This version of the page http://www.dubno.com.ua/kvest.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-03. The original page over time could change.
ДУБНО міський портал
 
     
Історія міста Музей Готелі Кав'ярні Чат Форум Фотогалерея Оголошення Корисні лінки

Велосипед у руки/Перший дубенський ВЕЛОКВЕСТ

В рамках святкування 17-ї річниці незалежності України та Дня міста Дубно Дубенська районна молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» проводить 24 серпня перший дубенський велоквест (командні змагання).
Велоквест - (Quest від англ. пошук пригод) - для тих, хто любить активний відпочинок, кому набридли повсякденність і сірість, для тих, хто жадає нових гострих відчуттів. Це гра, в якій стираються межі між вигадкою і реальністю. Тут кожен момент таїть в собі невідомість і лише ми знаємо, що чекає Вас попереду. Для тих, хто готовий спробувати себе, хто уміє довіряти своїй команді, хто здатний проявити свої таланти, для тих, хто хоче перевірити, на що він дійсно здатний - проект ВЕЛОКВЕСТ - інтелектуально-екстремальні ігри на вулицях міста!!!
Сенс Гри полягає у виконанні різноманітних завдань. Мета завдання знайти код, який дозволить перейти до наступного завдання, і так до перемоги. Завдання – певна головоломка, поставлена перед командою, зашифроване місцерозташування коду в місті. Код намальований фарбою або маркером, схований у конверті або може видаватися агентом при виконанні певних умов!
Це треба спробувати, перевірити себе, довести самому собі, що ти можеш отримати перемогу, що ти не гірший, що голова у тебе не просто для прикраси тіла, а також полоскотати свої нерви. Гра дає можливість зрозуміти, що питань, на які немає відповідей, не існує, дозволяє не просто цікаво провести вільний час - тут ви можете розвинути свої здібності, відкрити в собі нові таланти, навчитися діяти самостійно і командно в нестандартних ситуаціях.
Квест - це море нових корисних знайомств, цікаве спілкування, захоплюючий відпочинок в крузі таких же неординарних осіб, як і Ви!
Кілометри дороги під колесами Ваших велосипедів, адреналін, що б'є в кров, азарт, страх, ризик і жадання пригод - це те, чого Вам не вистачає в житті? Тоді все просто – вперед на Перший дубенський ВЕЛОКВЕСТ...
Чекаємо Вас 24 серпня на Майдані Незалежності, м. Дубно. Початок об 11:00 годині.
Проект проходить за підтримки Дубенської міської ради. Інформаційні партнери: обласний тижневик «Наше дзеркало», Дубенська телевізійна станція.
Умови проведення змагань: сформована команда з трьох осіб, вік від 16 до 90 років, наявність велосипеда в кожного члена команди, наявність мобільного телефона в команді, назва команди та обраний капітан команди, бажання перемоги та гарно провести час.
Довідки за телефонами (оргкомітет): 80661298868, 80634592230 (Олександр Наконечний), 80934004929 (Віктор Гаврилюк), 80986119159 (Олександр Улянюк).

Керівник організації Олександр Наконечний

© 2008 Всі права захищені       Розробка та дизайн "Vinchi"
 

sonyericsson k770i:Бензопилы по оптовой цене: отзывы бензопил. Инструмент на все случаи жизни.:Информ телефонный справочник предприятий СПБ 2007.:Разработка проекта договора