This version of the page http://www.arma-motors.kiev.ua/news.php?lang_id=1&id=70 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-11. The original page over time could change.
Новости
офiцiйний дилер Renault в Українi
МЕНЮ САЙТА
Акція «Прийди та Заведи!» Виграй Renault New Symbol!

З 15 по 31 травня 2009 року у салоні Арма Моторс буде проводитись масштабна акція «Прийди та Заведи!». Кожен учасник заповнює анкету та отримує шанс прийняти участь у акції, а саме спробувати завести автомобіль одним з ключів. Якщо ключ підходить - автомобіль ваш!

Правила акції «Прийди та заведи»

Учасники акції отримують право на участь у розіграші безкоштовно.

Кожен учасник акції після заповнення анкети має право витягнути із загального лотка один конверт з ключем, яким спробує завести автомобіль, представлений у салоні Арма Моторс та призначений для проведення першого етапу акції.

У випадку, якщо автомобіль завівся, учасник акції стає володарем даного автомобіля Renault New Symbol.

У випадку якщо ключ не підходить та автомобіль не завівся, учасник акції отримує сувенір від Арма Моторс.

Учасник акції може використовувати не більше 1-ї заповненої анкети та не більше 1-го ключа ( 1-й етап). У випадку порушення цього правила Організатор має право вилучити та знищити про дубльовані анкети, залишивши оригінальну анкету. У випадку виявлення,  що на ім'я переможця заповнена більше ніж одна анкета, Організатор залишає за собою право анулювати даний подарунок та провести повторний розіграш.  Організатор залишає за собою право провести експертизу виграшного ключа (виграшної анкети) або доручити проведення експертизи  третім особам.

Всі ключі запаковані у герметичну упаковку. Ключі із розкритих упаковок в розіграші не використовуються. Використання ключа без надання Учасником заповненої анкети не допускається.

У випадку, якщо на першому етапі акції не були визначені три переможця ( не випадення виграшного акційного ключа), проводиться другий етап акції, у котрому беруть участь анкети, заповнені під час першого етапу. Подарунки другого етапу акції продовжують розігруватися до визначення усіх переможців, котрі повинні бути визначені не пізніше ніж 30 червня 2009 року. Призовий фонд акції складає 3 автомобіля Renault New Symbol.

Вищезгаданий призовий фонд (кожен автомобіль Renault New Symbol) є нероздільним та не підлягає поверненню у якості єдиного подарунка ( надалі - « Подарунок»). Колір та комплектація автомобіля відповідають тому автомобілю, котрий був заведений у ході 1-го етапу акції.

Матеріальним підтвердженням виграшу є Сертифікат Переможця, що видається у салоні Арма Моторс.

Грошовий еквівалент подарунка не видається. Подарунок не може бути переданий іншій особі. Кожен із подарунків першого етапу акції буде вручений тим офіційним дилером організатора акції, у салоні якого був заведений автомобіль. Переможцям будуть вручені подарункові сертифікати, котрі вони обміняють на Подарунок після 31-го травня.

Переможець повинен забрати Подарунок до 30 червня 2009 року.

Незапитані подарунки першого та другого етапу будуть зберігатися до 30 червня 2009 року.

Учасниками акції можуть бути громадяни України, котрі на період проведення акції досягнули повноліття та не є працівниками Організатора Акції та членами їх родин, а також не є особами та членами родин осіб, котрі беруть участь у проведенні даної Акції (співробітники дилерських центрів України)

 

НОВИНИ
2009-09-08
Добрі новини для тих, хто ще вагається!
подробиці
2009-08-17
Спеціальна пропозиція!
 На цілий ряд автомобілів зі складу Арма Моторс діє спеціальна пропозиція
подробиці
2009-07-27

Спеціальна пропозиція для власників автомоблів Renault Kangoo та Renault Symbol

подробиці

ПОШУК

Copyright © Arma motors 2007
Design by Olga Levchenko
04107 Київ, вул. Нагiрна, 47
+38 044 490 23 00