This version of the page http://www.lordproteus.org.ua/!page/3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-04. The original page over time could change.
[LP]::Personal » Мій Персональний Блоґ - LiteDiary Space Day
 

[LP]::Personal

  • [LP]Хостинг
  • Фріланс
  • Найкраще
  • Про блог
  • Про мене

G5ail!

Вчора улюбленому поштовому сервісу будь-кого в світі стукнуло 5 років!

Те, що починалось як внутрішній поштовий сервіс для працівників Google - GoogleMail=GMail нині є найвикористовуванішим поштовим сервісом світу, з передовими антиспам-технологіями, іноваційним інтерфейсом - більше ніж! - чимало "сторонніх" поштових провайдерів (як BigMir) скористались унікальною можливістю та портували свої клієнтські бази на технічну основу GMail, що виводить сервіс від Google на якісно новий рівень!


Продовження...

Коментарі (1)

[13.03.09]Коротко

Мда... 13-те, п'ятниця...

Ну, то не суттєво, наче..

Чого точно не очікував - це що стану "заядлим" PvP'шником у WoW Чекаю всіх та кожного на Warsong Gulch & Arathi Basin

P.s.: рвемо Альянс як Тузик нагрівалку


Коментарі (3)

NanoGrabbr

Сьогодні врешті решт визначна дата - NanoGrabbr рівно рік як не оновлюється!

Власне, радо вітаю з нею усіх тих, хто надав йому перевагу і вперто просував українську локалізацію - ви посприяли покращенню LD і за це вам безмежна подяка

Особисто хочу подякувати G3D'у (на тлозі якого я знайшов згадку про себе, але так і не зміг відкоментувати з технічних причин), masterpiecer'у (з яким ми мали дуже довгу, проте конструктивну суперечку) та konspirator'у, в якого я вперше зустрівся з цим "звірьком".

P.s.: цілком випадково виповнюється також 4 місяці українській локалізації цього двигунця від masterpiecer'а-G3D'а - за цей час назви місяців так й досі не переклали українською... локалізатори, хе-хе...


Коментарі (0)

Воно ще й співає!

Ноу коментс... не буквально


Коментарі (3)

Lit de Parade

Так, це цілком нетематичний пост. Але... Пробачте, це шедевр.


Коментарі (0)

« Минуле — Майбутнє »