This version of the page http://www.blitz-press.com.ua/rules/pravila-podpiski (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-16. The original page over time could change.
Правила подписки — Агенство по доставке и подписке "Блиц-Пресс"
Перейти к содержимому. Перейти к навигации

Агенство по доставке и подписке "Блиц-Пресс"

  • Карта сайта
  • Доступность
  • Контакт
Sections
  • Каталог изданий
  • Рейтинг изданий
  • Ваш заказ
Телефон горячей линии 8-800-501-73-90
звонки по Украине – бесплатно
Вы здесь: Главная Оформить подписку
навигация
 

Правила подписки

ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ ПЕРЕДПЛАТИ

 


Оформлення передплати on-line

Для оформлення передплати необхідно зателефонувати до філії Агентства передплати та доставки «Бліц-Преса» або за телефоном гарячої лінії 8 800 501 73 90. Наш фахівець запропонує Вам заповнити спеціальний бланк заявки або заповнить його самостійно, дотримуючись Ваших вказівок. Просимо вказувати всі відомості, необхідні для заповнення заявки. Перевірте, будь ласка, правильність даних, внесених до заявки, зокрема адресу доставки та відповідального за отримання преси.

За заявкою Вам протягом одного дня буде виставлено рахунок. За Вашим бажанням його може бути доставлено до офісу або надіслано факсом. Під час одержання рахунку перевірте адресу, найменування видань і передплатні періоди. У разі виявлення розбіжностей або неточностей звертайтеся до філії, що Вас обслуговує. Ваш менеджер внесе до рахунку необхідні зміни.

Оплачуйте тільки правильно виставлені рахунки. Просимо Вас оплачувати рахунок протягом трьох днів, інакше доставку передплаченого Вами видання ми не гарантуємо. Оплачуючи рахунок, Ви тим самим підтверджуєте вказані у ньому дані та погоджуєтесь з умовами передплати (адреса, найменування одержувача, вид доставки, найменування і мова видання тощо).

Не можна користуватися одним і тим самим рахунком для повторної оплати і у такий спосіб самостійно подовжувати період передплати.

Оплативши правильно виставлений рахунок, Ви стаєте нашим передплатником.

Якщо Ваше підприємство знаходиться в населеному пункті, де немає філії Агентства передплати та доставки «Бліц-Преса», можлива незначна затримка доставки рахунку. Про неї менеджер повідомляє заздалегідь.

У цьому Каталозі вказано вартість передплати на видання та комплекти.

Строки відкриття передплати

Передплату оформлюють на строки, зазначені в Каталозі. Мінімальний передплатний період — один місяць, максимальний — 12 місяців!

Для оформлення передплати на наступний передплатний місяць необхідно подати заявку:

на передплату з кур’єрською доставкою:

• за 68 днів до початку передплатного місяця — (12-а кат.);

• за 50 днів до початку передплатного місяця — (11-а кат.);

• за 37 днів до початку передплатного місяця — (1-а кат.);

• до 2-го числа поточного місяця — (2-а кат.);

• до 7-го числа поточного місяця — (3-я кат.);

• до 12-го числа поточного місяця — (4-а кат.);

• до 17-го числа поточного місяця — (5-а кат.);

• до 23-го числа поточного місяця — (6-а кат.)

залежно від обраного Вами видання.

На видання Видавництва «Бліц-Інформ» слід подати заявку до 17-го числа поточного місяця;

на передплату з поштовою доставкою (тільки власні видання Видавництва «Бліц-Інформ») – оплативши виставлений рахунок до 1-го числа поточного місяця.

Передплатним місяцем слід вважати місяць виходу видання, заявлений видавцем. Для видань із мінімальним передплатним періодом більше одного місяця місяцем початку передплати слід вважати перший місяць передплатного періоду.

