This version of the page http://esg.ua/ideas.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-05. The original page over time could change.
Новини | ESG
Новини

Новий телевізійний проект - "Бізнес ресурс України"

3 серпня стартував спільний проект Комунікаційної групи ESG та телеканалу новин "24" - "Бізнес ресурс України". Новий проект чітко адаптований до формату новинного каналу і являє собою випуск економічних новин у форматі дайджесту із детальним висвітленням найактуальнішої події дня або тижня.

"Бізнес ресурс України" виходить щодня о 19:20, з повтором о 21:50, 06:50 та 09:20. Хронометраж програми - 3 хвилини.

Безперервний потік інформації, шалений ритм життя сучасної людини не дають змоги відстежувати все, що відбувається щохвилини. Нова програма допоможе зорієнтуватися в економічному просторі і розповість стисло про найголовніше.


Ukrainian Business Resourse тепер і в PDA версії

16 червня ресурс ділових новин Ukrainian Business Resourse запустив для своїх користувачів мобільну версію сайту http://pda.ubr.ua/  на російській і українській мовах.

Мобільна версія сайту призначена для перегляду на кишенькових персональних комп'ютерах (КПК), комунікаторах і смартфонах і спеціально адаптована під розмір дисплея і оптимізована під технічні можливості мобільних пристроїв.

PDA-версія сайту містить:

  • актуальні новини основних ринків України і світу;
  • ексклюзивні інтерв'ю експертів;
  • прес-релізи і новини компаній;
  • інформацію про курси валют і металів.

За словами керівника проекту ubr.ua Дмитра Колота, запуск PDA версії обумовлений, перш за все, вибором цільової аудиторії ресурсу. "Наш глядач - молодий, активний і технічно просунутий. Він живе в невичерпному інформаційному потоці, і зручність отримання інформації стає для нього пріоритетним чинником вибору медіа носія. Із-за критичного недоліку часу і невтомного бажання розвиватися, наш глядач не дивиться те, що нав'язують йому традиційні медіа. Він шукає інформацію самостійно, і, в більшості своїй, будучи новатором, використовує останні новинки медіаносіїв: on-line TV, mobile TV і ін."

Нагадаємо, 1 червня 2009 року телеканал Ukrainian Business Resourse почав on-line трансляцію. Подивитися канал можна по посиланню http://ubr.ua/video .

Отримати актуальну бізнес інформацію на Вашому КПК можна по посиланню http://pda.ubr.ua/  

Контакти для представників преси:

Сидоренко Олена, керівник відділу маркетингу
тел. 380 (44) 494 3051
факс 380 (44) 489 0997
e-mail:
sidorenko@esg.ua
www.esg.ua

Наші успіхи на Восьмому Всеукраїнському конкурсі «Журналісти за середній клас»

10 червня 2009 р., у Будинку вчителя відбулося нагородження переможців Восьмого Всеукраїнського конкурсу "Журналісти за середній клас".

За вагомий внесок в освітлення ходу ринкових реформ, розвиток малого і середнього бізнесу і затвердження середнього класу в Україні Комунікаційна група ESG отримала нагороди в трьох номінаціях:

  • Краща телепрограма - "Діловий світ"
  • Краще електронне ЗМІ - Ukrainian Business Resource
  • Кращий телевізійний журналіст - Максим Сікора.

Конкурс "Журналісти за середній клас" щорік проводиться Українським союзом підприємців малого і середнього бізнесу.
Комунікаційна група ESG вже має нагороди цього конкурсу. У 2005 і в 2006 р. організаторами конкурсу були відмічені програми "Діловий світ" і "Ера бізнесу".

Телеканал Ukrainian Business Resourse почав on-line трансляцію

1 червня 2009 року телеканал Ukrainian Business Resourse почав on-line трансляцію. Подивитися канал можна по посиланню http://ubr.ua/video.

Ukrainian Business Resource - це інформаційний ресурс, який об'єднує переваги ТБ та Internet. Формат телевізійного каналу - Breaking Business News - дозволяє бути в центрі подій в кожен момент часу.  Сітка віщання є інформаційними  тематичними блоками, тривалість яких не перевищує 5 хвилин.

Основними тематичними блоками є:

  • Фінансовий ресурс
  • Аграрний ресурс
  • Будівельний ресурс
  • Транспортний ресурс
  • Hi-tech ресурс
  • Індустріальний ресурс
  • Енергетичний ресурс
  • Ресурс життя

Ukrainian Business Resource - це:

  • оперативні відеорепортажі з місця подій;
  • аналітичні огляди;
  • інтерв'ю з першими особами українського бізнесу;
  • експрес-інформація про тенденції ринку у вигляді інформерів: курси валют, динаміка цін на нафту, золото і багато інше.

Срібло на КМФР

29 травня 2009 року в Українському будинку кіно 10-й Київський Міжнародний Фестиваль Реклами назвав переможців.

Робота креативної лабораторії Yes! Pictures «First National TV channel design» узяла срібло в номінації «Корпоративний фільм, промо-ролики».

Переглянути роботу

«Легальний дохід» - новий проект Комунікаційної групи ESG

1 червня 2009 року в 8:20 в ефірі телеканалу НТН стартував новий телевізійний проект Комунікаційної групи ESG "Легальний дохід".

У основі програми - бізнес-інформація, яка може зацікавити, перш за все, чоловічу аудиторію: фінанси, автомобілі, пальне, страхування, важелі регулювальників, чоловічі захоплення, витрати, способи заробити гроші, а також економічні розслідування, розкриття фактів зловживань в бізнес сфері, коментарі і ради для тих, хто хоче правильно заробляти і витрачати. Особлива увага приділена історіям майнових конфліктів і випадкам недобросовісної конкуренції.

Таким чином, економічні програми Комунікаційної групи ESG виходять в ефірах восьми загальнонаціональних телеканалів.