This version of the page http://www.ritim.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-08. The original page over time could change.
головна сторінка | бетон, товарный бетон, автобетононасос, бетонные смеси, бетонні суміші, RiTiM
 ГОЛОВНА
   ЦІНИ
    НАШІ ПАРТНЕРИ
     ПОСЛУГИ
      СЕРТИФІКАТИ
      СТАТТІ
     ВАКАНСІЇ
     ФОТОГАЛЕРЕЯ
   ГОСТЬОВА
  КОНТАКТИ



   
   
   
   
   
   
   
ссылки   



 ЗДАЕМ0   В   АРЕНДУ   АВТОБЕТОНОНАСОС 36м, 47м.      Ціни на бетонні суміші змінені 5.06.2009 р.

НОВИНИ  КОМПАНІЇ

 Послуга автобетононасосу Putzmeister М47-1200грн/ч
 
 Послуга автобетононасосу Putzmeister M36-650грн/ч
 
 Ціни на бетонні суміші змінені 5.06.2009 р.
 
 З 15 березня 2008 року и наявності компанії чотири автобетононасоса 36м , і два автобетононасоса 47м
 
 З 11 травня 2009 року на "5-му каналі" в програмі "П'ятий елемент" виходить сюжет про підприємство з іноземними інвестиціями ТОВ "РіТіМ".
 
aрхів новин:   1 | 2 |



Серед всіх сучасних будівельних матеріалів бетон займає особливе місце. Бетон та бетонні суміші без перебільшення можна назвати основою всіх сучасних технологій в будівництві. Неможливо собі уявити будь яке будівництво без використання бетону та бетонних сумішей, адже ніякий інший будівельний матеріал не здатен витримати навантаження, котрі створюють несучі конструкції будь якої будівлі.

ТОВ "РіТіМ" изготавливает: фибробетон, гидротехнический бетон, высокопрочный бетон, полимербетон, быстротвердеющий бетон, саморазравнивающийся бетон, дорожные бетоны и мостовой бетон.

ТОВ "РіТіМ" пропонує послуги автобетононасосу по всій Україні. За більш детальною інформацією звертайтеся до нашого офісу, а за технічною інформацією в розділ "Послуги".

Товариство "РіТіМ" раде запропонувати Вам товарний бетон та бетонні суміші високої якості, також ми пропонуємо Вам зручний спосіб доставки бетону та бетонних сумішей до Вашого будівельного майданчика за допомогою автобетононасосу.
Ми пропонуємо доставку бетону та бетонних сумішей автобетононасосом по Києву та Київській області.

Столичне будівництво жадає більше товарного бетону. На ринок, де типовим явищем є затримки у поставках та вимушені простої, виходить новий виробник – РІТІМ. Цей завод працює цілодобово, виробляє 130 кубометрів товарного бетону на годину і може прийняти замовлення будь-якого масштабу.
Компанія «РІТІМ» уже заслужила на повагу, її «РІТІМ» зокрема був використаний при будівництві дорожнього покриття київського мосту «Подільський перехід».

ТОВ «РІТІМ» використовувае тількі якісні інертні матеріали тобто цемент Здолбунівського заводу марки 500, гранітний щебінь Житомирських кар‘єрів та річковий пісок Деснянського та Дніпровського басейнів – найякісніші інгредієнти утворюють пластичний, міцний та надійний бетон. Компанія «РІТІМ» виготовляє всі види товарного бетону, і вся продукція має домішки, що регламентовані потребами мостобудування. Кожна партія має сертифікат якості, і клієнт може висунути претензії протягом 28 днів. Компанія «РІТІМ» має також три автобетононасоси, що подають матеріал на висоту 38 метрів, і один – на 47 метрів.

Компанія «РІТІМ» розташована в Броварах; і готова допомогти всім будівельникам у радіусі 150 кілометрів боротися з сезонним дефіцитом бетону.

З цінами на наші послуги Ви можете ознайомитись:
  • Вартість транспортування поза Броварського району
  • Вартість транспортування у межах Броварського району
  • Ціни на бетонні суміші
  • Вартість послуг автобетононасоса
Сподіваємось на плідну та взаємовигідну співпрацю!







  • Ціна на бетон М 100
  • Ціна на бетон М 200
  • Ціна на бетон М 300






  •            Copyright © 2007-2008 "RiTiM"
    Создание, поддержка сайта ProSite web-studio