ВИСТАВЛЕНИЙ РАХУНОК СЛІД ОПЛАТИТИ ПРОТЯГОМ 3 (ТРЬОХ) БАНКІВСЬКИХ ДНІВ, ВКЛЮЧАЮЧИ ДЕНЬ ВИСТАВЛЕННЯ РАХУНКУ.

У разі недотримання умов оплати передплата на зазначений у рахунку період не здійснюється і може бути оформлена тільки на наступний за ним.

Оформлення передплати з поштовою доставкою здійснюють тільки на власні видання Видавництва «Бліц-Інформ». Передплатні ціни на видання, зазначені в Каталозі, можуть змінюватися з причин, що не залежать від Агентства передплати та доставки «Бліц-Преса». Дійсними цінами є ті, що зазначені в рахунку на оплату передплати.

Доставка

Ви можете обрати один із двох видів одержання видань Видавництва «Бліц-Інформ»:

доставка кур’єром;

доставка через підприємства зв’язку — поштою.

Для видань інших видавництв слід оформлювати передплату тільки з кур’єрською доставкою.

Передплату з кур’єрською доставкою може бути оформлено лише в тих населених пунктах, які обслуговують кур’єри.

Агентство передплати та доставки «Бліц-Преса» гарантує якість доставки і належні умови зберігання видань.

Видання доставляють у робочі дні з 8 год до 16 год на робочі місця передплатників. Кур’єрську доставку на домашні адреси та абонентські скриньки не здійснюють. Видання вручають під підпис із зазначенням прізвища вказаної в заявці відповідальної особи. Вручення преси охороні, вахтерам або іншим особам здійснюють тільки на підставі письмової заяви від передплатника (яку складають під час оформлення передплати, окремим листом або на бланку-заявці).

Іноземні видання ввозять в Україну через кордон, що значно збільшує строки їхньої доставки передплатникам у зв’язку з оформленням додаткових документів і проходженням митного контролю.

Якщо Ви не отримали передплачені видання, про причини можна дізнатися у філії Агентства передплати та доставки «Бліц-Преса» від фахівця з кур’єрської доставки.

Доставку видань у районних центрах здійснюють один раз на тиждень — по понеділках.

Передплата з доставкою поштою (тільки для видань Видавництва «Бліц-Інформ») може бути оформлена на будь-яку поштову адресу в будь-якому населеному пункті України. Доставку в регіонах здійснюють підрозділи УДППЗ «Укрпошта». Якщо у Вас виникають питання, звертайтеся до свого поштового відділення або до філії, що оформила передплату.

Укладання договору на передплату

Ви можете укласти договір на передплату, скориставшись типовим договором, який Вам нададуть у філії. Після закінчення строку дії договору на Вашу вимогу у філії Вам видадуть акт виконаних робіт.

Податкові накладні

Якщо Вам потрібна податкова накладна, то в спеціальній графі бланку-заявки обов’язково вкажіть про це та внесіть необхідні дані на підставі свідоцтва платника податку.

Виписку податкових накладних здійснюють у філіях Агентства передплати та доставки «Бліц-Преса».

Просимо Вас замовляти податкові накладні вчасно (під час оформлення передплати). За довідками звертайтеся до філії Агентства передплати та доставки «Бліц-Преса».

Участь в акціях, що заохочують до передплати та (або) рекламують її

Передплатники через філії Агентства передплати та доставки «Бліц-Преса» беруть участь у розіграшах призів та заявлених акціях.

Відповідно до договорів, укладених з українськими видавцями, на тих, хто оформив передплату через Агентство передплати та доставки «Бліц-Преса», поширюються всі опубліковані у цих виданнях умови заходів, що заохочують до передплати та (або) рекламують її.

Переадресація передплати

Передплатники, які хочуть змінити умови кур’єрської доставки через зміну адреси одержувача або осіб, відповідальних за одержання видань, мають повідомити про це фахівця з кур’єрської доставки філії Агентства передплати та доставки «Бліц-Преса» за 7 днів до виходу видань (у разі переадресації у межах однієї філії). Інакше Агентство передплати та доставки «Бліц-Преса» не гарантує доставку видань за новою адресою у встановлений строк. Для цього необхідно надіслати факсом або передати через кур’єра лист про зміну адреси доставки.

