This version of the page http://www.arma-motors.kiev.ua/news.php?lang_id=1&id=42 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-16. The original page over time could change.
Новости
офiцiйний дилер Renault в Українi
МЕНЮ САЙТА
Річниця RENAULТ на Арма Моторс!
12 вересня 2001 року, тобто рівно сім років тому, компанія Вікінг Моторз вперше виставила для продажу у своєму салоні автомобілі RENAULТ.На той час Вікінг Моторз успішно продавали автомобілі VOLVO в Україні вже протягом восьми років. Розширивши сітку брендів, компанія перейшла від автомобілів виключно преміум сегменту до ринку більш доступних автомобілів. До речі, компанія RENAULТ сама запропонувала Вікінг Моторз бути власним дилером, з огляду на добру репутацію компанії на ринку України.
RENAULТ давно зберігає статус автомобільної марки №1 в Європі на загальному ринку легкових і комерційних авто. Просування цього бренду в Україні, донесення до українського покупця цінностей RENAULТ: безпеки, якості і доступності - стало для співробітників Вікінг Моторз професійним і особистим кредо.
Набагато пізніше, у 2006-му, для зручності своїх клієнтів, керівництво компанії створило новий бренд - Арма Моторс, який почав просувати на ринок виключно автомобілі RENAULТ та DACIA, а Вікінг Моторз успішно продовжує дилерство продукції VOLVO.
Сьогодні Арма Моторс - це стабільна і водночас динамічна компанія. Це насамперед сім'я, що складається з професіоналів-однодумців та клієнтів. Довгий час Арма Моторс утримувала позицію лідера серед дилерів RENAULТ та DACIA у Києві. Влітку цього року Арма Моторс зайняла перше місце з продажу автомобілів групи RENAULТ по всій Україні.

 

 

 

НОВИНИ
2009-09-08
Добрі новини для тих, хто ще вагається!
подробиці
2009-08-17
Спеціальна пропозиція!
 На цілий ряд автомобілів зі складу Арма Моторс діє спеціальна пропозиція
подробиці
2009-07-27

Спеціальна пропозиція для власників автомоблів Renault Kangoo та Renault Symbol

подробиці

ПОШУК

Copyright © Arma motors 2007
Design by Olga Levchenko
04107 Київ, вул. Нагiрна, 47
+38 044 490 23 00