This version of the page http://www.arma-motors.kiev.ua/news.php?lang_id=1&id=44 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-12. The original page over time could change.
Новости
офiцiйний дилер Renault в Українi
МЕНЮ САЙТА
Renault Roadshow на Хрещатику!
Після багатьох світових столиць у Києві побувало ING Renault Roadshow. За штурвалом боліда R27 тест-пілоти команди F1 - Ромен Грожан і Сакон Ямамото демонстрували можливості боліда і власні вміння. Цей автоспортивний захід проводився компаніями Renault (включаючи залучених до свята дилерів J) та ING Bank за підтримки Київської адміністрації та  «Chervonenko Racing».
Протягом двох днів глядачі насолоджувались виставкою автомобілів модельного ряду Renault, в тому числі такими новинками, як Dacia Sandero, оновленим Renault Symbol, довгоочікуваним Renault Koleos, ексклюзивним Renault Clio Sport (2-літровий турбо двигун, 198 к.с.).
Найцікавіше очікувало на київську публіку в неділю - показовий виступ боліда Renault F1, спортивних Twingo та Megane Sport. До речі, окрім привезених з Франції автомобілів, до шоу було залучено автомобіль Megane Sport від Арма Моторс! Парад співробітників Renault, інтрерв‘ю тест-пілотів, розваги, фото, сувеніри у стилі Renault Sport - усе це створило незабутнє свято автоспорту у Києві!
P.S. До речі, ті, хто не встиг або не мав змоги побувати на Хрещатику на цих вихідних: фото можна побачити тут: 
http://www.arma-motors.kiev.ua/pages/ua/Pro_brend/Roadshow/index.html 
Придбати сувеніри Renault F1 можна у салоні Арма Моторс (вул. Нагірна, 47), ознайомитись з асортиментом і прайсами можна тут:
http://www.arma-motors.kiev.ua/downloads/Doc_Aff_Kiev.jpg 

 

 

 

НОВИНИ
2009-09-08
Добрі новини для тих, хто ще вагається!
подробиці
2009-08-17
Спеціальна пропозиція!
 На цілий ряд автомобілів зі складу Арма Моторс діє спеціальна пропозиція
подробиці
2009-07-27

Спеціальна пропозиція для власників автомоблів Renault Kangoo та Renault Symbol

подробиці

ПОШУК

Copyright © Arma motors 2007
Design by Olga Levchenko
04107 Київ, вул. Нагiрна, 47
+38 044 490 23 00