« »

Лікарі Насті Овчар задоволені темпами її одужання

03 Червня 2005 20:40

Лікарі Насті Овчар задоволені темпами одужання дівчинки, проте ще не готові назвати дату її виписки з лікарні. Про це телефоном із Бостона працівникам Міжнародного фонду «Україна 3000» розповіла мама дівчинки Ольга Овчар, яка постійно перебуває біля доньки. 

За словами пані Ольги, 2 червня лікарі Насті провели нараду щодо подальшого лікування дівчинки. Вони вирішили, що в лікарні вона пробуде ще не менше одного місяця. Цього ж дня її перевели із реанімаційної палати в палату для оздоровлення.

Мати Насті Овчар розповіла, що дочка почувається добре, у неї з’явився апетит. Із допомогою матері дівчинка вже може ходити. Вона багато спілкується з людьми, які приходять її провідати, а маму весь час розпитує про батька і про сестричку Люду, які перебувають в Україні. 30 травня Люді виповнилося два роки і Настя сумує, що не може відсвяткувати це свято разом із нею.

Працівники Фонду передали матері та доньці вітання від Катерини Ющенко, яка очолює наглядову раду Фонду.

П’ятирічна Настя Овчар уже більше двох місяців перебуває в Бостонському опіковому центрі, куди потрапила після того, як винесла з пожежі у своєму будинку молодшу сестричку.

Версія для друку



10 Вересня 2009
Катерина Ющенко отримала нагороду Х конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея 2009»
«Ідеальний» профіль громадського діяча року визначався наступними факторами: соціальна спрямованість, лобіювання інтересів галузі, формування іміджу галузі, впровадження інновацій, авторитет. На думку діячів фарміндустрії, діяльність пані Катерини Ющенко найбільше відповідає визначеним критеріям. »»

9 Вересня 2009
Голова Правління Фонду «Україна 3000» Олександр Максимчук взяв участь у відкритті Днів українського кіно в Мюнхені
Після закінчення урочистої церемонії відкриття фестивалю присутні переглянули стрічку Кіри Муратової «Короткі зустрічі». »»

9 Вересня 2009
Представники Фонду «Україна 3000» взяли участь у презентації підручника «Корпоративна соціальна відповідальність» у рамках ХVI Форуму видавців у Львові
»»

8 Вересня 2009
Представники Фонду «Україна 3000» взяли участь у передконгресному симпозіумі дитячих неврологів, що пройшов у Трускавці
»»

7 Вересня 2009
Катерина Ющенко відвідала Польський інститут національної пам’яті
»»

7 Вересня 2009
Катерина Ющенко побувала в бібліотеці Варшавського університету
»»


  







 
© 2001-2009
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Діючі конкурси і програми

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua