This version of the page http://www.ogo.rv.ua/hot_news/28149 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-06. The original page over time could change.
Вдови правоохоронців Рівненщини, які загинули при виконанні службових обов'язків, отримали безкоштовні проїзні квитки | Новини Рівного On-Line | Рівненський тижневик "ОГО". Новини Рівного.
Рівненський обласний
тижневик «ОГО»
Щоденна обласна газета
«Рівненська газета»
Рівненський
інформаційний портал
Телекомпанія
"Рівне 1"

Новини Рівного On-Line

19:52 | Вдови правоохоронців Рівненщини, які загинули при виконанні службових обов'язків, отримали безкоштовні проїзні квитки

12 червня приміщення УМВС України в Рівненській області відвідали голова профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України Анатолій Онищук та директор фірми «ГЮНСЕЛ» Селамі Гюнер. Як повідомляє офіційний веб-сайт УМВСУ в області, гості вручили безкоштовні проїзні квитки для поїздок міжміськими автобусними маршрутами фірми «ГЮНСЕЛ» територією України вдовам загиблих при виконанні службових обов’язків працівників міліції.
На урочистих зборах з цієї нагоди були присутні начальник УМВС України в Рівненській області Ярослав Голомша, його заступники, голова Рівненської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС Микола Паліюк, керівники структурних підрозділів Управління МВС та, власне, жінки, які так рано залишилися вдовами.
Інші новини за 13.06.2009

19:57 | У Закарпатському навчально-консультаційному центрі НУВГП відбувся перший захист дипломних проектів

19:55 | У Сарнах вже готуються до відзначення в 2010 році 125-річчя міста

19:52 | Вдови правоохоронців Рівненщини, які загинули при виконанні службових обов'язків, отримали безкоштовні проїзні квитки

Читайте в останньому випуску:

Як захистити свою бізнес-ідею?

Успішна ідея може принести своєму власникові визнання, славу та гроші, або ж просто нічого. Це залежить не від вашого вміння втілювати ідеї у життя, а від здатності захищати їх як свою інтелектуальну власність.

Антимонопольний оштрафував “Вік-Експо”

На 17 тисяч гривень оштрафувало МПП “Вік-Експо” Рівненське обласне відділення Антимонопольного комітету України. Санкції застосовано в рамках справи про зловживання підприємством монопольним становищем.

175-кілограмовий коровай – родзинка Дня міста

Півтораметровий весільний коровай спекли працівники одного з хлібопекарських підприємств Рівного і встановили рекорд, який увійшов у “Книгу рекордів України”. На приготування смачного велетня витратили 140 кілограмів борошна та 210 яєць.

“Пульсар” надав гарантії сплати боргу

Рівненський БК-93 “Пульсар”, аби залишитись у чемпіонаті України з баскетболу в Суперлізі, надіслав на адресу ФБУ гарантійного листа про готовність зараз виплатити лише частину минулорічних боргів.

Дикий напад

Минулого четверга, 27 серпня, п’ятеро невідомих у масках напали на родину і самого рівненського підприємця Ярослава Дикого, власника ринку у Рівному. Про це спершу повідомили в УМВС України в Рівненській області, а згодом підтвердили і в обласній прокуратурі. Щоправда, правоохоронці традиційно у таких випадках небагатослівні, адже досі не затримали нападників. Журналістам стало відомо, що спершу до міліції звернулась дружина Ярослава Дикого, яка, як розповідають обізнані люди, веде весь бізнес чоловіка і з яким відпочивала разом того дня.

Статті за 03.09.2009

Торговий комплекс — замість дитячого майданчика

Чиновники обзавелись цирульнею

Обрали багатодітних, які отримають землю

По тисячі на лікування вже не даватимуть?

Дикий напад

Офісні крадії обчистили одинадцять фірм

Сорокаріччя зустрів із… трупом під ліжком

Матерям-героїням дадуть по шість тисяч

Серед працівниць пошти в області визначать найкращу

Як Матчука у Глинному самогоном частували

Дошкільнят не віддають у садочки

Вимагають благодійні внески — телефонуйте Галині Кульчинській

Студентське житло

Відзначення Дня міста — під звуки джазу

Рівняни ледь не перевернули стіл з короваєм

Не пропустіть найцікавішого з “Рівне 1”!

У Рівному кількість відмов від щеплень зростає

Лікар у квітнику

Як недорого надбудувати ще один поверх?