |
  • по коментарях
  • Українок везли до Москви різати салати, а перетворили в секс-рабинь 4372 переглядів3 коментарів
  • Хрещення Русі може розколоти Україну 3078 переглядів18 коментарів
  • Британія вважає, що Україна наступна після Грузії 3068 переглядів35 коментарів
  • Крим може втратити автономію 2642 переглядів18 коментарів
  • МЗС України обурене коментарями Москви 2078 переглядів20 коментарів
  • "Динамо" під скандування "Грузія!" вдруге виграло у "Спартака" 1946 переглядів9 коментарів
  • Україну та Грузію мають терміново прийняти до НАТО 1731 переглядів19 коментарів
  • Росію покарають за спекуляції на мовних питаннях 1695 переглядів23 коментарів
  • Росіяни ще ніколи так не ненавиділи українців 1621 переглядів8 коментарів
  • Російські літаки на Грузію стартують з Криму? 1620 переглядів3 коментарів
  • Холодна зброя Путіна може обернутися проти нього 1566 переглядів5 коментарів
  • В Україні очікуються масштабні студентські страйки 1305 переглядів1 коментарів
  • На Україні й досі удаються до катування 1246 переглядів1 коментарів
  • УКРНЕТ - УКРАЇНСЬКИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ РОКУ 1127 переглядів0 коментарів
  • Севастополь навмисно русифікують 1121 переглядів9 коментарів
  • ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ЄДНАЄ МОЛОДЬ 1113 переглядів0 коментарів
  • Львівських підприємців масово відстрілюють 1104 переглядів1 коментарів
  • Росія робить все, щоб забрати Севастополь 1101 переглядів5 коментарів
  • ДИТЯЧА ПОРНОІНДУСТРІЯ УКРАЇНІЗУЄТЬСЯ 1088 переглядів1 коментарів
  • СБУ ВЖЕ ЧИТАЄ ВАШУ ПОШТУ 1073 переглядів2 коментарів
  • Британія вважає, що Україна наступна після Грузії 3068 переглядів35 коментарів
  • Росію покарають за спекуляції на мовних питаннях 1695 переглядів23 коментарів
  • МЗС України обурене коментарями Москви 2078 переглядів20 коментарів
  • Україну та Грузію мають терміново прийняти до НАТО 1731 переглядів19 коментарів
  • Хрещення Русі може розколоти Україну 3078 переглядів18 коментарів
  • Крим може втратити автономію 2642 переглядів18 коментарів
  • "Динамо" під скандування "Грузія!" вдруге виграло у "Спартака" 1946 переглядів9 коментарів
  • Севастополь навмисно русифікують 1121 переглядів9 коментарів
  • Росіяни ще ніколи так не ненавиділи українців 1621 переглядів8 коментарів
  • Українське кіно є геніальним, але ця геніальність нікому не потрібна 699 переглядів7 коментарів
  • Проект польської міжнародної допомоги у 2007 р 309 переглядів5 коментарів
  • СТАТЬЯ, КОТОРАЯ ВЫИГРАЛА НА КОНКУРСЕ «Я - УКРАИНЕЦ!» 820 переглядів5 коментарів
  • Росія робить все, щоб забрати Севастополь 1101 переглядів5 коментарів
  • Крим хоче вийти зі складу України 456 переглядів5 коментарів
  • Холодна зброя Путіна може обернутися проти нього 1566 переглядів5 коментарів
  • Атамана російських козаків не пустили в Україну. А хто його чекав?... 351 переглядів4 коментарів
  • Українок везли до Москви різати салати, а перетворили в секс-рабинь 4372 переглядів3 коментарів
  • Українців поменшало на сто тисяч 818 переглядів3 коментарів
  • Російські військові відкрили вогонь в акваторії Чорного моря 531 переглядів3 коментарів
  • Російські літаки на Грузію стартують з Криму? 1620 переглядів3 коментарів

Хмара тегів

президент Росія історія культура готель Верховна Рада аеропорт літак туризм діти Україна СБУ Крим банк фільм Київ жінка гроші торгівля конкурс кіно паливо археологія газ війна освіта економічна криза алкоголь чоловік спорт НАТО Ющенко мода змагання опитування Юрій Андрухович книги навчання вчені внз
Новини RedTram
Загрузка...

Мета новини

Мета новости...

Новини Readme

Новини MarketGid

Загрузка...

Новини кіно

Загрузка...
Всі новини
Погода, Новости, загрузка...

Робота

Загрузка...
Загрузка...

Новини ТБ

Загрузка...
Всі новини

Кіноафиша

Загрузка...