Необхідний бланк можна взяти у кур’єра або оформити лист у довільній формі. У ньому слід вказати номер рахунку, стару адресу, нову адресу та новий телефон. Бланк або лист необхідно підписати та завірити печаткою підприємства (для організацій) чи просто підписати (для фізичних осіб).

Просимо Вас вказувати усі необхідні відомості, у тому числі всі номери рахунків (якщо їх кілька), за якими оплачено передплату і які необхідно переадресувати. Від цього залежатиме збереження видань і своєчасність їх доставки.

Якщо виникла потреба зміни виду доставки (з кур’єрської на поштову), Ви повинні надіслати на адресу філії лист із зазначенням точної поштової адреси (поштовий індекс, місто, вулиця, номер будинку, номер квартири чи кімнати або номер абонентської скриньки) за місяць до наступного передплатного періоду.

У випадку зміни назви підприємства, якому доставляють видання, потрібно надати лист (бланк), що містить стару й нову назви організації, скріплений підписами відповідальних осіб і завірений двома печатками.

Якщо Ви оформили передплату з поштовою доставкою (тільки на видання Видавництва «Бліц-Інформ»), то для переадресації Вам необхідно звернутися до філії Агентства передплати та доставки «Бліц-Преса» для одержання поштового абонемента. На підставі пред’явленого поштового абонемента і письмової заяви відділ доставки поштового відділення оформить переадресацію. Переадресація є платною послугою.

Побажання та пропозиції

В Агентстві передплати та доставки «Бліц-Преса» існує централізована система розгляду всіх питань та пропозицій у найкоротші строки.

Якщо Ви оформили передплату з поштовою доставкою, повідомити про порушення можна до відділу обліку Агентства передплати та доставки «Бліц-Преса» за телефонами: (044) 205-51-03, 205-51-24.

Якщо Ви оформили передплату з кур’єрською доставкою, подати пропозицію чи повідомити про порушення можна:

для київських передплатників — до відділу кур’єрської доставки Київської філії за телефонами: (044) 205-51-71, 205-51-25;

для передплатників інших філій — за номером гарячої лінії 8 800 501 73 90 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні).

Претензії щодо недоставки або неповної доставки видань приймаємо протягом місяця від дня їх неотримання після виходу друком.

Претензії передплатників щодо поліграфічного браку приймають протягом чотирьох днів після одержання видань. Видання може бути замінено за дотримання таких умов:

  воно не повинно містити позначок та записів передплатника;

воно не повинно мати будь-яких ушкоджень, зроблених передплатником;

видання повинно мати той вигляд, який воно мало під час одержання.

У разі невиконання перелічених умов заміну ушкодженого видання не здійснюють.

Будь-які Ваші побажання та пропозиції з питань передплати та доставки приймаємо за телефоном гарячої лінії 8 800 501 73 90 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні).

Анулювання передплати

Анулювання передплати з кур’єрською доставкою здійснюють тільки на період, на який можна оформити передплату (див. «Строки відкриття передплати»).

Анулювати передплату можна тільки на весь мінімальний передплатний період відповідного видання.

Якщо з будь-яких причин Вам необхідно анулювати передплату (крім передплати з поштовою доставкою) і одержати залишок раніше сплаченої суми, це можна зробити у такий спосіб. Подати до відділу обліку Агентства заяву на ім’я директора Агентства передплати і доставки «Бліц-Преса» з проханням анулювати передплату. У заяві необхідно вказати Вашу адресу та банківські реквізити, номер рахунку-фактури, відповідно до якого було зроблено оплату, видання, на які Ви бажаєте анулювати передплату, причини анулювання. Лист необхідно підписати й завірити печаткою (для організацій).

