This version of the page http://www.arma-motors.kiev.ua/news.php?lang_id=1&id=48 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-16. The original page over time could change.
Новости
офiцiйний дилер Renault в Українi
МЕНЮ САЙТА
Увага! Перші RENAULT KOLEOS вже у продажу!
Renault Koleos/Рено Колеос зручний, простий в експлуатації і здатен подолати будь-які перешкоди. Характерні експресивні лінії поєднують в собі стиль позашляховика і динамізм, запозичений у хетчбека. Завдяки невеликим розмірам й інтуітивному розміщенню органів керування, він легкий в управлінні для кожного водія.
На відміну від автомобілів, створених для їзди більшою мірою по бездоріжжю, Renault Koleos/Рено Колеос оздлоблено обладнанням, що забезпечує комфорт керування у  міських умовах: ключ-карта «вільні» руки, передній та задній парктронік, автоматичний двухзональний клімат-контроль. Універсальність і практичність Koleos/Колеос підкреслюється задніми дверима з подвійним відкриванням, а також автоматичним складанням сидіння другого ряду.
Багатофункціональний автомобіль Renault Koleos/Рено Колеос забезпечує найвищий рівень комфорту й безпеки як на міських дорогах, так і на автомобільних трасах чи на бездорожжі. Він оздоблений повноприводним шасі, розробленим альянсом Renault-Nissan. Режим приводу 4х2 або 4х4 автоматично керується системою "All mode 4x4-I", яку було вперше  використано Nissan на новому X-Trail. Окрім цього, вибір режиму 4х2 или 4х4 можна використовувати вручну.
Renault Koleos, із бензиновим двигуном 2,5 л, який розвиває 170 л.с., готовий до подолання будь-яких перешкод. Цей автоомобіль пропонується із 6-ступінчатoю механічною коробкою передач або ж з безступінчатим варіатором. Як й інші моделі легкової гами Renault, Koleos має кращі у своєму сегменті характеристики в області активної та пасивної безпеки. Режим повного приводу підсилює активну безпеку, корегуючи втрату зчеплення ще до активації системи курсової стійкості.
Renault Koleos/Рено Колеос доступний у 4-х комплектаціях, а за рахунок широкої гами аксесуарів може бути скомплектований індивідуально. На автомобіль разповсюджується гарантія 3 роки або 100 000 км. Ціна кросовера 4х4 вражає! Дізнавайтесь у спеціалістів відділу продажу Арма Моторс за тел.490-23-00!
Записатися на тест-драйв можна за тел. (044)490 23 00. До того ж 5-7 грудня на території салону Арма Моторс (вул.Нагірна, 47) відбудеться День Відкритих Дверей для усіх, кому цікавий Рено Колеос, а також усі інші новинки модельного ряду Renault.
НОВИНИ
2009-09-08
Добрі новини для тих, хто ще вагається!
подробиці
2009-08-17
Спеціальна пропозиція!
 На цілий ряд автомобілів зі складу Арма Моторс діє спеціальна пропозиція
подробиці
2009-07-27

Спеціальна пропозиція для власників автомоблів Renault Kangoo та Renault Symbol

подробиці

ПОШУК

Copyright © Arma motors 2007
Design by Olga Levchenko
04107 Київ, вул. Нагiрна, 47
+38 044 490 23 00