This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=303 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-06. The original page over time could change.
LetrOdectUS

17

Feb

The Office - американський “офісний” серіал

Люблю наприкінці дня порадувати себе якимось фільмом. Нажаль подивитися повністю фільм часу не вистачає (якщо задуматися, то дивлюся півтора-двогодинний фільм десь раз на місяць), тому і полюбила серіали. Особливо із серіями по 20 хвилин на зразок Друзів (Friends). Друзів майже всіх бачила по ТБ, а інших серіалів із короткими серіями є досить таки не мало (навіть ті самі The IT Crowd, Scrubs, Joey). Зараз дивлюся The Office.

На перший погляд - серіал тупий до неможливості. Перша серія (pilot) взагалі пасудно знята, і відбиває бажання дивитися серіал, тому раджу її взагалі пропустити. У першому сезоні серіалу є 6 епізодів. Усі наступні сезони (не знаю їхню точну кількість, але знаю що їх не менше 6) мають по 22 серії.

Серіал вперше стартував на телебаченні у березні 2005 року на телеканалі NBC: “hilarious documentary-style look into the humorous and sometimes poignant foolishness that plagues the world of 9-to-5” - веселий серіал у документальному стилі про смішну та часом відверту дурість, що заполоняє життя з 5-тої до 17-тої (цитата із www.nbc.com).

The Office” розповідає про життя працівників компанії забезпечення папером Dunder Mifflin у Скрентоні, штат Пенсильванія. Регіональний менеджер Michael Scott (він також грав у комедії “40 річний незайманий” чи як там вона називається ) одинокий 40-річний чоловік, який виступає наратором у серіалі. Із дитячою наівністю він вірить у те, що він найкращий друг усіх працівників, надзвичайно кумедний, та може дати будь-яку пораду щодо бізнесу, та в власне будь-чого. Він не має ні найменшого уявлення про те, що працівники миряться із такою його поведінкою всього лиш тому, що він їхній бос.

Pam Beesly - секретарка Майкла, якій доводиться найбільше терпіти його витівки. Найцікавіше у серіалі (як на мене), це розмови (і своєрідна дружба) Пем із Джимом - успішним торговим представником. Також у серіалі присутній ще один кумедний персонаж - Двайт Шрут - самовпевнений асистент Майкла. Персонаж Двайта надзвичайно дратує інших працівників офісу, а Джим в свою чергу, постійно вигадує кумедні шляхи посміятися з нього.

Серіал зовсім “не напряжний”, така собі розслабляюча комедія. Я знайшла деякі відео на YouTube для прикаду:

  • збірка кумедний моментів усіх сезонів;
  • терйлер The Office у пародійному (Heroes) стилі;
  • офісний “роман” Джима та Пем;
  • і тут багато цікавих шматочківіз епізодів.

Як виявилося, є ще і Британська версія цього серіалу від телеканалу BBC.

Ви також можете почитати про інші серіали, наприклад Втеча із В’язниці та Загублені. Сподіваюся, Вам сподобався “опис”. Чекаю на коментарі .

Tags: The Office, серіали

  • kacnep Says:

    Ще класний серіал HOUSE M.D.

    Вражений, що в Тернополі ведуть такий блоґ. Та ще й цікавий Та ще й така гарна дівчина Добавив в рідер

    Так тримати

  • letrodectus Says:

    дякую
    буде нагода - подивлюся і хауз. давно вже про нього чула, ае все щось забуваю поставити на закачку

  • tivasyk Says:

    матко боско! люди, ви завантажуєте серіали? куди котиться цей світ…

  • letrodectus Says:

    просвітіть мене, що поганого в завантажуванні серілаів?
    не розумію хід Ваших думок

  • tivasyk Says:

    “…телевизор - это просто маленькое прозрачное окошко в трубе духовного мусоропровода…” (пєлєвін)

    я не сказав, що викачувати серіали — це погано, кожен сам собі вибирає, що викачувати. я лишень щиро здивувався, що хтось не просто дивиться їх (психологія цього явища мені принаймні поверхнево зрозуміла) — але й навмисне викачує! справді, щиро здивувався.

    а взагалі… викачуйте на здоров’я, хто ж боронить?

  • letrodectus Says:

    оскільки в мене немає часу дивитися в “прозрачное окошко” але маю можливість викачати все що мені забажається, та ще й на мові оригіналу - то чому б не скористатися цим
    крім того - це чудова практика мови

  • tivasyk Says:

    > маю можливість викачати все що мені забажається, та ще й на мові оригіналу

    от це й здивувало. з телебаченням маємо ілюзію вибору: дивимось те, що показують. але маючи можливість викачувать, що заманеться, і бажання дивитися щось англійською, я, скоріше за все…

    а) поставлю в сто двадцять восьмий раз dvd володаря перснів, будь-яку частину, англійською — неперевершена якість вражень саме від мови і звукової атмосфери в оригіналі;

    б) закачаю щось на кшалт “будинок біля озера” з оригінальною доріжкою…

    проте, ще раз — кожен має право вибирати =/

  • letrodectus Says:

    Ваш коментар занесло в спам, тільки побачила

    у серіалах, на відміу від фільмів на зразок володаря перснів присутня мова, якою спілкуються в Англовомних країнах в даний момент

    а будинок біля озера - тут знову ж таки, кому що більше подобається дивитися

  • Брончо Says:

    Мене тішить що на всю Україну - ще хтось дивиться цей геніальний серіал )
    Доречі сезонів там 4 всього, не знаю чому ви подумали що їх не менше 6ти. 4ий як раз зараз іде, і я можу сказати - що це провал.
    Правильно буде сказати, що ще є Американська версія справжнього британського серіалу The Office, оскільки у Великобританії він йшов у 2001му році.
    Повернемось до Американського Офісу - кінець третього сезону та весь четвертий - відвертий провал, оскільки перші два сезони були зняті по британському сценарію, а коли він закінчився, до роботи приступили їх американські колеги. Саме це і вбило його..

    Коли ви почнете наближатись до кінця третього сезону, відчуєте в душі - “щось тут не те..”. Остаточно впевнитесь в моїх словах починаючи з першої серії 4го.

  • letrodectus Says:

    серіл дійсно рульний.
    і таки перші два сезони куди кращі. коли Пем таки почала зустрічатися з Джимом якось стало нудно

Останні записи

Довгенько ж мене не було!
Jun, 8

Найкумедніші пошукові запити на Зроби Сам(А)
Apr, 3

Моє 8 Березня
Mar, 9

Останні коментарі

Досить цікава статистика і кумедна дуже )))...
dv

скажіть пліз, де можна придбати кольорові лінзи??? можливо х...
jurij

бгиии... :) з твоїми коментарями звучить супер ;)...
FredCat