Заяву передають через кур’єра філії або надсилають поштою за адресою: 02094, м.Київ, вул.Сергієнка, 18, Агентство передплати та доставки «Бліц-Преса», кімн.211, відділ обліку.

Повернення грошей, перерахованих за передплату, що її анулюють, здійснюють протягом 20 днів від дня надходження заяви (стосується тільки видань Видавництва «Бліц-Інформ»). Гроші повертають лише за ті місяці, на які зроблено анулювання. Агентство передплати та доставки «Бліц-Преса» залишає за собою право утримувати із суми, яку повертають, вартість робіт за цією операцією. Повернення грошей здійснюють тільки за безготівковим розрахунком протягом 20 робочих днів з дня отримання заяви у відділі обліку.

Якщо Ви оформили передплату з поштовою доставкою (стосується тільки видань Видавництва «Бліц-Інформ»), то анулювання передплати не проводять, відповідно до договору ДП «Преса» з Видавництвом. Крім того, передплату з доставкою поштою неможливо переоформити на інший вид доставки або на інше видання.

Абонементи передплатників беруть участь у розіграші призів.

Повернення грошей за анульовану передплату на видання інших видавництв здійснюють після повернення коштів від інших видавництв на розрахунковий рахунок Агентства передплати та доставки «Бліц-Преса».

Вихід видань

Видання повинні виходити друком відповідно до заявленої періодичності. Якщо кількість місяців у передплатному періоді перевищує кількість заявлених номерів у цьому періоді (наприклад, 1 раз на 2 міс., 2 рази на 3 міс., 4 рази на 6 міс. тощо), то заявлена кількість номерів повинна вийти після закінчення мінімального передплатного періоду (відповідно 2 міс., 3 міс., 6 міс.). При цьому в рахунку місяці невиходу видань закріплюють за останнім місяцем мінімального передплатного періоду незалежно від реального місяця виходу номерів видання.

На жаль, не всі видавці дотримують заявленої періодичності виходу видань. Зокрема, це стосується спеціалізованих російських видань (вузькопрофільних, галузевих, академічних, маркетингових та рекламних). Ці видання користуються попитом, і ми змушені включати їх до Каталогу. Попереджаємо Вас про можливі порушення періодичності виходу таких видань. Усю відповідальність за несвоєчасний вихід видань несуть їх видавці.

У випадку невиходу видань, після закінчення передплатного періоду, видавці у встановлений строк зобов’язані повернути гроші Агентству за видання, що не вийшли. Строки повернення грошей становлять від одного до трьох місяців по закінченні півріччя, у якому було оформлено передплату (для деяких російських видань). Агентство повертає гроші передплатникам відразу після повернення грошей видавцем.

Вихід спареного номера закріплюють (у рахунку) за першим місяцем періоду, що об’єднується. При цьому такий номер повинен вийти після закінчення періоду передплати на спарені номери. Закріплення за першим місяцем періоду передплати здійснюють для своєчасного надання замовлення видавцеві. При незапланованому об’єднанні номерів видавець має право враховувати спарений номер за сумарною вартістю передплати на це видання в об’єднаному періоді.

Відповідальність

Усю матеріальну та моральну відповідальність за несвоєчасний вихід друком, спарені номери, невихід номерів, зміну періодичності виходу, обсягу й ціни видань несуть їх видавці. Вони зобов’язані розглядати скарги передплатників з цих питань, враховуючи їх права.

У випадку ліквідації редакції або невиходу видань повернення коштів передплатникам здійснюють тільки після повернення цих коштів Агентству передплати та доставки «Бліц-Преса».


Powered by Plone CMS, the Open Source Content Management System

Этот сайт соответствует следующим стандартам:

  • Секция 508
  • WCAG
  • Валидный XHTML
  • Валидный CSS
  • Доступен в любом браузере